#MAKEGLAMOURHAPPEN | Max Factor og ELLE guider til årets hotteste festival-look!

Annonce
Foto: PR

Står sommeren i festivalens tegn, og vil du være helt opdateret på årets hotteste festival-look? ;Max Fsctor og ELLE har teamet op med bloggeren Mette Marie og skabt det skønneste festivals-look, der er lige til komme i festivalstemning af og nem at kopiere.

Se videoen her, hvor Max Factors makeupartist Mina Ingerslev guider til Mette Maries forførende og hotte 'festival-look:

Her guider vi dig til Mette Maris hotte festival-look trin for trin:

1. Skab en jævn hudtone med All Day Flawless Foundation og påfør Mastertouch Concealer under øjnene og omkring næsen for extra dækning. Massér concealeren ind med fingrene – det giver et optimalt cover og gør det nemmere at opbygge lag af pigment for en dyb og holdbar dækning.

2. Påfør Masterpiece Colour Precision Eyeshadow i farven Coffee på øjenlåget og i en fin linje under øjet. Læg derefter øjenskygge Smokey Eye Drama Kit i farven Opulent Nude i en oval form omkring hele øjet og under den nederste vippekant. Ton ind med den mørke nuance for at få en blød overgang.

3. Understreg øjets form med Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner omkring hele øjet med tynde, fine linjer, der mødes i den yderste øjenkrog og giver øjet et fint løft. Afslut øjenmakeuppen med Voluptuous Mascara for ekstreme voluminøse og løftede vipper.

4. Skab en blød kontur med bronzer langs kindbenet og lidt diskret blush øverst på kinden, for at skabe et ekstra friskt look.

5. Giv læberne et boost med Lipfinity Long Lasting Lipstick i den sprudlende sommernuance Ever Sumptuous.

Her følger en oversigt, inklusiv priser, over de produkter, du skal bruge til looket:

1. Smokey Eye Drama Kit Opulent nude 109,-
2. Creme Puff Blush Nude Muave 99,-
3. Facefinity All Day Flawless Foundation 149,-
4. Masterpiece Colour Precision Eyeshadow Coffee 89,-
5. Masterpiece High Precision Liquid Eyeliner 99,-
6. Lipfinity Long Lasting Lipstick Ever Sumptous 119,-
7. Voluptuous False Lash Effect Mascara 149,-

Psst... Kom med backstage på optagelserne til til #MAKEGLAMOURHAPPEN kampagnen i galleriet. Brug pilene eller 'swipe' dig igennem.

ANNONCE | Kom med ELLE og MaxFactor behind the scenes på photo shoot