Foto: PR
Annonce

"Her er den letteste hudplejerutine til hverdagen"

af annonce 10/07/2019
Det behøver slet ikke være kompliceret at have en god og effektiv hudplejerutine. Med fire simple tips guider influencer Christina Dueholm dig her til, hvordan du kan pleje din hud uden at skulle bruge flere timer på det hver morgen

Hvis du tror, at der skal et helt arsenal af produkter til, for at din hud får det allerbedst og tager sig smukkest ud, så tro om igen. Et konstant skift mellem mange forskellige produkter kan nemlig ofte stresse huden mere, end det gør gavn, og derfor kan en enkel hudplejerutine i de fleste tilfælde være den bedste løsning, hvis man ønsker at holde sin hud sund og velplejet. Heldigvis! For på de morgener, hvor det skal gå lidt hurtigt med at komme ud ad døren, er det ikke altid, at det er den helt store rutine, der er tid til.

Det kender influencer Christina Dueholm alt til. Med to små børn er det ikke tid, der er mest af om morgenen, og derfor sværger hun til en simpel, men effektiv hudplejerutine med bare fire trin, der sikrer en sund hud med naturlig og smuk glød.

Christina Dueholms rutine tager udgangspunkt i fire produkter fra franske Eau Thermale Avène. De renser, opfrisker, fugter og beskytter. Avènes hudplejeprodukter er baserede på beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende Termalkildevand fra Avène-kilden i Frankrig.

Foto: PR

Avène Micellar Lotion, 3-i-1, 500 ml, 174,50 kr. // Avène Termalkildevand, 150 ml, 76,05 kr. // Avène Hydrance Rehydrating Serum, 30 ml 229,05 kr. // Avène B-Protect SPF50+, 30 ml, 79,60 kr.

1. Rens igennem

Rens er ligeså vigtigt som pleje, hvis huden skal holdes pæn og sund. Med Avènes Micellar Lotion kan du fjerne makeup og rense huden på samme tid. Den milde renselotion er formuleret til sensitiv hud, da den renser skånsomt uden at udtørre. Samtidig indeholder den beroligende og irritationsdæmpende Avène Termalkildevand, der findes i alle Avènes produkter.

2. Frisk op

Når du har renset huden blidt, kan det være rart for huden med en let opfriskning. Brug derfor Avènes beroligende og kølende Termalkildevand, der har en neutral pH værdi og et meget lavt saltindhold, så huden ikke udtørres eller irriteres. Sprayen indeholder kun Termalkildevand – intet andet, som fx duftstoffer eller farve.

Termalkildevandet kan bruges ved flere lejligheder: "Nogle gange bruger jeg den også, hvis jeg allerede har lagt makeup – for når man sprøjter sprayen i ansigtet, lægger pudderet sig nemlig ind til huden. Det er ret smart," fortæller Christina Dueholm.

3. Giv din hud fugt

Hvis du har særligt tør hud, kan du med fordel prime din hud med Hydrance Rehydrating Serum fra Avène inden du påfører din dag- eller natcreme. Serummet giver din hud et intenst fugtboost, der beroliger og efterlader huden med en silkeblød overflade. Serummets mælkeagtige konsistens sikrer en optimal fugtbalance i din hud, så den føles smidig og behagelig.

4. Giv huden et beskyttende lag

Vil du være på den sikre side og passe ekstra godt på din hud, bør du afslutte din rutine med en dagcreme med SPF faktor i. For selvom det er koldt eller skyet udenfor, kan solens stråler sagtens have effekt på din hud alligevel.

Avène B-Protect er en solcreme, der, udover en SPF faktor på 50+, beskytter huden mod forurening, hvilket er særlig godt for din huds sundhed, hvis du bor i en by med meget trafik. Samtidig tilpasser B-Protect sig din hudtone, når du påfører den i ansigtet, mens den også giver en flot, afsluttende glød.

I videoen nedenfor kan du se Christina dele sin hverdags-hudplejerutine.

Psst... Læs mere om hudplejeprogrammerne fra Eau Thermale Avène her. https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N567401.289798ELLE.DK/B22587612.245684145;dc_trk_aid=442050330;dc_trk_cid=115364474;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment=;tfua=

Du finder produkterne fra Eau Thermale Avène på apoteket, og du kan få endnu flere ekspertråd om hudpleje, hudtyper og hudplejerutiner her