Carolina Herrera Jul
Annonce

Josefine HJ: ”Dufte er noget helt særligt, fordi de i så høj grad er bundet op på minder”

Af ELLE Native, Annonce for Carolina Herrera 30/11/2023
Julen står for døren, og til årets største festsæson holder Josefine HJ af et duftspor, der klæder sæsonens glitrende makeup og festlige outfits. I denne artikel kan du læse om den succesfulde content creators parfumer til julen og desuden få hendes bedste råd til at finde den velduftende julegave til en, du holder af.

En parfume er mere end blot blomstrede duftnoter. Dufte er minder, associationer, holdninger og personlighedstræk. Vores dufte siger mere om os, vores humør og præferencer, end man måske umiddelbart skulle tro.

Netop derfor tænker Josefine HJ meget over dufte – både dem hun ifører sig selv, og dem hun forærer til andre. Denne jul er hun ambassadør for Carolina Herreras Good Girl, som efterlader et spor af blomstret velduft, men samtidig er forførende, elegant og varm.

I denne artikel kan du læse mere om Good Girl-duftene, som Josefine HJ bruger i julesæsonen, hendes forhold til de velduftende gaver og ikke mindst om Carolina Herrera – den ikoniske modedesigner, der betragter dufte som en uundværlig accessory til dit outfit.

Good Girl fra Carolina Herrera er Josefine HJs duft til alle årets julefester. Parfumen er let og forførende med en sødmefuld dybde, og så hører den til blandt de fem mest populære i verden.

Josefine HJ om den velduftende gave

Hvad overvejer du, inden du forærer en duft til en, du holder af?

Først og fremmest overvejer jeg, hvad det er for et menneske, der skal have gaven. Hvilke minder forbinder jeg med vedkommende, og hvad sætter modtageren pris på i livet? Jeg synes, en duft er en meget personlig gave, og derfor overvejer jeg nøje, hvad det er for en person, jeg køber gaven til.

Hvorfor er en duft en god julegave?

Dufte er noget helt særligt, fordi de i så høj grad er bundet op på minder, relationer og associationer. Hvis du giver en duft i julegave, kan du være heldig, at den, du giver duften til, vil huske dig, hver gang vedkommende bærer parfumen.

Hvilke elementer af en duft overvejer du, inden du beslutter dig?

Når man giver en duft til en, man har kær, tror jeg, det er vigtigt at have personens personlighedstræk med i sine tanker. Er det en person, som er sprudlende af natur, ligesom en blomsterduft kan være det? Eller er det en person, der har en lidt mere mystisk og sexet personlighed? De vil måske vil foretrække en tungere og mere maskulin duft. Det handler om at finde en parfume, som du kan forestille dig, at modtageren vil blive glad for.

Hvem kunne du tænke dig at modtage en duftgave fra?

Skulle jeg modtage en duft i julegave i år, ville jeg gerne have den fra min kæreste. Han kender mig og ved, hvad jeg kan lide.

Good Girl-duftserien

Carolina Herrera Good Girl EdP
Carolina Herreras ikoniske Good Girl er blevet til som en manifestation af brandets hyldest til feminin styrke og frihed. Parfumen er feminin og forførende, men rummer også en dybde, der viser, at duften er mere end blot sin søde overflade.

Good Girl er fyldt med varme og sødme – præcis ligesom juletiden. Parfumen åbnes med den aromatiske duft af mandelnoter, som overtages af sødmen fra jasminblomster og tuberoser. Duftens basenoter fuldendes med delikat kakao og tonkabønnens dybde. Den perfekte fusion af duftindtryk har gjort Good Girl til et nymoderne ikon, der hører til blandt verdens fem mest populære dufte til kvinder.

Carolina Herrera Good Girl Blush EdP
Denne blomstrede Eau de Parfum er perfekt til julens glitter og glam. Good Girl Blush er en frisk nyfortolkning af den originale Good Girl. Vanilje og tonkabønner giver duften en interessant og dualistisk base. I samspil med florale noter frembringer parfumen en blomstret og frisk duftsignatur, der er perfekt til den moderne kvindes frisind – og ønske om at gå i lige præcis de sko, man har lyst til.

Good Girl Blush introducerer sprudlende hjertenoter af dyrebare, smukke og velduftende blomster, som Quentin Bisch, skaberen af duften, har håndplukket. Samspillet mellem romantiske pæoner og den eksotiske hvide ylang ylang skaber en duft, der på samme tid er sensuel og stærk, pudret og eksplosiv.

Find din yndlingsduft fra Good Girl-serien lige her.

Carolina Herrera: En feminin nyklassiker

Historien om Carolina Herrera begynder helt tilbage i 1950’ernes Venezuela, modedesignerens hjemland, hvor hun allerede i sine teenageår begyndte at designe kjoler. Med sit øje for det elegante snit og sammensætninger af farver var hendes klæder fra starten noget særligt. Faktisk i en sådan grad, at den legendariske Vogue-redaktør Diana Vreeland opfordrede Carolina Herrera til at fremvise sin første kollektion på New Yorks eksklusive Metropolitan Club – og det blev en øjeblikkelig succes.

Derfra gik det kun én vej for Carolina Herrera, og i dag er hun en af verdens mest fremtrædende designere. Inspireret af de mange former for skønhed, som mennesket rummer, har hun gennem hele sit liv været en skaber af æstetik. Klæder, der på én og samme tid er klassiske og elegante, men alligevel udfordrende og nyskabende.

Selv har hun forklaret, at elegance, skønhed og femininitet er tre nøgleelementer i hendes kollektioner, og at hun lader sig inspirere af ideer fra fortiden, som hun genskaber i form af moderne klædestykker.

I dag er Carolina Herrera et internationalt modehus, som er kendt for at omfavne selvsikkerhed og glæde med sin farverige tilgang til livet. Ifølge Carolina Herrera er mode magisk; som en elegant drøm, der inspirerer os – og som forholder sig til den verden, vi lever i.

Josefine HJ omgivet af Carolina Herreras skønne dufte iført en kjole fra modehusets haute-couture kollektion.

Den velduftende accessory

I 1988 lancerede Carolina Herrera sin første duft i det, som senere skulle blive en omfattende og pirrende duftgarderobe af glade dufte, der perfekt komplementerer designerens farverige kollektioner. I 2016 blev Good Girl-serien lanceret, og med sin ikoniske stilethæl er den florale Good Girl-duft blevet en nyklassiker, der placerer sig blandt de fem bedst sælgende dufte på verdensplan. Den seneste tilføjelse til Carolina Herreras duftunivers er den feminine Good Girl Blush, som med sine fine farver og blomstrede udtryk er perfekt til sæsonen, vi går i møde.