Annonce

Er du på jagt efter hudpleje, der giver glød i huden? Så er dette rutinen til dig

Af ELLE Native, Annonce for ZO Skin Health 20/10/2022
Videnskabeligt dokumenterede ingredienser, fokus på hudens sundhed – og produkter, der virker. Hvis du leder efter en hudplejerutine, der holder, hvad den lover, skal du læse med her.

Videnskabeligt dokumenterede ingredienser, fokus på hudens sundhed – og produkter, der virker. Vi går en mørk og kold tid i møde, som kan være hård ved huden, hvis den ikke bliver plejet med de rigtige midler. Derfor er det vigtigt, du husker den gode hudplejerutine.

Om vinteren står solen lavt, vinden rammer hårdt, og mørket bidrager til flere træthedstegn i ansigtet. Men heldigvis kan du selv gøre meget for at genskabe gløden i huden vinteren igennem. Her er det alfa omega, du har en konsistent hudplejerutine morgen og aften, men det er mindst lige så vigtigt, at du bruger de rette produkter. Lige lidt nytter det at have en god hudplejerutine, hvis ikke ingredienserne er virksomme nok.

Så hvordan ser den perfekte hudplejerutine ud?

Dét har 55-årige Siru Palmroos fundet svaret på.

Den gode hudplejerutine

Når det kommer til hudpleje, er der ikke noget, der hedder ’one size fits all’. Huden kan have mange forskellige behov, og derfor er det godt at søge hudplejerutinen, der er sammensat til netop dig.

Det er visionen bag ZO Skin Health.

Det var hudplejebrandets fokus på den skræddersyede hudplejeoplevelse, der fangede Siru Palmroos’ opmærksomhed i første omgang.

Hun arbejder til daglig som PR-chef på et bureau i Finland, hun er mor til to, og så har hun en indre hudplejenørd. Selvom hun har en travl hverdag med mange gøremål, prioriterer hun en god hudplejerutine højt.

Hun fortæller, at hun gennem årene har prøvet mange forskellige dagcremer, sera og læst op på spændende patenterede ingredienser. Men da hun opdagede hudplejebrandet ZO Skin Health, stoppede hun helt med at lede efter nye produkter at teste.

”Jeg har aldrig haft så flot hud, som jeg har nu. Det er faktisk helt utroligt,” fortæller hun.

Siru Palmroos stiftede bekendtskab med ZO Skin Health, da hun mødte en hudspecialist gennem en fælles ven. Ideen om en skræddersyet hudplejerutine vækkede hendes indre hudplejenørd fra dvale. Inden længe havde hun en ny hudplejerutine stående hjemme på badeværelseshylden.

”Efterhånden som jeg er blevet ældre, har min hud mistet glød og fasthed, og hudtonen er blevet ujævn. Heldigvis mærker jeg stor forskel med de produkter, jeg bruger. Det kræver faktisk ikke mere end den rette rutine,” siger hun.

”Når det kommer til plejerutinen, er mit bedste tip at bruge produkter, som passer til din huds behov. Hvis du er i tvivl om, hvad din hud har brug for, bør du spørge fagfolk om hjælp og gode råd,” tilføjer hun:

”Det gjorde jeg, og det gav fantastiske resultater.”

Dokumenteret effekt

Når du er på jagt efter din nye hudplejerutine, er der særligt to huskeregler, der er gode at have i baghovedet. Først og fremmest er det vigtigt at vide, hvad du er på jagt efter. Hvad er din huds behov, og hvilke mål har du for din hudpleje? Når du ved det, er det tid til at finde dine konkrete produkter. Her er videnskaben din ven, for ingredienser med en dokumenteret hudplejeeffekt er altid at foretrække.

Netop de to ting kan ZO Skin Health hjælpe dig med. Brandet baserer altid sine produkter på ingredienser med påvist effekt, og så er de i øvrigt skræddersyet til specifikke hudplejebehov.

Siru Palmroos var eksempelvis på jagt efter en glødgivende hudplejeserie med opstrammende effekt, da hun besøgte ZO Skin Healths klinik. Ud fra netop hendes ønsker er hudplejerutinen blevet sammensat.

Er du også på jagt efter en opstrammende hudplejerutine målrettet hud, der savner glød? Så passer Siru Palmroos ZO Skin Health-rutine sandsynligvis også til dig.

Læs mere om hendes fire hudplejefavoritter herunder.

ZO Skin Health Growth Factor Serum Serummet forebygger aldringstegn, minimerer linjer og styrker huden. Serummet er velegnet til de fleste hudtyper med moderate aldringstegn.
ZO Skin Health Growth Factor Eye Serum Dette serum hjælper med at gøre huden fastere og minimerer fine linjer og rynker. Growth Factor Eye Serum har en kølende applikator, der reducerer hævelser og virker beroligende på den sarte hud omkring øjnene.
ZO Skin Health Illumminating AOX serum Dette serum skjuler hudens ujævnheder, dæmper rødme og giver huden en blød finish med perlemorseffekt.
ZO Skin Health Enzymatic Peel Enzymatic Peel fjerner tør hud og udjævner hudtonen. Indeholder enzymer og glykolsyre, som giver en silkeblød hud. Denne peel er ideel, når du skal have lidt ekstra glød før festen.

ZO Skin Health

ZO Skin Health er grundlagt af Dr. Zein Obagi, som er kendt for sin evidensbaserede tilgang til hudens sundhed. Alle produkter er udviklet gennem forskning og indeholder dokumenterede aktive ingredienser. Læs mere og shop lige her.