Foto: Sean McMenomy
Hudpleje

Bedst i test: Her er årets bedste ansigtsmaske – fra budget til luksus

Redaktionen 6/03/2023
Tør, kombineret, moden eller fedtet – uanset hvilken hudtype du har, er en ansigtsmaske det perfekte produkt i din hudplejerutine, når du vil se hurtige resultater. Vi har listet de bedste ansigtsmasker i 2023.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

En ansigtsmaske er en redning i nøden og et vidunderligt supplement til din hudplejerutine, når huden skriger efter fugt, har brug for en dyb rensning eller har behov for ekstra glød. Men at finde den rigtige i en jungle af masker er ikke altid let. Vi har listet vores favoritter til alle hudtyper og i alle prisklasser.

Bedst i test – Årets bedste ansigtsmaske – hele toplisten

Scroll ned for at finde længere anmeldelser af ansigtsmaskerne.

 • Bedste ansigtsmaske til glød

Oxygen-Glow Mask fra Filorga

 • Bedste ansigtsmaske til eksfoliering

Salicylic Acid 2% Masque fra The Ordinary

 • Bedste fugtgivende natmaske

Moisture Surge Overnight Mask fra Clinique

 • Bedste fugtgivende ansigtsmaske

Drink Up Intensive Overnight Mask fra Origins

 • Bedste ansigtsmaske til tør hud

Melting Moisture Mask fra Dermalogica

 • Bedste ansigtsmaske til porer

Deep Pore Cleansing Mask fra Beauté Pacifique

 • Bedste anti-aging ansigtsmaske

Extra-Firming Mask fra Clarins

 • Bedste peel-off ansigtsmaske

Niacinamide Peel Off Mask fra Jorgobé

 • Bedste budget-ansigtsmaske

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask fra The Body Shop

 • Bedste ansigtsmaske til natten

Velvet Sleeping Mask fra Sisley

 • Bedste ansigtsmaske-maskine

UFO 2 fra Foreo

 • Bedste sheet maske

Hydra-Filler Mask fra Filorga

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvor ofte skal man bruge en ansigtsmaske?

Så ofte du vil – afhængigt af hvilken type maske, du bruger. En fugtgivende maske eller en blødgørende natmaske kan med fordel bruges hver dag, hvis du ønsker det. Men hvis du bruger en dybderensende eller eksfolierende maske, bør du være lidt mere forsigtig for ikke at irritere huden. En til to gange om ugen er en god retningslinje.

Hvor længe skal en ansigtsmaske sidde på?

Hvor længe en ansigtsmaske skal virke på huden, afhænger helt af den maske, du bruger. Vær omhyggelig med at læse instruktionerne på emballagen, inden du påfører masken. Og husk: Hvis det brænder på ansigtet, er det bedst at skylle den af. Du vil ikke risikere en reaktion på huden – og masken vil i så fald gøre mere skade end gavn.

Årets bedste ansigtsmaske – fra budget til luksus

Hvordan laver man sin egen ansigtsmaske?

Hvis du vil bruge ingredienser fra dit eget køkken, er der nogle produkter, der er ekstra gode, når det kommer til hudpleje. Æg skal for eksempel virke porereducerende, mens honning fugter og beroliger. Men husk, det er svært at opnå samme effekt som med en rigtig ansigtsmaske (som arbejder længere nede i huden), så maden er nu engang bedst til madlavning.

Hvordan ved jeg, hvilken ansigtsmaske jeg skal bruge?

Det afhænger dels af din hudtype og dels af den effekt, du ønsker. Trin et er at finde ud af din hudtype, og trin to er at lede efter en maske, der lover det resultat, du ønsker. Måske skriger huden efter en tørstslukkende maske, eller du vil gøre huden klar til fest med hjælp fra en sheet maske? Uanset behovet, er der garanteret en maske til dig.

Årets bedste ansigtsmaske – fra budget til luksus

Årets bedste ansigtsmaske – stor bedst i test

En lækker glød, beroligende effekt og god eksfoliering – her er maskerne for enhver. Hvilken passer bedst til dig?

