Foto: Shutterstock
Annonce

Førende hudplejebrand lancerer nyt musthave-produkt til alle hudtyper

Af ELLE Native, Annonce for SkinCeuticals 7/04/2022
Er det som om din hud ikke vil, som du vil, og blot bliver mere utilregnelig for hvert produkt du byder den? Så er der gode nyheder. Det altid innovative hudplejebrand, SkinCeuticals, har nemlig netop lanceret et produkt, der er svaret på alle dine bønner, uanset hvilken hudtype og -problemer du har.

Slås du med hud, der bare ikke arter sig, uanset hvad du gør, kan det synes uendeligt svært at komme problemerne til livs. Måske er det rødme og irritation, der er dit problem, en uens hudtone og mangel på glød eller tendens til urenheder, der nager dig. Måske er det endda en kombination af flere, der kun gør arbejdet mere besværligt. Man kan nemlig opleve at behandlingen og produkterne mod ét problem øger et andet udbrud og omvendt.

Indtil nu har det stort set kun været muligt at udjævne mørke pigmentpletter og opnå udbrudsfri og glat hud med skrappe syrer, der for nogle kan medføre irritationer i hudoverfladen. Men det bliver der heldigvis lavet om på nu. Og hvem ellers end banebrydende og innovative SkinCeuticals til at tage hudpleje anno 2022 til et helt nyt niveau?

Med den nye dagcreme Phyto A+ Brightening Treatment imødekommer SkinCeuticals flere af de udfordringer mange slås med – fra rødme, ujævn hudtekstur, mangel på glød og mørke pletter – og det endda i ét innovativt produkt.

Med det nye produkt vender SkinCeuticals nemlig bøtten på hovedet og har formuleret en dagcreme, der synligt gør huden klarere og forbedrer hudens struktur uden at forårsage irritation. Den unikke formel er baseret på en synergistisk teknologi bestående af alpha-arbutin, azelainsyre og en fytobotanisk blanding, som forbedrer ujævn hudtone, cellefornyelsen og overskydende produktion af talg, samtidig med at den beroliger huden og synligt mindsker rødme og misfarvninger. Cremen kan anvendes af alle hudtyper – selv fedtet og uren hud – da letvægtsformlen er ikke-komdogen. Med andre ord: stort set ligegyldigt hvilke udfordringer din hud byder dig, kan du nu komme problemerne til livs med ét nyt produkt, der er et musthave for alle, der ønsker at være skridtet foran hvad angår innovativ, resultatbaseret hudpleje.

SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment kan anvendes 1-2 gange dagligt og påføres efter rens. Om dagen er det en god ide at supplere med solcreme – uanset vejr og årstid.

Find SkinCeuticals Phyto A+ Brightening Treatment her.

Fuldend din SkinCeuticals-rutine med produkterne nedenfor.

Silymarin CF er et højkoncentreret antioxidant serum med silymarin, ferulinsyre og 15% rent C-vitamin. Salicylsyre styrker hudens naturlige beskyttelsesbarriere og modvirker hudorme. Produktet hjælper huden med at blive mere modstandsdygtig over for eksterne faktorer og reducerer overskydende talg, som kan forårsage blankhed, og forfiner hudens struktur. Huden får mindre synlige linjer og en jævnere hudtone.

Læs mere om SkinCeuticals Silymarin CF her

Advanced Brightening UV Defense SPF50 er en bredspektret UV-beskyttelse, der hjælper med at modvirke pigmentering forårsaget af UV-stråler. Den har en let formulering, som indeholder 1% tranexamsyre og 2% niacinamid, som hjælper med at udjævne hudtonen og minimere synligheden af ​​pigmenteringer. Påfør hver morgen for at beskytte huden mod UV-stråler.

Læs mere om SkinCeuticals Advanced Brightening UV Defense SPF50 her

OM SKINCEUTICALS

SkinCeuticals stræber efter at forbedre hudens sundhed. Med dette som mål giver de et løfte om at tilbyde avanceret hudpleje med videnskabelig baggrund. SkinCeuticals’ videnskabeligt dokumenterede hudpleje bruges af dermatologer, plastikkirurger og klinikker for professionelle ansigtsbehandlere verden over. Produkterne supplerer æstetiske behandlinger gennem daglig hudpleje. De er udviklet for at forebygge og korrigere aldringstegn, samt for at beskytte og bevare en sund hud.