Annonce

Forkæl dig selv: Der er et nyt luksusbrand i byen

Af ELLE Native, Annonce for Tangent Garment Care 22/08/2022
Med budskabet om naturligere produkter og gode vaskevaner, har svenske Tangent Garment Care gjort sit indtog i Danmark. Med sine sæber, lotions og vaskemidler, som sikrer, at dit tøj bliver vasket efter forskrifterne, får du funktionel luksus, der giver dit badeværelse en gevaldig upgrade.

Leder du efter simpel elegance til badeværelset, som samtidig er vegansk og økologisk? Så vil du med garanti sætte pris på det brand, vi nu skal til at introducere dig for.

For med sine aromatiske signaturdufte, sit grønne DNA og transparente ingredienslister, er svenske Tangent GC forgangsbrand, når det kommer til at kombinere bæredygtighed med skandinaviske dyder: minimalisme, kvalitet og renhed. Visionen er i al simpelhed at skabe kvalitetsprodukter til hjemmet, som er funktionelle og gør badeværelset til et rum, der inviterer til velvære.

Tangent GC blev lanceret for godt og vel et årti siden, men selvom det svenske luksusbrand længe har været på hylderne i designbutikker verden over, er det for nyligt, de har gjort sit indtog i Danmark. Til gengæld kan du nu finde de stilrene produkter med alle otte signaturdufte hos danske retailers – og produkterne skuffer ikke.

Læs med her, og lær Tangent GC bedre at kende.

Ren hverdagsluksus

Et af de helt bærende elementer hos Tangent GC er ambitionen om det naturlige. Lige siden den spæde start i 2012 har det været hovedmålet at undgå skadelig kemi i produkterne. Selvfølgelig for at undgå unødig belastning af kloden – men også for at højne kvaliteten af produkterne.

Med devisen om, at kvalitet og renhed går hånd i hånd, er produkterne formuleret med korte ingredienslister uden unødige tilsætningsstoffer. Produktporteføljen er overskuelig og består af et udvalg af sæber, lotions, lip balm og ikke mindst vaske- og skyllemiddel til alskens forskellige materialer. I serien findes 8 naturtro duftvarianter: yuzu, kiyomi, oud, tulipan, cedertræ, grantræ, kløver og sukker. Læs mere om duftene længere nede i artiklen.

Gode vaskevaner

Den simple hverdagsluksus handler ikke bare om selvforkælelse, men også om at give hverdagens almindelige pligter et strejf af elegance. Ligesom nyt sportstøj kan motivere en tur i træningscentret, kan en lækker vaskeoplevelse gøre den ugentlige laundry day til et punkt på to-do-listen, du glæder dig til.

Derfor har Tangent GC skabt en linje af vaske- og skyllemidler til forskellige materialer, som sikrer, at dit tøj bliver vasket på den mest nænsomme måde for at bevare pasform og farver så godt som muligt. Således kan du nu finde vaskemiddel, der er særligt egnet til dine jeans, dine cashmere-sweatre og dit sportstøj sammen med klassiske varianter til skånevask og vask til almindeligt hverdagstøj.

Vaskemidlerne er økologiske, veganske og kommer i beholdere af bioplastik, og så er de effektive til at fjerne lugt og pletter med respekt for de tekstiler, dit tøj er lavet af. Sådan sikrer du, at dine cashmere-sweatre, silkekjoler og bomuldstrøjer får de bedste forudsætninger for at holde i mange år.

Find din duft

Oud
Det kan måske lyde skørt, at en særlig svamp, der sætter sig i agartræet skulle være roden til en af de absolut mest eksklusive duftnoter, men det er ikke desto mindre sandt. Den eksklusive duft er både rig og sød, jordslået og behageligt krydret.

Yuzu
Det er svært ikke at holde af den friske citrusduft af yuzu, som bedst kan beskrives som en delikat blanding af mandarin og grapefrugt, men i stedet for skarpheden, mange citrusfrugter har, er yuzu blød og afrundet.

Tulip
Er du til florale dufte, som har en naturlig sødme, er ’tulip’ fra Tangent GC duften til dig. Den er frisk og behagelig uden at larme for meget, og egner sig perfekt til både din håndcreme, tøjvask og håndsæbe.

Fir
Tangent GC har udvundet deres granduft fra grantræer i det nordlige Sibirien, hvor bunden af fyrreskoven er fint overstrøet med nåle, der afgiver en særligt krydret aroma, når du gnider den mellem fingrene. Holder du af gåture i skoven, er denne duft perfekt.

Kiyomi
Som en hybrid af appelsin og miyagawa mandarin skabt i Japan i 1949, er kiyomi en helt ny citrusfrugt, der fusionerer appelsinens syrlighed med mandarinens skarpe sødme og kulminerer i en anderledes, men velduftende aroma.

Clover
Den grønne plante med dyblilla blomster findes vildtvoksende langs gader og stræder i det danske land, men ud over dens dekorative funktion, er den også en fantastisk duftnote, der er grøn, men sød i perfekt union.

Cedar
Ceder er en træsort med mange anvendelsesmuligheder, heriblandt at destillere parfume. Men ceder i sig selv er en aromatisk træsort, som er varm og tør med et hint af modne bær, som giver en diskret og behagelig aura.

Sugar
Sukkerrør er, præcis som man skulle tænke sig, sukkersød og tillokkende. Med et hint af både frisk mælk, kastanje og ahornsirup, balanceres det søde med en friskhed, der er ideel til din tøjvask – særligt den uldne sweater.

Vælg den behagelige citrusduft af yuzu, der skaber godt humør og giver sommerassociationer, eller inviter dine gæster på en imaginær gåtur i en fyrreskov, en kløvermark eller en blomstrende tulipanfarm. Hvis du ønsker dig lidt af det hele, kan du mikse og matche duftene, præcis som du har lyst til.

Tangent GC

Med sine funktionelle kvalitetsprodukter i simple, stilrene indpakninger skaber Tangent GC det ideelle tilbehør til den skandinaviske indretning. Produkterne er naturlige, økologiske og skabt med omtanke for miljøet. Læs mere om produkterne og om Tangent GC på deres hjemmeside her.

Tangent GC x ELLE Awards

Vi er stolte af at kunne præsentere Tangent GC som sponsor til ELLE Awards 2022. Hvis du holder øje med elle.dk og ELLEs sociale medier vil du snart kunne lære meget mere om det svenske, bæredygtige luksusbrand – og vinde deres produkter.