Makeuptrends
Annonce

3 trends: Sådan skal du lægge din makeup i 2023

Annonce for L'Oréal Paris 15/05/2023
I år ser vi makeuptrends med alt fra fremhævede smokey eyes til det mere naturlige look. Her deler vi tre af dem, som du nemt selv kan bruge derhjemme.

Årets store makeuptrends stikker i vidt forskellige retninger. Vi ser både de stærkt markerede øjne og farverige detaljer, men også det minimalistiske look er in. Her lister vi tre af årets store makeuptrends anno 2023 og fortæller, hvordan du nemt selv kan bruge dem derhjemme.

1. Sort statement

Smokey eyes går aldrig af mode, og i 2023 vil de overtage beauty-scenen mere end nogen anden øjenmakeup. Vi taler mørk øjenskygge, en klar sort eyeliner og fremhævede vipper, der mest af alt minder om falske øjenvipper.

For at få de ultimative vipper, bør du vælge en mascara, som tilføjer volumen. Hertil kan du bruge Lash Paradise Black Mascara fra L'Oréal Paris, en volumengivende mascara, som giver dine vipper 20 gange* mere volumen og op til 2 gange* længere længde. Kør børsten gennem vipperne i en zigzag-bevægelse for det mest voluminøse resultat. Find mascaraen her.

*Instrumentel test, 24 personer.

Fiberbørsten dækker dine vipper med en glat formel, som er beriget med blomsterolie og kornblomstekstrakt. Formlens plejende effekt efterlader vipperne med en blød og velplejet følelse.

Ingen smokey eyes er komplette uden en kulsort eyeliner. Du kan med fordel skabe det iøjnefaldende mørke look med en kohl. Le Khôl Naturel fra L'Oréal Paris har en blød formel til nem påføring, hvor du nemt kan opbygge din statementeyeliner. Find den her.

Formlen er beriget med sheasmør og jojobaolie fra naturlige kilder og er perfekt til følsomme øjne.

2. Pop of color

Regnbuens farver pryder læber, øjne og kinder i år. Og frem for alt bliver de røde og lyserøde læber og den farverige eyeliner i blå eller grøn brugt flittigt.

En rød læbestift, som både popper og plejer, er L'Oréal Paris Glow Paradise Balm-in-Lipstick. Læbestiften hjælper dig nemlig ikke bare med at følge trenden, men fugter også som en læbepomade. Læbestiften fås i 11 farver og giver en flot glans uden den klistrede følelse. Find din favorit her.

Glow Paradise Balm-in-Lipstick består af mindst 92% ingredienser af naturlig oprindelse. Formlen er beriget med granatæbleolie og squalane for at beskytte dine læber. Perfekt til dem med sensitive læber.

Omfavn trenden med en poppende eyeliner. Vælg for eksempel de trendy farver blå eller grøn, og mal en vinge ved hjælp af en kohlblyant – det er flot både på øjenlåget som klassisk eyeliner og som en markering ved de nederste vipper. Find kohlblyanten i flere farver her.

3. Minimalistisk makeup

I modsætning til de stærkt markerede øjne og farver står den minimalistiske trend, som understreger de naturlige træk og giver et "no makeup-look”. Her springer vi foundation og stærkt markerede bryn over og investerer i stedet i få og skånsomme produkter.

Brug en mascara, der giver naturlig volumen til dine vipper og ikke klumper. Lash Paradise Black Mascara fra L'Oréal Paris giver smuk volumen, og den plejende effekt i mascaraens formel får dine vipper til at føles naturligt bløde og velplejede. Find mascaraen her.

Du kan desuden bruge en brun kohl langs vippekanten, hvis du vil skabe mere opmærksomhed omkring dine øjne, men på en naturlig måde. Find en brun kohl her.

Afslut dit minimalistiske look med et par blanke læber i en naturlig rosenrød farve. L'Oréal Paris Glow Balm-in-Lipstick giver et glansfuldt resultat, efterlader læberne fugtede og er perfekt til det naturlige look.

Du kan også gøre din læbestift til et multiprodukt ved at påføre den på dine kinder. Så får du rosenrøde kinder, samtidig med at du tilføjer en fantastisk glød til din hud.

L’Oreal Paris Paradise-serien

Alle L'Oréal Paris Lash Paradise mascaraer, Le Khôl Naturel eyeliners og Glow Paradise Balm-in Lipsticks er testet under oftalmologisk eller dermatologisk kontrol og er også velegnet til følsomme øjne og læber.