Bedste ansigtsmaske til glød, Oxygen-Glow Mask fra Filorga

Denne ansigtsmaske forvandler din hud fra træt og kedelig til galaglamourøs på bare ti minutter. Oxygen-Glow Mask har ikke kun en smuk emballage, men også et dejligt indhold. Den får huden til at stråle smukt uden at føles blank eller fedtet. I masken er der fugtgivende hyaluronsyre og eksfolierende enzymer, der forsigtigt renser huden.

Du finder Oxygen-Glow Mask fra Filorga her

Bedste ansigtsmaske til eksfoliering, Salicylic Acid 2% Masque fra The Ordinary

The Ordinary Salicylic Acid 2% Masque er en ansigtsmaske, der er formuleret med salicylsyre, som er kendt for sine eksfolierende egenskaber. Denne maske er specielt god til at behandle urenheder og tilstoppede porer, samtidig med at den hjælper med at forbedre hudens overflade og tone.

Du finder Salicylic Acid 2% Masque fra The Ordinary her

Bedste fugtgivende natmaske, Moisture Surge Overnight Mask fra Clinique

Clinique Moisture Surge Overnight Mask er en intensivt hydrerende ansigtsmaske, som er designet til at give næring og fugt til tør og dehydreret hud. Påfør den om aftenen som det sidste trin i din hudplejerutine, så arbejder den i løbet af natten for at give en blødere og mere strålende hud om morgenen. Masken indeholder en blanding af hyaluronsyre, aloe vera og andre fugtgivende ingredienser – dit ansigt vil elske dig.

Du finder Moisture Surge Overnight Mask fra Clinique her

Bedste fugtgivende ansigtsmaske, Drink Up Intensive Overnight Mask fra Origins

Drink Up Intensive Overnight Mask er blevet en klassiker inden for ansigtsmasker. Denne utroligt prisvenlige og skønne maske giver huden mulighed for at drikke et koldt glas vand hele natten. Ja, denne fugtgivende ansigtsmaske er virkelig en tørstslukker og passer til alle hudtyper.

Du finder Drink Up Intensive Overnight Mask fra Origins her

Bedste ansigtsmaske til tør hud, Melting Moisture Mask fra Dermalogica

Fra emballagen kommer en tyk gel-creme, hvis konsistens minder om en rensende balm. Og præcis som en rensende balm smelter cremen til en glat olie, når den kommer i kontakt med huden. Olien føles hverken flydende eller klistret på ansigtet, men lægger sig som en fugtgivende slør over huden. Det bedste af det hele? Melting Moisture Mask er utroligt drøj og behøver ikke skylles af. Efter brug føles huden utroligt fugtet, glat og fyldig.

Du finder Melting Moisture Mask fra Dermalogica her

Bedste ansigtsmaske til porer, Deep Pore Cleansing Mask fra Beauté Pacifique

Denne andsigtsmaske fjerner overskydende fedt og skidt, som løbende ophober sig i porerne. Huden bliver mere ensartet og jævn efter brug, og masken er derfor ideel til dig, der har normal, kombineret eller fedtet hud. Den er desuden også god for dig, der oplever kløe i huden – masken indeholder nemlig menthol, som har en smertestillende og kølende effekt.

Du finder Deep Pore Cleansing Mask fra Beauté Pacifique her

Bedste anti-aging ansigtsmaske, Extra-Firming Mask fra Clarins

En silkeblød og forfriskende maske med ultralight tekstur, der glider let hen over ansigtet og næsten ikke mærkes på huden. Extra-Firming Mask lover forbedret fasthed, masser af fugt og glattere og mere fyldig hud – og den leverer på alle punkter. Huden føles utrolig smidig, og tørre linjer er næsten væk allerede efter en enkelt gang. Den er dejlig at anvende om morgenen, når huden hurtigt skal vækkes, men også perfekt til fester, da ansigtet får en smuk glød, og efterfølgende makeup lægger sig fantastisk.

Du finder Extra-Firming Mask fra Clarins her

Bedste peel-off ansigtsmaske, Niacinamide Peel Off Mask fra Jorgobé

Jorgobé Niacinamide Peel Off Mask er en ansigtsmaske, der er formuleret med niacinamid for at mindske urenheder og tilstoppede porer. Masken har en peel-off formel, der fjerner døde hudceller og overskydende olie, og efterlader huden blød og glat. Så bliv ikke skræmt, når du ser den sorte farve forlade tuben – masken indeholder aktive kulpartikler, der renser og gør huden lækker.

