Hudspecialisten: Få fejlfri hud med disse 4 simple råd
Annonce

Hudspecialisten: Få fejlfri hud med disse 4 simple råd

af Annonce 15/01/2019
Vi drømmer alle om en fejlfri hud, og derfor er der også et hav af råd til, hvordan du får det og vigtigst af alt, hvilke produkter, du skal bruge. I følge hudlæge Dr. Rachael Eckel er nøglen til fejlfri hud en kombination af de rigtige produkter og den rigtige livsstil... Få hendes fire, simple råd til en fejlfri hud.

Vi kan nok alle blive enige om, at ønskescenariet for vores hud er, at den er naturlig og ser sund ud - og allerhelst så naturlig og sund, at vi ikke behøver gå med makeup, eller i hvert fald kan holde det på et minimum.

No-makeup trenden har længe været populær i Hollywood, og derfor er det også den fejlfrie, naturlige hud, som hitter herhjemme lige nu.

Men hvordan er det så lige, at man opnår det på sin egen hud?

Vi har talt med Dr. Rachael Eckel, som er hudlæge, og en af de mest anerkendte inden for sit felt. Hun har arbejdet tæt sammen med Dr. Zein Obagi, der står bag ZO Skin Health produkterne, i Beverly Hills, hvor hun har arbejdet med nogle af de helt store stjerner og hjulpet dem med at få fejlfri og naturlig hud.

Nedenfor giver hun sit bud på, hvordan du med de rigtige produkter og et par konkrete og håndterbare ændringer i din hverdag og livsstil, let kan skabe gode resultater med din hud.

1. God hudpleje: Nøglen til en fastere hud med færre linjer og rynker er en hudpleje, som genopbygger, beroliger og beskytter huden. Daglig brug af for eksempel ZO Skin Health Growth Factor Serum efterfulgt af 1-2 pump ZO Skin Health Radical Night Repair hver tredje dag vil give resultater. Denne kombination fra ZO Skin Health er en af de meste effektive for at opnå en fastere hud og en reduktion af de fine linjer. Alternativt kan du bruge ZO Wrinkle + Texture Repair, som er udviklet til at give en fastere hud med færre linjer og rynker samt mere glød.

2. Nok søvn: Det er utrolig vigtigt, at du sover nok. Kroppen og huden arbejder med at genoprette skader fra eksempelvis de frie radikaler ved at forny celler og reparere bindevæv, mens vi sover. Søvn reducerer stresshormonet kortisol, som gør det lettere at forebygge skader på celler og andre strukturer i huden om natten.

3. Fritid: Eller down time som Rachael kalder det. Hun mener, at fritid - en ferie i ny og næ - og en fornuftig arbejdstid er med til at gøre kroppen og vores sundhed og hud en stor tjeneste. Sluk mobilen og computeren, dyrk relationer og vær sammen med familien og vennerne, så meget du kan. Det vil give synlige resultater på huden, når du har det godt og ikke stresser.

4. Sund mad: Dr. Eckel er overbevist om, at det giver en bedre hud at droppe sukker og hurtige kulhydrater. Prøv at undgå salt og forarbejdet mad. Når du spiser mad med et højt sukkerindhold, kommer sukkeret direkte ud i blodet og binder sig til proteinmolekylerne – også dem, du finder i kollagen og elastin, som er med til at holde huden stram og ungdommelig. Sukkeret tærer på kollagen og elastinen, som igen giver en slappere hud med linjer og rynker.

Og når huden er klar, har Dr. Rachael Echel også et godt råd til, hvordan du skal gribe No-makeup trenden an. For selvom det hedder 'No-makeup', så kan du sagtens bruge lidt mascara eller en farve på læberne:

"Trenden i Hollywood er at have en så flot hud, at du ikke behøver makeup. I stedet for at bruge makeup som en concealer til ansigtet, skal du bruge makeuppen til at fremhæve de feminine træk. Brug mascara til at åbne øjnene op, da vi ved, at store, åbne øjne er attraktive. Eller du kan bruge lidt rosa på læberne, da det kædes sammen med frugtbarhed og samtidig er smukt. Resten af ansigtet er rent, fordi du har passet så godt på din hud," fortæller Dr. Rachael Echel.

Hvad angår den næste trend inden for hudpleje, fortæller Dr. Rachael Echel, at der kommer fokus på at pleje huden indefra og beskytte den mod solen:

"Daglig brug af SPF er utrolig vigtig for at få en flot hud! Den nye bølge af solbeskyttelse styrker hunden indefra, så den bliver stærk. Dette er en hudplejetrend, som vi kommer til at se mere til i fremtiden. Daily Power Defense fra ZO Skin Health er min solbeskyttelse indefra. Derefter bruger jeg Sunscreen+Primer, som blandt andet indeholder naturligt melanin"

ZO Skin Health er udviklet af den amerikanske dermatolog Dr. Zein Obagi, der igennem de sidste 50 år har forsket for at opnå de bedste resultater indenfor sund hud. Derfor bruges ZO Skin Health også kun på hudklinikker og af autoriserede hudlæger verden over, hvorfor produkterne også kun er tilgængelige på hudklinikker.

I Danmark kan du besøge Inviocare, Alfa Omega Klinikken, Cosmetica eller Retouch Clinic i København og Kosmetisk Klinik i Aarhus, hvis du vil have fat i produkterne eller teste dem, før du køber dem. Du kan også læse mere HER.

I galleriet har vi samlet alle de produkter fra ZO Skin Health, som Dr. Rachael Echel nævnte i sine fire tips til fejlfri hud.