Foto: PR
Annonce

Influencer Ilirida Krasniqis 3 bedste tips til en enkel livsstil

af annonce 22/10/2019
I en hverdag med fuld fart på kan det være rart at dyrke det enkle for at skabe mere ro og overskud. Få influencer Ilirida Krasniqis bedste tips til at forenkle både tøjstil, hjem og hudplejerutine.

Ilirida Krasniqi har fart på. Hun passer et tandlægestudie, hun underviser i zumba i sit træningscenter, og så kender vi hende allerbedst som skøn og stilsikker modeblogger og influencer. Hendes blog og Instagram oser af eksklusivitet og en klassisk og tidløs stil. Og så dyrker hun det enkle; en less is more-inspireret livsstil.

"Jeg er vild med en enkel stil. Både når det kommer til fashion, til min indretning, og min hud. Jeg synes hurtigt, at det kan blive for rodet både stilmæssigt og indretningsmæssigt, hvis det ‘larmer’ for meget," forklarer Ilirida Krasniqi.

Bliv inspireret og få Iliridas tips til en mere minimalistisk livsstil her:

1. Den tidløse garderobe

"Min tøjstil har faktisk altid været meget ‘extra’, men jeg er begyndt at foretrække den mere klassiske og enkle stil. Den er ofte præget af tidløse styles og dermed mere bæredygtigt, da jeg så ikke overforbruger ved at købe nye styles tilpasset alle trends konstant. Jeg shopper ofte vintage og sælger mit tøj videre, hvis det ikke bliver brugt."

Foto: PR

Influencer Ilirida Krasniqi beskriver selv sin stil som feminin, klassisk og med præg af vintage. Hun sætter pris på tidløse styles, så hun på den måde kan undgå et overforbrug.

2. Få ting i hjemmet

"Jeg har kun få ting i mit hjem, så det ikke ser for rodet ud, og samtidig er let at gøre rent. Tag dig tid med indretningen. Det er svært at forestille sig, hvordan ens lejlighed skal se ud på en uge. Desuden kan man lave en masse fejlkøb, hvis man køber det hele på en gang. Jeg flyttede ind i min nye lejlighed for syv måneder siden, og jeg mangler stadig en del, men jeg har til gengæld ikke fortrudt mine køb, fordi de er foretaget løbende, så jeg hele tiden har vurderet det i forhold til de møbler, der allerede er i lejligheden. Desuden kan man finde ret fede ting i genbrugsbutikker, og det er kun med til at gøre lejligheden mere unik, da det ikke er ting, som alle andre også har."

Foto: PR

Ilirida Krasniqi sørger for at have få ting i hjemmet, og et godt eksempel på hendes enkle indretning er, at hendes billeder er holdt i neutrale toner, fordi hun godt kan lide, at der ikke sker for meget. Foto: Morten Andersen

3. Den enkle hudpleje

"Når det kommer til min hudplejerutine, så går jeg rigtig meget op i, at det er en enkel og hurtig rutine. Derfor er jeg blevet rigtig glad for Avène Hydrance Aqua-Gel. Den kan både bruges som en dagcreme, som en natcreme, og så kan den også bruges under øjnene, så den har stort set alt, hvad jeg behøver i én creme. Det er bare superfedt, for så undgår jeg også et overforbrug af produkter. Jeg får ikke fuldført hudplejerutinen, hvis den består af for mange produkter. Desuden er min hud sensitiv, så den tåler heller ikke en hel masse forskellige produkter."

Foto: PR

På billedet ses Ilirida Krasniqis yndlingsprodukt til den enkle hudpleje i forgrunden, nemlig Avène Hydrance Aqua-Gel. I hverdagen er Hydrance Aqua-Gel god og hurtig, og i weekenden hvor der er mere tid, kan man kombinere produktet med andre cremer fra Hydrance-serien. Avène-produkterne forhandles kun på apoteket. Foto: Morten Andersen

Læs mere om Avene her

Annonce for Avene