Du finder Niacinamide Peel Off Mask fra Jorgobé her

Bedste budget-ansigtsmaske, Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask fra The Body Shop

En dejlig klassiker, der frembringer fantastisk glød. Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask kommer i en tung og luksuriøs glaskrukke, og indeni gemmer sig en maske, hvis farve ikke er så tiltalende, men hvis indhold er chokerende godt – især med tanke på den budgetvenlige pris. Masken indeholder blandt andet kul, der renser, og sheasmør, der fugter. Masken kilder, når den påføres, men den prikkende fornemmelse lægger sig hurtigt. Efter ti minutter føles huden klar og frisk, og porerne ser mindre synlige ud.

Du finder Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask fra The Body Shop her

Bedste ansigtsmaske til natten, Velvet Sleeping Mask fra Sisley

Det franske luksusmærke Sisley skuffer sjældent, når det kommer til hudpleje, og Velvet Sleeping Mask er noget ud over det sædvanlige. Den vidunderligt piskede og bløde creme omfavner huden lige så blidt og forsigtigt som en fluffy dyne. Masken trænger hurtigt ind, men lader huden nyde godt af bl.a. sheasmør, macadamiaolie og bomuldsfrøolie – hele natten. Om morgenen føles huden blød, glat og ensartet. Det eneste problem er, at masken er afhængighedsskabende, hvilket kan gøre det til en meget dyr fornøjelse.

Du finder Velvet Sleeping Mask fra Sisley her

Bedste ansigtsmaske-maskine, UFO 2 fra Foreo

Nutidens fantastiske skønhedsgadgets kan gøre mange skønhedsnørder svage i knæene. Den smarte Ufo 2 er en maskine, der forbindes til din telefon og giver dig mulighed for at lave en dejlig ansigtsmaske efter en klar vejledning. Enheden har LED-lys, T-Sonic-pulseringer og skifter temperatur for at maksimere effekten af ​​behandlingen. Maskinen kommer med en række tilhørende masker til forskellige behov og lejligheder. Hver maske har sit eget specielle program, der vises i appen. Maskerne er formet som små klude, der ligger i blød i serum, og som nemt lægges på apparatet.

Du finder UFO 2 fra Foreo her

Bedste sheet maske, Hydra-Filler Mask fra Filorga

Filorgas populære Hydra-Filler Mask er en sheet maske, der hurtigt giver huden masser af fugt, giver et dejligt bounce i ansigtet og selvfølgelig en stilfuld og klædelig glød. Det perfekte produkt at bruge, når huden skal være fejlfri inden fest – eller når du vil booste huden med fugt.

Du finder Hydra-Filler Mask fra Filorga her

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-02-14/arket.png

Skjorte, Arket, 590 kr.

Køb her
/2023-02-14/corali.png

Øreringe, Corali, 2.900 kr.

Køb her
/2023-02-14/frama.png

Håndsæbe, Frama, 290 kr.

Køb her
/2023-02-14/other-stories.png

Bh, & Other Stories, 280 kr.

Køb her
/2023-02-14/ganni.jpg

Top, Ganni, 1.830 kr.

Køb her
/2023-02-14/h2o-fagerholt.jpg

Jeans, H2O Fagerholt, 1.800 kr.

Køb her
/2023-02-14/westman-atelier.png

Blush, Westman Atelier hos I Love Beauty, 380 kr.

Køb her
/2023-02-14/prada.png

Slippers, Prada, 6.500 kr.

Køb her
/2023-02-14/holzweiler.png

Blazer, Holzweiler hos Boozt, 3.400 kr.

Køb her
/2023-02-14/hay_0.png

Rispapirslampe, Hay hos Bahne, 460 kr.

Køb her
/2023-02-14/rowse.png

Serum, Rowse, 360 kr.

Køb her
/2023-02-14/loewe.jpg

Duftlys, Loewe, 620 kr.

Køb her
/2023-02-14/cos.png

Strik, Cos, 1.750 kr.

Køb her
/2023-02-14/damernes-magasin.png

Rose, Damernes Magasin, 350 kr.

Køb her
/2023-02-14/trine-tuxen.png

Keramikskål, Trine Tuxen hos Wood Wood, 2.500 kr.

Køb her