Biotherm eye cream
Annonce

Guide: Sådan reducerer du fine linjer og rynker omkring øjnene

Af ELLE Native, Annonce for Biotherm 4/09/2023
Fine linjer og rynker i øjenområdet er helt almindelige alderstegn, som uundgåeligt vil komme med alderen, fordi huden gradvist mister sin elasticitet og fylde. Men med den rette pleje kan du forebygge og modvirke udviklingen. I denne artikel kommer vi med gode råd og anbefalinger til, hvordan du på bedste vis tager hånd om huden omkring dine øjne.

I slutningen af 20’erne og i starten af 30’erne begynder de første fine linjer at sætte sig i området rundt om øjnene, måske i panden eller om mundvigene. De små linjer, der i starten er svære at få øje på, udvikler sig med tiden og kan blive til dybere rynker. I øjenområdet fremkommer de såkaldte ’kragetæer’.

I denne artikel guider vi til en effektiv hudplejerutine med Biotherms Blue Pro-Retinol-serie, som modvirker aldringstegn. Det inkluderer blandt andet den nye effektive Biotherm Blue-Pro Retinol Eye Cream, som giver lysere og fastere hud omkring øjnene.

Længere nede i artiklen kan du desuden helt gratis bestille prøver på hudplejeprodukterne, så læs med, når vi guider dig til, hvordan du bedst bruger dem.

Den komplette hudplejerutine består af Biotherm Blue Pro-Retinol Night Serum, Biotherm Pro-Retinol Eye Cream, Biotherm Blue Pro-Retinol Cream – og naturligvis solcremen Biotherm Urban UV Defense.

1: Den effektive ingrediens: Retinol

Hudplejeverdenen kan være uoverskuelig og svær at finde rundt i. Men faktisk er der noget om snakken – for hudpleje kan gøre underværker for hudens udseende. Du behøver ikke kende de tusindvis af produkter derude, men at kende de forskellige ingredienser og hvad de kan gøre for dig, kan hjælpe dig godt på vej mod at nå dine hudpleje-mål.

Retinol er kendt som en af de mest effektive ingredienser til at bekæmpe aldring af huden. Retinol kan bidrage til at reducere aldringstegn i huden, mindske pigmentpletter og forbedre hudens kvalitet og tekstur. Retinol er en såkaldt retinoid, hvilket er en form for A-vitamin, der fungerer som drivkraften bag mange anti-age-produkter på markedet. Retinol kan derfor være netop dén ingrediens, du skal holde godt øje med, hvis du vil finde effektive hudplejeprodukter med anti-age egenskaber.

Udover retinol er Life Plankton en alletiders multifunktionel ingrediens. Life Plankton er Biotherms patenterede signatur-ingrediens, som i sin tid blev udvundet fra kilderne i Pyrenæerne. Life Plankton styrker hudens naturlige barriere og regenererer huden med hjælp fra fraktioner af de sunde og genopbyggende probiotika-mikroorganismer. Derudover er den med til at booste hudens glød og forbedre hudens udseende. Life Plankton er i dag at finde i samtlige af Biotherms hudplejeprodukter.

Så vil du sætte skub i din hudplejerutine, er det altså perfekt at kombinere retinol og Life Plankton – og det er lige præcis, hvad Biotherm har gjort i hudplejeserien Blue Pro-Retinol, som netop har fået et nyt familiemedlem; Blue Pro-Retinol Eye Cream. For at få den allerbedste effekt af de aktive ingredienser anbefales det, at du bruger hele serien sammen.

Blue Pro-Retinol Eye Cream

Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream indeholder Biotherms unikke signatur-ingrediens, Life Plankton, som er kombineret med fornyende Pro-Retinol samt koffein.

1% LIFE PLANKTON: Bidrager til hudens velbehag.

0,1% PRO-RETINOL: Fremmer fornyelse af hudcellerne.

0,5% KOFFEIN: Hjælper med at reducere synligheden af mørke rande.

Husk øjencreme

Måske tænker du, det virker overflødigt med en øjencreme i hudplejerutinen, når du allerede bruger en god ansigtscreme. Men vil du enten forebygge eller modvirke fine linjer og rynker i øjenområdet, er øjencremen rigtig vigtig at have med i rutinen.

I øjenområdet er huden nemlig tyndere og mere fin end på resten af kroppen. Det betyder blandt andet, at alderstegn som det første viser sig her. Det starter med de fine linjer i øjenkrogen, der senere udvikler sig til dybere rynker.

På grund af den sarte hud, er det vigtigt, øjenområdet får tilstrækkeligt med pleje, og derfor er en øjencreme med den rigtige ingredienssammensætning det optimale redskab til at modarbejde udseendet af rynker og fine linjer.

Her er Biotherms Blue Pro-Retinol Eye Cream et rigtig godt valg, som indeholder effektive ingredienser som pro-retinol, Life Plankton og koffein. Formlen er specielt udviklet til øjenkonturområdet og er testet under oftalmologisk kontrol. Derudover giver øjencremen dokumenterede resultater. Efter blot en uges brug vil huden fremstå lysere og fastere, og efter en måned vil du opleve en signifikant reduktion af rynker i øjenområdet*.

