serum
Annonce

Guide: Disse ingredienser skal du kigge efter, når du vælger dit serum

Elle Native, Annonce for Lancôme 6/02/2024
Leder du efter et serum, der målrettet og effektivt plejer din hud? Her kan du blive klogere på, hvordan du ved hjælp af de rette ingredienser og vitaminer kan opnå de resultater, du ønsker.

Et serum er en af hudplejens helt store favoritter, og det forstår vi virkelig godt. Et godt serum er nemlig den ultimative investering – og et kærkomment indslag, der kan fuldende din hudplejerutine.

Med et koncentreret og effektivt serum, der passer til dig og din huds behov, kan du målrette din hudpleje og opnå de resultater, du ønsker.

Men hvordan finder du det rette serum? Og hvilke ingredienser, skal du gå efter? Fortvivl ej, her dykker vi ned i, hvordan du ved at implementere de rette ingredienser kan sikre en smuk og ensartet hud.

Hvilke ingredienser skal du vælge?

Det kan være meget forskelligt, hvad huden har brug for, og hvilke udfordringer, vi oplever. Derfor er det en god idé at dykke ned i, hvad de forskellige ingredienser og vitaminer kan. På den måde er du nemlig sikker på, at du finder det rette match – og det serum, der passer perfekt til dig og din hud.

Her kan du blive klogere på, hvilke ingredienser, der kan hjælpe dig med at opnå det resultat, du drømmer om.

Hyaluronsyre

De fleste af os har prøvet at have tør hud – og det kan både være ubehageligt og frustrerende. Hvis du er en af dem, der kan nikke genkendende til følelsen af, at huden tørrer ind kort tid efter, du har plejet den – så er et serum med hyaluronsyre måske det rette match til dig.

Hyaluronsyre har nemlig den store kvalitet, at den kan binde fugten i huden. Derfor kan hyaluronsyre være vejen til en blødere hud.

C-vitamin

Længdes du efter en smuk hud med masser af glød? Så kan et serum med C-vitamin meget vel gå hen at blive din nye bedste ven. Vitamin C er bedst kendt som citrusfrugternes vitamin. Udover at tilføre masser af liv og glød, så kan den kraftige antioxidant også mindske fine linjer og pigmentforandringer.

Som et ekstra plus fungerer C-vitamin nærmest som et skjold mod udefrakommende faktorer, og beskytter huden mod rynker og solskader.

Niacinamid

Tidens tegn er en realitet for os alle. Så er du et sted i livet, hvor huden er i forandring, så kan et serum med Niacinamid være den ideelle løsning.

B3 vitaminet Niacinamid er nemlig et vaskeægte vidundervitamin, der foruden sine anti-age egenskaber – også er fordelagtig i kampen om at reducere urenheder, forstørrede porer og rødme.

Derfor er et serum med Niacinamid godt til dig, der døjer med urenheder eller som ønsker at fokusere på en hudpleje, der kan hjælpe med at reducere fine linjer og rynker.

Niacinamid kan derfor være den rette hjælp, hvis du ønsker at forbedre hudens elasticitet, glød og udstråling.

Advanced Génifique Serum

Advanced Génifique Serum indeholder ingredienser som hyaluronsyre og Vitamin C, ligesom den er beriget med forskellige præ- og probiotika-ekstrakter. Formlen passer til alle hudtyper, og efterlader en blød, styrket og ensartet hud med masser af glød.

Serummet kan desuden hjælpe med at gøre huden modstandsdygtig overfor ydre påvirkninger – ligesom den kan gøre huden bedre til at holde på fugten.

Læs mere om Advanced Génifique Serum her.

Rénergie H.C.F. Triple Serum

Rénergie H.C.F. Triple Serum er lidt af en multitasker. Serummets formel består nemlig af ingredienser som hyaluronsyre, C-vitamin + niacinamid og ferulinsyre.

Det helt særlige ved produktet er, at de tre aktive ingredienser ikke kan kombineres i en formel. Derfor er de også placeret i tre forskellige kamre, og bliver først blandet sammen, når serummet påføres på huden.

De aktive ingredienser er altså forenet i en tredobbelt dosis i en innovativ anti-age serum, der behandler og plejer huden lag for lag.

Læs mere om Rénergie H.C.F. Triple Serum her.

Hvordan bruger du det?

Når du har fundet det rette serum, er det tid til at tage det i brug. Her kan du se hvordan.

Rens: Første step er at rense dit ansigt helt fri for makeup og urenheder.

Plej: Ved andet step er du klar til at bruge dit serum. Påfør serummet i ansigtet og på halsen med udadgående og opadgående bevægelser. På den måde har de aktive formler rig mulighed for at arbejde med huden.

Fugt: Efter dit serum er trængt ind i huden, er det tid til at afslutte din hudpleje med din yndlingscreme.

Ved implementeringen af det rette serum, kan du altså målrette din hudpleje mod specifikke behov og resultater.

Læs mere om Lancômes serummer her.