Vitamin C er nøglen til en smuk og strålende hud, men hvordan skal du bruge det?
Annonce

C-vitamin er nøglen til en smuk og strålende hud – men hvordan skal du bruge det?

Annonce for Garnier 25/09/2023
Drømmer du om en ensartet hud med masser af glød? Så er C-vitamin uden tvivl et must. Vi har samlet alt, hvad du skal vide – og guider dig desuden til, hvordan du anvender C-vitamin som en aktiv del af din hudplejerutine.

Brugen af gavnlige vitaminer er ekstremt effektivt, når det kommer til hudpleje – og C-vitamin er ingen undtagelse. Den kraftige antioxidant har til opgave at booste huden, og så er den kendt for at give masser af glød.

C-vitamin er uden tvivl en ægte life saver til dig, der ønsker en ensartet hudtone med en strålende glød. Men citrusfrugternes vitamin kan faktisk meget mere end det. C-vitaminet beskytter nemlig mod forurening, mindsker solskader, udligner fine linjer og stimulerer dannelsen af kollagen. Kort sagt: C-vitaminet er en vaskeægte multitasker og en fantastisk ingrediens til hudplejen.

Hvis du også er i tvivl om, hvordan du nemt og effektivt får tilført C-vitamin til huden, så fortvivl ikke. I denne artikel dykker vi ned i C-vitaminets virkning, og hvordan du opnår det bedste resultat.

Hvordan bruger jeg C-vitamin i hudplejen?

C-vitamin er et must hele året rundt, og kan anvendes både morgen og aften. Der er dog flere fordele ved at påføre produktet lige inden sengetid. C-vitamin kan nemlig være en smule hård ved huden og gør den desuden ekstra solsensitiv. Med et godt natserum kan du lade produktet virke natten over, og sikre den fulde effekt.

Vi anbefaler ligeledes, at du supplerer dit serum med en lækker fugtighedscreme. Dagen efter kan det være en god idé at huske solcremen eller en dagcreme med solfaktor i.

Garnier SkinActive 10% Vitamin C Glow Boost Night Serum

Hvis du leder efter et serum, der passer perfekt til din aftenplejerutine, så er det nye natserum fra Garnier en klar favorit. Produktet indeholder hele 10% ren C-vitamin, og er super effektiv natten over. Det høje indhold af C-vitamin efterlader huden med masser af glød. Du kan læse meget mere om det nye natserum her.

Vitamin C er nøglen til en smuk og strålende hud – men hvordan skal du bruge det?
Opnå det bedste resultat med et godt serum, der kan arbejde med huden over natten. Det lækre og nye natserum fra Garnier kan fås for 129 kr.

Det nye natserum er en del af en komplet hudplejeserie, der har til formål at skabe en sundere glød. Hvis du ikke kan få nok af det vilde vitamin, findes produktet også i en variant, der kan anvendes om morgenen. Du kan læse meget mere om produktet her.

Garnier SkinActive 3.5% Vitamin C Glow Boost Serum kan købes til 119 kr.

Hvordan opbevarer jeg C-vitamin?

Et serum med C-vitamin er et multifunktionelt produkt og gør i den grad underværker for huden. Derfor er det også afgørende, at du opbevarer det på bedst mulig vis. Da C-vitaminet trives bedst under kolde og mørke forhold, anbefaler vi, at du:

  1. Bevarer dit C-vitamin i en lufttæt beholder
  2. Husker at skrue låget godt fast

Men hvorfor er opbevaringen af C-vitamin så vigtig? C-vitamin er fantastisk til at booste huden – og af samme årsag er det vigtigt at passe godt på den aktive ingrediens. Hvis produkter med C-vitamin udsættes for høje temperaturer, lys og luft, er der en risiko for, at den aktive ingrediens med tiden vil oxidere.

Passer du godt på vidundervitaminet og implementerer det i din hudplejerutine, kan du dog se frem til en smuk og glødende hud, selv i vinterhalvåret.