*Kosmetoklinisk undersøgelse, 40 kvinder, 1 måned

Biotherm

PRØV BIOTHERMS BLUE RETINOL HUDPLEJESERIE

Er du nysgerrig på Biotherms Blue Pro-Retinol-serie, kan du nu teste den helt gratis. Klik på linket her – og få prøver på den fulde serie sendt lige til døren.

Den optimale hudplejerutine

Når det kommer til at reducere alderstegn gennem hudplejerutinen, er det altså 1) vigtigt at bruge den rette ingredienssammensætning, 2) bruge den fulde rutine og 3) huske ekstra pleje til det udsatte øjenområde.

Her er Biotherms bud på den optimale hudplejerutine til dig, som ønsker at forbedre din hudkvalitet og opnå synlige resultater på huden.

Trin 1: Rens

Når du skal i gang med din hudpleje, er det vigtigt, huden er helt ren. Brug derfor en god rens, som effektivt fjerner al snavs. Et godt bud er Cera Cleanser Cream-to-Foam, som renser og beroliger huden uden at udtørre den.

Trin 2: Serum

Serummet er hudplejerutinens aktive indslag. Med dit serum kan du målrette hudplejerutinen og sikre, den passer til det, du gerne vil opnå. Hvis dit mål er at forbedre din hudkvalitet, opnå en ensartet hudtone og reducere aldringstegn, er Blue Retinol Night Serum det ideelle redskab. Serummet bidrager til at reducere rynker og pigmentpletter og fremmer hudens fornyelse. Serummet skal bruges om aftenen, inden du går i seng.

Om dagen kan du med fordel bruge Biotherms Life Plankton Elixir, som giver intensiv fugt, regenererer samt styrker og giver en fornyet glød til huden.

Trin 3: Øjencreme

Vi har netop etableret, hvor essentielt det er for øjenområdet med god pleje, og derfor er det naturligvis ikke at forglemme den vigtige øjencreme.

Den nye Blue Pro-Retinol Eye Cream er en kraftfuld, men behagelig øjencreme, som reducerer fine linjer og rynker på huden omkring øjnene. Cremens unikke melt-in balm-konsistens trænger nemt ind i din hud ved påføring og er særligt udviklet til den sarte hud omkring øjnene. Formlen er vegansk*, 99% bionedbrydelig** og af 95% naturlig oprindelse.

*Uden ingredienser af animalsk oprindelse **I henhold til OECD 301 eller tilsvarende test.

Trin 4: Creme

Efter både serum og øjencreme er trængt ind i huden, er det tid til rutinens fjerde trin, nemlig en ansigtscreme, som giver fugt, pleje og beskyttelse til huden. Vælg en dagcreme som passer til dit behov. Blue Pro-Retinol Cream er perfekt til dig, der leder efter en ansigtscreme, der fugter og reducerer fine linjer og pigmentpletter. Du kan også vælge Blue Therapy Uplift Cream, som er Biotherms opstrammende dagcreme, der også giver fornyet glød.

I din aftenrutine kan du eventuelt anvende Blue Therapy Night Cream, som både plejer og nærer huden om natten.

Trin 5: Solcreme (kun om morgenen)

Det er altid vigtigt at huske solcremen, og særligt når du bruger retinol i din hudplejerutine er dette femte trin vigtigt. Retinol gør nemlig huden særligt sensitiv over for UV-stråler. Brug derfor Biotherms nye Urban UV Defense SPF50+ solcreme hver morgen, inden du forlader hjemmet.

Hvad kan du ellers gøre?

Din hudplejerutine booster hudens evne til at forny sig og til at bevare sin elasticitet, og hvis du samtidig tænker over en sund livsstil, kan det have stor betydning for, hvor tidligt og markant din hud ældes. Her er tre råd, der er gode at tænke over i dagligdagen, hvis du vil bevare hudens sundhed så godt som muligt.

1: Drop rygningen

Du har måske hørt det før – og det er altså fordi, det er rigtigt. Rygning er dårligt for mange ting, og huden er ingen undtagelse. Rygning ødelægger nemlig hudens fine små blodårer, som er med til at nære huden, og så reducerer det dannelsen af kollagen, som er hudens byggesten.

2: Brug solbeskyttelse

En anden af de helt store syndere, når det kommer til rynker, er solens stråler, nærmere bestemt de lange UVA-stråler, som trænger ned i hudens lag og bidrager til rynkedannelsen. Foruden en god hudplejerutine, er solbeskyttelse altså også et vigtigt værn mod alderstegn, både i form af rynker og pigmentpletter.

3: Få nok søvn

Nattetimerne er særligt vigtige for huden. Det er nemlig her huden regenererer, gerne med hjælp fra effektiv hudpleje. Hvis kroppen ikke får tilstrækkeligt med hvile, får huden sværere ved at reparere sig selv, og det kan få huden til at ældes hurtigere end ellers.