Foto: Immo Fuchs
Makeup Musthave

Kvinden bag nyt makeupbørste-mærke: "Så ofte skal du rense dine makeupbørster"

af Anne P 30/10/2018
Zoeva makeupbørster er gode kvalitetsbørster til en rimelig penge. Hvis det ikke var nok, så støtter du tilmed også kvinder verden over, når du forkæler dig selv med børsterne...
Zoeva… Forestil dig du sidder og surfer nettet, og det går op for dig, at det faktisk talt er umuligt at finde gode kvalitets makeupbørster online. Så gør du da noget ved det, ikke? Tjae… Det gjorde Zoe Boikou i hvert fald. For ti år siden… og siden er det blevet en buldrende succes med mærket 'Zoeva', som specialiserer sig i makeupbørster.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

ELLEs Beauty Director Anne P. stillede den inspirerende entreprenør og grundlæggeren af mærket otte spørgsmål. Hvordan fandt du selvtillid til at starte dit eget firma? Det vigtigste for mig er at være lidenskabelig med hvad jeg laver og at have en stærk vision. Du bør altid være fokuseret og aldrig være bange for nye udfordringer - selv om det kan være svært - du bør altid gå efter dine drømme. Hvad var dine ambitioner til at starte med? Jeg ønskede at finde makeupbørster af høj kvalitet til en rimelige pris, men jeg kunne slet ikke finde nogle. Så jeg besluttede at ændre på situationen og lave mine egne. Jeg begyndte at sælge en håndfuld børster på eBay i 2008 og fortsatte min rejse derfra. Hvad har været de største udfordringer? For mig er det ikke vigtigt at kompromittere eller tage genveje på vores produktkvalitet. Jeg er besat med produktudviklingen, da en af mine kerneværdier er konsekvent at levere en ekstraordinær oplevelse til vores kunder. Hvad ønsker du at alle vidste om makeup og makeup børster? Enhver kvinde skal føle sig selvsikker i sin egen krop og kun bruge makeup til at fremhæve hendes selvtillid og hjælpe med at gøre hendes individuelle skønhed stærkere. Når det kommer til børsterne, er det meget vigtigt at håndtere dem med omhu og huske at rengøre dem regelmæssigt. Det vil forlænge deres levetid og sikre en fejlfri finish. Hvilke tre makeupbørster skal der være i din makeup pung? Hvis jeg kun kan vælge imellem tre børster, ville det være vores '104 Buffer' for en fejlfri påførelse af foundation, vores '227 Luxe Soft Definer' til et pænt blendet øje og vores '126 Luxe Cheek Finish' til let røde kinder. Hvordan anbefaler du, at vi renser vores makeupbørster? Først børsten med spidsen nedad under lunkent vand. Næste, hvirvl børsten rundt i en lille mængde af enten en professionel børste sæbe eller et mild hårshampoo. Sørg for at være forsigtig, og tryk ikke for meget på børsten, så du ikke påvirker pensel form. Tryk forsigtigt overskydende vand ud af børsten og gentag renseprocessen indtil vandet løber helt klart. Læg børsten fladt for at tørre. Hvor ofte anbefaler du, at vi renser vores makeupbørster? Jeg vil anbefale at rense dine pensler grundigt mindst en gang hver tiende dag. Børster du bruger til creme og flydende produkter, bør du rengøre dem hyppigere, for at holde huden ren og undgå irriteret hud og udbrud. Hvilke makeup spørgsmål bliver du oftest stillet? Jeg tror det spørgsmål, jeg er blevet stillet oftest, er min personlige makeupfilosofi. Det er dog mere et skønhedsregime, da jeg tror, at du skal passe på din hud! Få din skønhedssøvn, drik meget vand og lev et sundt liv!

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her