Foto/Lasse Wind, Styling/Denis Bjerregaard, MUA/Kolbrun Ran, Location/Nobis Hotel
Annonce

Her er makeuplooket, der trender til foråret

Af ELLE Native, Annonce for GOSH 2/02/2023
Vi har allerede set den såkaldte ’clean girl’-æstetik brede sig fra sociale medier til røde løbere verden over, og tendensen er klar: Frisk glød, dewiness og ’no makeup makeup’-looket kommer til at trende dette forår. Her guider vi til looket med essentials fra GOSH.

Vi har set det på nogle af de største kendisser, i gadebilledet og utallige varianter af looket på sociale medier. Vi taler selvfølgelig om det såkaldte ’Clean Girl Makeup’-look, der har gjort sit indtog på beautyscenen som en af de allerstørste trends.

I denne artikel har vi sammen med GOSH skabt en udgave af ’Clean Girl Makeup’-looket med masser af forårsglød på fashion influencer Naomi Anwer. Find highlighter, blush og dine yndlingslæbeprodukter fra GOSH frem, og skab et effortlessly chic look på ingen tid.

Foto/Lasse Wind, Styling/Denis Bjerregaard, MUA/Kolbrun Ran, Location/Nobis Hotel
Naomi Anwer kombinerer 'clean girl'-looket fra GOSH med en oversized skjorte i lyse farver, der er perfekt til forårets æstetik.

Først og størst

GOSH Copenhagen er landets største producent af farvet kosmetik, og de udvikler og producerer allergicertificeret, parfumefri og vegansk makeup, du kan bruge til at skabe netop det makeuplook, du ønsker dig. Det danske brand er altid først med de nye trends – selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvalitet eller ingredienser. Læs mere på gosh.dk.

Disse produkter skal du bruge

Contour

Ønsker du at snyde dine kindben højere, næseryggen smallere eller give panden lidt karakter? Med contour kan du fremhæve og nedtone ansigtstræk, og du kan skrue op og ned for effekten, præcis som du synes. Den helt nye ’Shape Up’ creme contour fra GOSH blender naturligt sammen med din hud. Produktet kommer i to farvetoner. Find Shape Up her.

Blush

Her i forårsmånederne skaber en fin blush liv i kinderne. ’Blush Up’ fra GOSH er en blush i cremeudgave med glow, som giver en frisk rosa kulør til huden. Produktet kommer i to farvenuancer, så du kan vælge den, der passer dig. Find Blush Up her.

Highlighter

Vil du skabe det eftertragtede dewy look med let sunkissed shine, er highlighter og bronzer en nødvendighed at have i makeuppungen. Læg ’Glow Up’ bronzer fra GOSH langs kindbenene, og brug herefter den cremede ’Glow Up’ highlighter, der giver den fineste glow på kindbenet, næseryggen og amorbuen. Find Glow Up bronzer her – og find Glow Up highlighter her.

Lipgloss

De fyldige, glossy læber er tilbage! Hos GOSH er de velfugtede læber synonym med foråret. Med ’Lip Filler’ får du masser af glossy shine sammen med produktets plumping effekt, der får læberne til at synes fyldigere. Find Lip Filler her.

Bryngel

Øjenbrynene indrammer ansigtet smukt, og til det naturlige makeuplook spiller netop brynene en vigtig rolle. GOSH Brow Lift Lamination Gel løfter dine øjenbryn, giver en flot fylde og får brynlooket til at holde hele dagen. Bryngelen fås i transparent og to farvenuancer, så du kan finde den, der er bedst til dit look. Find alle tre produkter her.

Når du har basislageret på plads, er du klar til at skabe looket, som vi guider til herunder.

Foto/Lasse Wind, Styling/Denis Bjerregaard, MUA/Kolbrun Ran, Location/ Nobis Hotel
'Shape Up' fra GOSH – find produktet lige her.
Foto/Lasse Wind, Styling/Denis Bjerregaard, MUA/Kolbrun Ran, Location/ Nobis Hotel
Contour, blush og highlighter fra GOSH – perfekt til at skabe det dewy look.

Makeup for alle

GOSH har et stort fokus på at udvikle makeup, som kan bruges af alle hudtyper, og det danske brand har arbejdet hårdt for, at deres produkter lever op til de gældende krav for at blive godkendt til allergicertificering.

Alle ingrediensliste på deres kosmetik lever op til de højeste sikkerhedsstandarder på markedet inden for kosmetik, og mange af produkterne er allergicertificerede. Disse produkter er selvfølgelig er til dig, der allerede lider af allergi – men også til dig, der gerne vil undgå at udvikle allergi i fremtiden.

Få looket


1: Forbered huden. Brug en primer som det første, når du skal lægge din base. GOSH Primer+ Hydramatt kontrollerer olieret hud og shine og får makeuppen til at holde hele dagen. Brug herefter Hydramatt Foundation fra GOSH for at skabe en dewy hud til looket. Produktet kommer i 24 forskellige nuancer.

2: Contour. Hvis du har lyst, kan du indføre et contour-step, hvor du kan definere dine ansigtstræk, så de fremstår tydeligt og med en flot finish. Det kan være ved kindben, næseryggen eller panden.

3: Blush og highlight. Den ’clean’ trend fokuserer i høj grad på en smuk hud med masser af glød. Din blush og highlighter er de bedste redskaber for at skabe det dewy look.

4: Glossy lips. Lækre og velplejede læber er fast inventar i looket, og derfor er det perfekt med en lipgloss, der giver læberne det friske look. Lip Filler fra GOSH er med sin plumping og shiny effekt det ideelle valg.

5: Den sidste detalje. Tid til et touch up til brynene. Med GOSH Brow Lift Lamination Gel får du ekstra fylde til brynene, og du kan style dem præcis, som du synes. Slut af med mascara til vipperne. Lash Lift Mascara fra GOSH passer perfekt til looket.

Foto/Lasse Wind, Styling/Denis Bjerregaard, MUA/Kolbrun Ran, Location/ Nobis Hotel
Det komplette makeupkit: Contour, blush, bronzer, highlighter, blush, lipgloss og browgel til brynene. Find alle produkter her.
Foto/Lasse Wind, Styling/Denis Bjerregaard, MUA/Kolbrun Ran, Location/Nobis Hotel
Naomi Anwers færdige look byder på flot forårsglød – et look, der fungerer til fest såvel som hverdag.

GOSH Copenhagen

GOSH COPENHAGEN hører til i Nordsjælland, hvor produkter udvikles lige fra den indledende idé til den færdige produktion. På hovedkontoret skabes udvikling, kvalitetssikring og distribuering til mere end 90 lande. Det danske, familieejede brand er således kendt for at tilbyde et bredt og varieret sortiment af kosmetik, der forener god kvalitet og fair priser.

Alle produkter bliver formuleret af specialister i udviklingsteamet, der sørger for, at GOSH kan tilbyde makeup til alle uanset hudtype og hudtone.