Sådan finder du den rette mascara
Annonce

Guide: Sådan fremhæver du dine øjne på fineste vis

Annonce for L'Oréal Paris 2/10/2023
Der findes et hav af gode mascaraer på markedet, og det kan være svært at finde det rette match. Heldigvis har vi samlet tre inspirerende kvinders bud på en lækker mascara. Læs om produktets kvaliteter – og bliv klogere på, hvilken mascara, der passer til dig og dine behov.

En god mascara er et must til dig, der drømmer om at fremhæve dine øjne. Det kan dog være svært at finde det rette mascara-match. For hvad er en god mascara egentlig?

En god mascara, er en mascara, der formår at skabe præcis det look, som du drømmer om. Vi har alle forskellige behov og opfattelser af, hvad en mascara skal kunne. Men hvad end du ønsker længere vipper, mere fylde eller et naturligt look, så er der uden tvivl en mascara, der passer perfekt til dig og dine behov.

I denne artikel guider vi dig til de rigtige produkter og teknikker ved hjælp af Tina Maria, Amie Therese Hagen og Dorrit Bøilerehauges bud på en god mascara.

Vi giver dig desuden gode tips og tricks til, hvordan du opnår det smukkeste resultat. Så gør dig klar til at finde dit mascara-match her.

Find produkterne bag kvindernes mascaralooks lige her.

1. Tina Maria: Lash Paradise mascara

Er du på udkig efter en mascara, der giver vipperne intens volumen og mere længde? Så er Lash Paradise mascara et godt bud til dig. Produktets formel efterlader vipperne med en blød og plejende fornemmelse. Et kæmpe plus er, at mascaraen er velegnet til sensitive øjne.

Få lange vipper med masser af volumen. Lash Paradise kan fås for 139,95 kr.

Mascaraen er desuden en af Tina Marias favoritter – og vi forstår i den grad godt hvorfor. Herunder kan du se et før og efter-billede, der tydeligt illustrerer mascaraens vilde egenskaber.

Sådan finder du den rette mascara


– Jeg elsker at Lash Paradise Mascara altid fremhæver mine øjne. Det er virkelig en nem mascara at bruge. Børsten er virkelig god, og du får ikke en følelse af at vipperne klumper sammen. Det er et produkt jeg altid har I min makeupskuffe, siger Tina Maria.

Du kan læse meget mere om mascaraen her.

2. Amie Therese Hagen: Telescopic Mascara

Telescopic Mascara er perfekt til dig, der længes efter en klassisk længdemascara. Med den fleksible og smalle gummibørste, har du mulighed for at adskille vipperne – og fremhæve dine øjne på smukkeste vis.

Den gode børste giver dig desuden mulighed for at nå ud til alle vipper. På den måde kan selv de korteste vipper opnå den vildeste længde. Mascaraen er derfor super nem at anvende, og efterlader et fint og ensartet look. Et godt tip er, at du med fordel kan påføre flere lag for at opbygge mere fylde.

Telescopic Mascara er altså et godt match til dig, der håber på længere og definerede vipper.

Få lange smukke vipper med Telescopic Mascara. Produktet kan købes for 149,95 kr.

Den lækre mascara er en sand favorit hos Amie Therese Hagen. Du kan se mascaraens effekt på et før og efter- billede herunder.

Sådan finder du den rette mascara

– Jeg elsker virkelig mascarabørsten på Telescopic, den er meget præcis og lille og er meget nem at anvende. Mascaraen gør mine vipper længere og separerede, siger Amie Therese Hagen.

Find mascaraen her.

3. Dorrit Bøilerehauge: Volume Million Lashes

Volume Million Lashes er efterhånden blevet en klassiker i makeuppungen. Den er kendt for at give masser af volume, og formår desuden at separere vipperne på fineste vis.

Formlen er beriget med kameliaolie og sort orkidéekstrakt, der får produktet til at føles blødt og behageligt på vipperne. Den ikoniske gummibørste består desuden af korte og lange børstehår, der sikrer et smukt resultat.

Børsten giver dig i høj grad mulighed for selv at bestemme looket. Så hvis du ønsker et ægte festlook med masser af intensitet og volumen, så kan du nemt og enkelt påføre flere lag – og lade mascaraen gøre sit job. Hvis du derimod hellere vil have et naturligt look, kan du nøjes med at påføre et enkelt lag.

Få masser af volume med Volume Million Lashes. Mascaraen kan købes for 159,95 kr.

Mascaraen får desuden en varm anbefaling af Dorrit Bøilerehauge. Se det flotte resultat på før og efter-billedet herunder.

Sådan finder du den rette mascara

– Volume Million Lashes Mascara er meget nem og smidig at påføre. Den får virkelig mine vipper til at vise sig fra deres bedste side. Jeg vil anbefale den fordi mine vipper bliver smukt definerede og separerede. Den her mascara lever op til sit navn, siger Dorrit Bøilerehauge.

Få fat i produktet her.

5 gode mascara-tips, du skal kende

De tre forskellige mascara-looks er et levende bevis på mascaraens vilde effekt og egenskaber. Når du har fundet det rette mascara-match, er det tid til at påføre produktet. Med den rette teknik har du mulighed for at opnå det bedste resultat.

Vi har samlet et par generelle grundregler, som er gode at følge:

  1. Tag børsten ud af mascaraen uden at pumpe. På den måde undgår du at udtørre produktet.
  2. Påfør mascaraen i zigzagbevægelser fra rod til spids. Med denne teknik undgår du klumper og sikrer, at vipperne separeres.
  3. Pas på med at påføre for meget produkt af gangen. Forsøg i stedet at bygge dit look op med flere strøg. Metoden sikrer, at du kan skabe præcis det look, du ønsker.
  4. Fjern først dine mascara-fejl, når produktet er tørt. Der er ingen grund til panik, hvis mascaraen er endt på huden. Når mascaraen er tør, kan du fjerne pletten med lidt makeupfjerner. På den måde undgår du at tvære mascaraen yderligere ud i ansigtet.
  5. Udskift din mascara efter tre til seks måneder. Når mascaraen begynder at drysse, er det tid til en udskiftning. For at undgå en udtværet mascara, er det vigtigt at udskifte mascaraen, når den er blevet for tør.

Prøv dig frem, og kast dig ud i mascaraens kunst. Med en god mascara og de fem tips er du godt på vej til at kunne fremhæve dine øjne præcis, som de fortjener.