Annonce

Sådan passer du på huden, når sæsonen skifter

Annonce for Lancôme Rénergie 5/09/2022
Ligesom du skifter ud i garderoben, når sæsonen skifter, og temperaturerne skifter, så skal du også se din hudpleje efter i sømmene, så du er sikker på, at du er godt klædt på til at modstå de vejrmæssige forandringer.

Når sæsonen skifter, og det bliver koldere og mere råt udenfor, er huden det organ på kroppen, der tager mest imod, da huden, og særligt huden i ansigtet, er i direkte kontakt med luften omkring os.

Huden er et vanedyr, så når vejret og temperaturen ændrer sig, er det et lille chok til dens vante rutine. Eksempelvis kan skiftet fra sommer til efterår, hvor luftfugtigheden og temperaturerne falder, forårsage, at huden lettere tørrer ud, og det kan skabe ubalancer i hudbarrieren, hvilket kan medføre manglende glød. Derfor er det vigtigt at sætte ind, før skaden er sket, for at beskytte huden, når den har været udsat for stress, og styrke den til at stå imod forandringerne – lidt ligesom vi tager ekstra tøj på, når det er koldt, for at undgå at blive forkølede.

Den rette pleje

For at give huden de bedst mulige forudsætninger, når sæsonen skifter, er kontinuerlig, nærende pleje vejen frem.

Lancôme har netop lanceret det revolutionerende og langtidspatenterede serum, Rénergie H.C.F. Triple Serum, der med en nærende kombination af tre nøgleingredienser, hyaluronsyre, C-vitamin, niacinamid og ferulinsyre, sætter stærkt ind mod det fugttab, der kan opstå i huden; både i takt med, at huden ældes, men også grundet miljømæssige faktorer såsom vejrskifte.

Hyaluronsyre findes i din krop allerede, men hvis du lider af tør hud eller irritation, kan hyaluronsyre hjælpe til at give fugt til huden, da den binder væske og bevarer en naturlig fugtbalance i huden. En fugtet og elastisk hud bidrager til at reducere fine linjer.

C-vitamin er en antioxidant, som hjælper til at opretholde forsvarssystemet i din hud. Vitaminet beskytter din hud mod udefrakommende bakterier og ensarter din hudtone, så du opnår ekstra glød.

Niacinamid beroliger huden og styrker hudbarrieren, så din hud ikke er lige så modtagelig over for forurening, som huden udsættes for i løbet af dagen.

Ferulinsyre er en antioxidant, der holder hudens fasthed og forebygger mod naturlig aldring. Det findes ofte i solcreme, da det beskytter mod nogle af solens stråler og bibeholder hudens glød.

De fire aktive ingredienser er individuelt indkapslede i serummets flakon og blandes først, når de pumpes ud for at sikre maksimal effekt og tilføre huden masser af fugt og volumen.

Lancôme, Rénergie H.C.F. Triple Serum med hyaluronsyre, C-vitamin + niacinamid og ferulinsyre, 50 ml.

Styrk hudbarrieren

Huden har sin helt egen barrierefunktion, der består af et mikrobiom; et økosystem af mikroorganismer, der er essentielle for at opretholde en sund hud i balance. Tilsammen sørger hudbarrieren for at beskytte huden mod udefrakommende faktorer, blandt andet klima, forurening og bakterier, og den regulerer hudens balance, så den bedre modstår stress i huden. Kommer hudens mikrobiom ud af balance, bliver hudbarrieren svækket, og det kan føre til hudproblemer som tørhed, irritation og urenheder.

For at styrke hudbarrieren og opretholde en sund glød langt ind i efteråret, er Lancôme Advanced Génifique Serum vejen frem. Serummet er særligt udviklet til at styrke hudens barriere med pre- og probiotiske ekstrakter og beskytte mod udefrakommende forandring med fugt fra hyaluronsyre og C-vitamin, der også bidrager til masser af glød.

Lancôme Advanced Génifique Serum med hyaluronsyre, vitamin CG og 7 præ- og probiotiske ekstrakter, 30 ml.
Renergie

Beauty Tech med Lancôme

Nu har du chancen for at få din hud analyseret med Lancômes banebrydende teknologi – helt gratis. Hos Lancôme i Magasin du Nord i København kan du prøve Skin Screen, et beauty tech værktøj, der analyserer din hud på baggrund af 13 kliniske parametre. Efter analysen får du af eksperter anbefalet en konkret hudplejerutine, som matcher netop dine behov.