Katrine Binné
Foto: Kavian Borhani
Hudpleje

Designer Katrine Binné: Disse masker har haft effekt på min problemhud

Af Rose Maria Boelsmand 10/05/2022
Katrine Binné, der står bag mærket Binné, deler sine beautyrutiner og favoritprodukter.

Som selverklæret beautynørd har Katrine Binné en række produkter og brands, hun sværger til. Interessen kommer fra moderen, der har arbejdet i beautybranchen, men aldrig har prakket Katrine andet på, end vigtigheden af rens og rigeligt vand, som stadig er det råd, tøjdesigneren selv giver videre.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvad gør du for dig selv om morgenen?
"Jeg begynder med et stort glas vand. Dernæst kaffe. Jeg går først i gang med min egen pleje, når min søn er afleveret i vuggestue. Hvis jeg har tid, tørbørster jeg kroppen, inden jeg går i bad. I badet renser jeg mit ansigt med en scrub fra Rudolph Care eller rensegel fra Woods eller Amazing Space. Efter badet bruger jeg en tonic fra Derma mod urenheder efter behov. Ellers bruger jeg en ansigtsmist fra Woods eller Karmameju. Jeg er lige begyndt at bruge et serum fra Vintner’s Daughter. Det er det lækreste serum, jeg nogensinde har prøvet, og det er så alt-i-en-agtigt, at jeg ikke behøver dagcreme. Hvis jeg har travlt, dupper jeg det ind i huden med fingrene, men jeg vil helst massere det ind med min gua sha. Huden får så meget glød og stråler efter den behandling. Til sidst bruger jeg Pretty & Pregnant Body Oil fra Amazing Space. Jeg er helt besat af den. Jeg bruger den på arme, hals og dekolletage."

Hvilket produkt har fulgt dig længst?
"Jeg har i mere end 10 år brugt La Mers læbepomade, og jeg kunne ikke drømme om at bruge andre. Jeg er så dedikeret en fan, at jeg har anskaffet mig et specialdesignet låg med grønne similisten til den."

Foto: Kavian Borhani
Katrine Binné
Katrine Binnés morgenrutine består primært af rens og olie. Hun varierer sin ansigtsrens, som foregår i badet, alt efter hvad huden har brug for. I stedet for parfume bruger hun kropsolien Pretty & Pregnant eller den essentielle olie ’Sun Rise’ fra Amazing Space.
Foto: Kavian Borhani
Katrine Binné
Det nyeste produkt i Katrines rutine er kultserummet fra Vintner’s Daughter. Der skal kun 5-6 dråber til, og det skal helst masseres ind med en gua sha. Resultatet er naturlig conturing og glød.

Hvad har ændret sig i dine beauty-vaner, efter du blev mor?
"Efter jeg blev gravid, blev jeg mere ren og naturlig i mine produktvalg. Jeg begyndte bl.a. at tørbørste. Jeg har også introduceret et aftenritual, jeg kalder baby-spa. Den tid er vigtig, da det er telefonfri zone og kvalitetstid med min søn. Han får et karbad, og imens bruger jeg en rens fra Balm Balm. Den skal masseres ind uden vand, og jeg lader den virke i 10 minutter. Jeg fjerner den med genanvendelige ugedagsrundeller. Jeg afslutter med serummet fra Vintner’s Daughter, som trænger ind, mens jeg giver min søn babymassage med Mommy & Me Balm fra Rudolph Care. Det overskydende produkt bruger jeg på mine egne læber og tørre pletter."

Hvad gør du, hvis der skal ske noget ekstra?
"Jeg bruger normalt ikke makeup, men hvis jeg skal noget specielt, kommer min indre glimmergås frem. I badet bruger jeg en diamantscrub fra La Mer. Det lyder ekstravagant, men jeg bruger den kun på de synlige steder. Efter badet bruger jeg en glimmerspray, også fra La Mer. I ansigtet bruger jeg en bronzer fra Miild, der giver en solkysset glimmer-glød. På kinderne dupper jeg en rosafarvet stick fra Olio E Osso. Jeg afslutter med mascara og en gennemsigtig øjenskygge fra Mac med beige glimmer, som jeg har haft i 10 år. Den fås ikke længere, men jeg elsker den og bruger den sparsomt."

Foto: Kavian Borhani
Katrine Binné
Hjemme hos Katrine Binné er ritualet baby-spa blevet indført, efter hun blev mor. Mens hendes søn får karbad og babymassage renser hun sin hud med Balm Balms ’Deep Cleansing Balm’. De smarte og bæredygtige rundeller er købt hos I Love Beauty og kan bruges igen og igen.
Foto: Kavian Borhani
Katrine Binné
Skal det være, så lad det være. Der er glimmer på menuen, når Katrine Binné skal i byen. Ud over den lette, om end funklende makeup, er det smykker, gerne i guld ”fordi det er flot til huden, der sætter prikken over i’et på gå-ud-looket.”

Hvad har virket bedst på din problemhud?
"Jeg har altid døjet med rødme og hormonelle udbrud og har prøvet alt: fra skrappe hormoncremer til behandlinger hos hudlæger. Jeg har endda skåret laktose og gluten fra kosten. Desværre har intet hjulpet. Jeg har efterhånden accepteret, at det er sådan, min hud ser ud. Jeg synes dog, at det har en effekt at bruge masker. Jeg bruger enten ’Intense Peel Mask’ fra Woods, der er meget effektiv, eller en skånsom peel-maske fra Odacité, der hedder ’Bioactive Rose Gommage’. Gommage betyder ’udviskning’ på fransk, og den fjerner nænsomt døde hudceller."

Foto: Kavian Borhani
Katrine Binné
KATRINE BINNÉ 31 år, grundlægger af det bæredygtige tøjbrand, Binné (@shop_binne). Har en fortid i modebranchen og som PR-ansvarlig for Ole Lynggaard Copenha gen. Katrine bor på Frederiksberg, følg hende på @katbinne
Foto: Kavian Borhani
Katrine Binné
Maskerne, der dulmer rødme og urenheder, er ’Intense Peel Mask’ fra Woods, ’Beauty Sleep Mask’ fra Amazing Space og ’Bioactive Rose Gommage’ fra Odacité.

Hvad er det dyreste og billigste produkt, du bruger?
"Jeg har La Mers svinedyre ’The Concentrate’ stående. Den koster 5.000 kr. Den blev udviklet af La Mers stifter som behandling til brandsår, og jeg brugte den hver dag i et halvt år, efter jeg var ude for en ulykke, der gav mig to store og dybe sår på begge lår. I dag har jeg kun små ar. Det billigste produkt, jeg bruger, er Dermas tonic, der koster omkring 40 kroner."

Hvilke behandlinger får du fast?
"Skønhed handler om, hvordan man har det inden i. Derfor giver jeg mig selv en ’treat’ hver måned, hvor jeg får massage. Det er ikke noget fancy, bare en sportsmassage. I sommerhalvåret får jeg lavet pedicure hver fjerde uge. Det betyder meget for helhedsindtrykket at have pæne fødder."

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her