Foto: Yoye Lapogian
Annonce

Aino Jawo fra Icona Pop: ”Sådan fik jeg mine hudproblemer til at forsvinde”

Af ELLE Native, Annonce for ZO Skin Health 19/10/2022
Aino Jawo fra den svenske popduo Icona Pop har døjet med alverdens hudgener fra eksem og tør hud til allergiske reaktioner, men da hun skiftede til denne hudplejerutine, forsvandt alle problemerne.

Aino Jawo har altid haft følsom hud. Enten var den for tør eller for fedtet, og hun kunne være sikker på, at huden ville blusse op i et eksemudbrud i stressede perioder med mange optrædener og fotoskydninger.

”Jeg er startet og stoppet på utallige hudplejeprodukter uden held. Jeg har prøvet at bruge naturlige produkter til ansigtsvask, jeg har prøvet at stoppe helt med ansigtsvask, men intet af det hjalp,” fortæller hun.

”Uanset hvad jeg prøvede, var der altid en hudreaktion på vej. Der har været mange op- og nedture. Det værste var, når jeg skulle på optagelse og bare vidste, at jeg kunne se frem til en periode med dårlig hud.”

I Aino Jawos arbejdsliv er både sene aftener, stressede perioder og ikke mindst masser af makeup fast inventar i hverdagen. Når det virkelig spidsede til, var det mere, end hvad Aino Jawos følsomme hud kunne klare. Selvom hun plejede at tage sin egen makeup med sig alle vegne, oplevede hun tit, at huden blussede ukontrollerbart op.

Engang fik hun en allergisk reaktion på vej til en koncert i New York City. Hendes øjne svulmede så meget op på flyveturen, at hun var nødt til at have solbriller på, mens hun optrådte. Aino Jawo havde egentlig givet op på sin søgen efter de rigtige produkter, men udsigten til et liv med voldsomme hudreaktioner i tide og utide fik hende alligevel til at afprøve en sidste hudplejerutine hos Zo Skin Health i Stockholm. Og heldigvis for det.

Foto af Yoye Lapogian
Aino Jawo plejede at døje med alskens hudproblemer – men da hun startede på sin rutine fra ZO Skin Health forsvandt de allesammen.

Her lærte hun, at tør hud ikke nødvendigvis har brug for fede cremer. Med sin nye hudplejerutine begyndte hun blandt andet at bruge cremen Daily Power Defense, som er meget lind i konsistensen og fugter uden at tilstoppe porerne.

”Efter tre måneder med min nye rutine, var alle mine hudproblemer væk. Det er helt fantastisk! I dag føles min hud bedre end nogensinde før. Det har gjort mit liv meget nemmere, og jeg behøver slet ikke bekymre mig om fotoskydninger eller koncerter,” forklarer hun.

”Jeg har endelig fundet løsningen, som gør min hud spændstig og sund at se på. Jeg er så glad!”

Aino Jawos fire plejefavoritter

ZO Skin Health Firming Serum ”Dette serum giver en helt utrolig elasticitet til huden – men vær tålmodig! Der går lidt tid, før du ser effekten.”
ZO Skin Health Growth Factor Serum ”Dette serum er min life-saver, når det er koldt, fordi den giver så meget fugt til min vintertørre hud.”
ZO Skin Health Complexion Clearing Masque ”Jeg er helt vild med de rensende egenskaber, denne maske har, og jeg bruger den to gange ugentligt.”
ZO Skin Health Enzymatic Peel ”Da jeg har følsom hud, har jeg altid gået udenom peelings – indtil jeg prøvede denne. Nu bruger jeg den ugentligt for dens fugtgivende og blødgørende egenskaber.”

ZO Skin Health

ZO Skin Health er stiftet af dermatolog Zein Obagi, som er kendt for sin evidensbaserede tilgang til hudens sundhed. Alle produkter er udviklet gennem forskning og indeholder dokumenterede aktive ingredienser. Læs mere og shop lige her.