Annonce

Sådan vælger du det helt rigtige serum til dit behov

Af ELLE Native, Annonce for L'Oréal Paris 12/08/2022
Markedet for serum er stort, og derfor kan det være en stor jungle at navigere i, når man skal spore sig ind på, hvilke ingredienser, der arbejder bedst for en. Vi har dog gjort det lettere for dig, så du kan finde dét serum, der er bedst til dine udfordringer; fra manglende glød til fine linjer.

Det er ikke en nyhed, at vi skal bruge serum som en fast del af vores morgen- og aftenhudplejerutine, men men det kan være ud udfordring at finde netop dét produkt, der passer til dine unikke behov. For det, dine veninde bruger og er glad for, er ikke nødvendigvis det, du selv har gavn af. Serum er nemlig et koncentreret produkt, der sætter målrettet ind mod specifikke hududfordringer, så som urenheder, manglende fugt, aldringstegn, pigmentpletter og ligende. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket serum du bruger. Det skal nemlig imødekomme dine behov.

Markedet for sera er stort, og derfor kan det stadig – selvom du er bevidst om hvad et serum skal hjælpe dig med – være en stor jungle at navigere i, når man skal spore sig ind på, hvilke ingredienser der arbejder bedst for en. Vi har dog gjort det lettere for dig, så du nedenfor kan læse om fire sera, der hver især sætter målrette ind mod hver deres udfordringer; fra manglende glød til fine linjer.

Læs med, og find netop dét serum, der passer bedst til dig.

TIL DIG, DER MANGLER FUGT

Mærker du, at huden føles tør og ikke har samme fylde, som den plejer, så er ingrediensen hyaluronsyre din bedste ven. Hyaluronsyre findes naturligt i huden, og er det, der er med til at holde på fugten i huden, så den som resultat ser mere fyldig og ungdommelig ud. Et serum, der er rigt på hyaluronsyre er en super base under dig dagcreme og under makeup, da det vil sørge for at huden holder på fugten hele dagen.

Prøv L’Oréal Paris Revitalift Filler 1.5 % Hyaluronic Acid Serum, som har en høj koncentration af hyaluronsyre, og som ’plumper’ og hydrerer huden.

Læs mere om produktet her.

TIL DIG, MED FINE LINJER

Er de første aldringstegn med fine linjer og små rynker begyndt at sætte ind, skal der en helt særlig superingrediens til. Retinol, som er et A-vitamin, kommer dig til undsætning her. Retinol er en virkningsfuld anti-age-ingrediens, der synligt reducerer alderstegn, også dybere rynker. Som de fleste andre ’superhelte’ opererer den dog bedst om natten, hvor ingrediensens effekt ikke forstyrres af andre aktive ingredienser. Derfor skal retinol helst anvendes som led i aftenhudplejerutinen på nyrenset hud og inden en fugtgivende natcreme. Husk også at bruge dagcreme med minimum SPF20 næste dag, da huden er mere udsat efter behandling med retinol.

Prøv L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum, som synligt mindsker fine linjer og fugter huden, så den føles smidigere og mere behagelig.

Læs mere om produktet her.

TIL DIG, DER MANGLER GLØD

I takt med at vi bliver ældre, sker der forandringer i huden. Det er helt naturligt, og skyldes blandt andet at cellefornyelsesprocesserne ikke er nær så hurtige, som tidligere. Derfor kan huden godt miste lidt af den glød, og følelse af at være fyldt ud, som tidligere, men heldigvis findes der ingredienser, der kan hjælpe processerne på vej og genskabe gløden. Antioxidanter er ekstremt effektive til at booste cellefornyelsen og give huden fornyet glød. E-vitamin, som er en antioxidant, er særligt god til at beskytte cellerne mod frie radikaler og bidrager til at revitalisere huden.

Prøv L’Oréal Paris Age Perfect Cell Renewal Midnight Serum, som er et glødgivende natserum med en kombination af to kraftfulde antioxidanter, herunder E-vitamin. Serummet giver huden intens fugt, reducerer fine linjer, gør huden fastere og mere strålende.

Læs mere om produktet her.

TIL DIG MED MODEN HUD

Meget moden hud synes ofte tyndere og mister ofte meget af sin naturlige glød. Her kan en kombination af olie og serum være tricket, der igen gør kinderne rosa og lidt mere fyldige. L’Oréal Paris har udviklet et særligt serum specielt til meget moden hud. Det kombinerer styrkende egenskaber fra kalcium med forskønnende rosa mikroperler i en olie-baseret formel, der fugter huden igennem og fjerner følelsen af stramhed, samt giver en smuk og naturlig rosa glød til mat og grålig hud.

Prøv L’Oréal Paris Age Perfect Golden Age Rosy Oil-Serum, der giver glød og genopfrisker huden og reducerer træthedstegn.

Læs mere om produktet her.