Annonce

Forkæl dig selv med årets skønneste julekalendere

Af ELLE Native, Annonce for Essie og L'Oréal Paris 24/10/2022
Forskøn den søde ventetid med en beauty-julekalender, der hver dag indtil jul gemmer på en gave til dig selv eller en af dine nærmeste. Vi har fundet to af årets bedste julekalendere til makeupelskeren.

Hvis der er én ting, der for alvor kan forsøde en kold morgen i december, er det tanken om julekalenderen, der skal åbnes. Hvad gemmer sig mon bag den store låge? Er det tilfældigvis den læbestift, du står og mangler? Kan dagens neglefarve fungere til det outfit, du har udvalgt?

Barn eller voksen; spændingen ved at undersøge indholdet bag dagens låge slår aldrig fejl. Slet ikke, når indholdet er lækre produkter, der passer lige ned i din makeuppung eller i neglekittet.

Selvfølgelig skal julen igen i år skydes i gang med en julekalender, der gør ventetiden en hel del lettere. Men hvilken kalender skal man vælge?

I denne artikel har vi fundet to af årets allerbedste julekalendere til beautyelskeren. Vælg den, du synes lyder mest tillokkende, eller gå dobbelt op på selvforkælelse og køb dem begge. Så kan du se frem til gaver både morgen og aften hele december.

Den ultimative beauty-kalender

Er du vild med at prøve ny makeup og eksperimentere med både graphic eyeliner, spændende øjenskygge-teknikker og læbefarver? Så er L’Oréal Paris’ pakkekalender med 24 låger op til jul et oplagt bud.

Med sit slogan ’Because you’re worth it’ er L’Oréal Paris’ absolutte hovedformål at gøre skønhed tilgængelig for alle. Det er blandt andet derfor, det verdensomspændende brand konstant præsenterer nye trends og tendenser, kvalitetsprodukter og kundefavoritter.

I denne pakkekalender har L’Oréal Paris udvalgt 24 beautyprodukter, der er ikoniske, udfordrende, nyskabende eller på anden måde forskønnende. Kalenderen indeholder et bredt udvalg af L’Oréal Paris’ bedste produkter inden for hud, hår og makeup, der er oplagte til en selvforkælelsesdag i allerbedste ’Because you’re worth it’-stil.

Vi er alle forskellige, når det kommer til pleje- og skønhedsrutiner, men vi tør godt love dig en masse nye favoritter til hylderne derhjemme.

Hvad gemmer kalenderen på?

Selvom det er hemmeligt – spændingen skal jo holde hele december – kan vi lede dig lidt på vej. Vi afslører naturligvis ingen produkter, men herunder kan de nysgerrige finde et par ledetråde.

Brows on fleek

Smukke bryn, der indrammer ansigtet, er vi mange, der drømmer om, og med årets kalender kan du se frem til at få netop dét.

Vipper med volumen

Lange, buede vipper kan få enhver til at ligne en million. L’Oreal Paris har mange ikoniske mascaraer i sortiment, og i denne kalender kan du glæde dig til en – eller flere – af de absolut mest populære mascaraer på markedet overhovedet.

Vinterpleje til huden

I vintermånederne er det vigtigt, at din hud får masser af fugt, og derfor har L’Oréal Paris sørget for, at din hudplejerutine er veludrustet til den kolde tid.

Alt godt til neglene

Play Date, Lady Like og Mrs Always Right. Ifølge essie skal manicureoplevelsen være et særligt treat til dig selv, hvor du eksperimenterer med nye farver, anderledes trends eller øver dig på teknikken. Det er også derfor, alle essies lakker har kreative eller sjove navne.

Er du vild med den smukke manicure, og elsker du følge med i negletrends og farver, der for tiden hitter? Så har essie lavet julekalenderen til dig. Med sin legesyge tilgang til beauty, der favner det klassiske, det trendy og det eksperimenterende, er essie nemlig forgangsbrand på negletrends og farver til sæsonen.

Bag de 24 låger gemmer sig et hav af farverige lakker, plejende produkter og andre remedier, du kan bruge til at skabe den perfekte manicure-oplevelse derhjemme. Det er altså adventskalenderen til dig, der elsker at slippe fantasien løs med pleje og dekoration til neglene.

Hvad gemmer kalenderen på?

Det korte svar er: Alt godt til neglene. Forvent spændende neglefaver, plejeprodukter, der giver dine negle styrke, og andre brugbare remedier til manicuren. Er du glad for det klassiske, er du vil med at prøve nye farver, eller følger du tidens trends og tendenser? I kalenderen kan du være sikker på at finde farver, der rummer alle de neglelooks, du kunne have lyst til at prøve.

L'Oréal Paris og essie

L’Oréal Paris er verdens ledende kosmetikbrand. Med forskning og videnskabelig ekspertise inden for både makeup, hudpleje og hårpleje fortsætter L’Oreal Paris med at gøre skønhed og selvforkælelse tilgængelig for alle.

essie er et af verdens førende neglelak-brands. Lakkerne er alle formuleret med 100% naturlige ingredienser og skabt med omtanke for både miljøet og din hud. Med et sortiment af neglelakker, der favner alle regnbuens farver, kan du være sikker på at finde nuancen, der passer til netop dine negle.

Julen er hjerternes tid. Det er højsæson for gode gerninger og forkælelse af dine nærmeste – men husk også at gøre noget godt for dig selv. Julekalenderen er med 24 selvforkælelsesgaver en rigtig god måde at huske julehyggen selv på de travle dage.