Hårguide: Sådan skaber forårets 3 mest trendy frisurer
Annonce

Hårguide: Sådan skaber du forårets 3 mest trendy frisurer

af Annonce 3/05/2016
Vil du være helt sikker på at være med på årets hårtrend anno 2016? Så se med her, når vi guider dig til 3 af forårets mest trendy frisurer...

Her på ELLE-redaktionen elsker vi nye hårtrends, og vi søgte derfor efter nye idéer og inspiration i Glitters årlige hårguide.

Vi har udvalgt tre favoritprodukter, og her kan du se, hvordan du kan anvende dem til at style 3 af forårets allermest trendy frisurer.

Frisure 1: Bølger med 'loop'

ELLEs favoritprodukt fra Glitters HårGuide 2016: 'Looptool'

Med 'Looptool' er det let at skabe den fineste forårsfrisure med saltvandssprayede bølger og en løst snoet opsætning. 'Looptool' sælges i 2 pakker med 2 stk. i to forskellige størrelser og koster 49,90 kroner.

Nedenfor kan du se, hvordan du skaber frisuren 'Bølger med loop' hurtigt og let:

Frisure 2: Høj retroknude med fletning og 'uglet' look

ELLEs favoritprodukt fra Glitters HårGuide 2016: 'Tangle'-børsten

Den smarte børste reder håret ud helt smertefrit - og som det allerbedste; den er lige så god til vådt som til tørt hår. Kombiner 'Tangl'e-børsten med den nye Shine-børste for at opnå ultimativ glans og finish. Fuldend dit look med et hårsmykke fra Glitters nye denimkollektion. 'Tangle'-børsten fås i sort og lyserød og koster 89,90 kroner.

Nedenfor kan du se, hvordan du skaber den højeretro-knude med fletning og det lidt udglede look:

Frisure 3: Krøller på 'rulle'

ELLEs favoritprodukt fra Glitters HårGuide 2016: Hair Rollers

Det nye hårprodukt 'Hair Rollers' er udviklet i samarbejde med den svenske hår- ogmakeupartist Lina Dahlbeck, som er bosiddende i London. Hair Rollers blev udviklet som en følge af, at Linda arbejder meget med mennesker, som helst vil undgå at bruge hårtørrer.

"Hair Rollers er perfekte, hvis man vil undgå hårtørren, da de er skånsomme for håret og samtidig giver det rette Hollywood-look. Jeg kalder dem sleep-in-rollers, fordi man kan sove med dem i. De er bløde, så de er lige så behagelige som en ekstra pude. Det skal prøves, før man forstår det", fortæller Lina Dahlbeck

Psst... Du kan få mange flere tips til håret af Lina Dahlbeck HER.

Resultatet af 'Hair Rollers' er fyldige krøller, hvis størrelse afhænger af hårets længde og sundhed, samt hvor meget hår du ruller om hver enkelt Hair Roller. 'Hair Rollers' sælges i pakker med 6 stk., koster 79,00 kroner og vil bliver eksklusivt lanceret i Glitter.

Nedenfor kan du se, hvordan du skaber de fine krøller: