bedst Varmluftsbørster 2022 varmebørster 2022  bedst i test hot tools topliste varmebørste
Hår

Stor test: Her er årets bedste varmebørste og varmluftsbørste

af Veronica Henriksson 1/08/2022
En varmluftsbørste er den perfekte kombination mellem en rund børste og en hårtørrer, der giver håret bølger med en smuk volumen. Men hvad er forskellen på en varmebørste og en varmluftsbørste - og hvad er bedst? Få svaret her.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Der er ikke noget bedre end følelsen af ​​at forlade frisøren med nyvasket hår og flotte, voluminøse bølger.

Men at lykkes med selv at tørre håret og samtidig rulle håret op på en rund børste, er lettere sagt end gjort.

Heldigvis findes det perfekte varmeværktøj, der kombinerer en rund børste og hårtørrer i ét. Vi taler selvfølgelig om varmluftsbørsten.

Vi har testet både varmluftsbørster og varmebørster, der nemt styler håret og fundet dem, der var bedst i test.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stor test: Her er årets bedste varmebørste og varmluftsbørste

Længere nede finder du længere anmeldelser om hvert produkt.

  • Bedste multi-værktøj varmluftsbørste

Airwrap Complete Long – Dyson

  • Bedste roterende varmluftsbørste

Big Hair Lustre – Babyliss

  • Bedste letanvendelige varmluftsbørste

Black Gold Volumizer Dryer – Hot Tools

  • Bedste varmluftbørste på budget

One-Step Hairdryer and Volumiser – Revlon

  • Bedste varmluftsbørste mod frise

Hair Blow Dryer Brush – Amika

  • Bedste varmluftsbørste til tykt hår

HYDRAluxe Volumising Air Styler – Remington

  • Bedste varmebørste til volumen

Rise Hot Brush – ghd

9000 Cordless Hot Brush – Babyliss

  • Bedste varmebørste til krøller

Magic Style Brush 30 – OBH Nordica x Björn Axén

  • Bedste varmebørste

Glide Professional Hot Brush – ghd

Varmluftsbørster: Bedst i test

Bedste multi-værktøj varmluftbørste, Airwrap Complete Long – Dyson

'Airwrap Complete' fra Dyson er varmeværktøjets Rolls-Royce og en rigtig god investering. Sættet indeholder seks udskiftelige hoveder. Det fantastiske multiværktøj er nemt at bruge, og gør jobbet hurtigt og effektivt, takket være den stærke hårtørrer samtidig med, at den ikke slider så meget på håret. Det unikke ved varmeværktøjet er, at det er luft, der former håret uden behov for ekstrem varme.

Læs mere om 'Airwrap Complete Long' fra Dyson her.

Bedste roterende varmluftsbørste, Big Hair Lustre – Babyliss

'Big Hair Lustre' fra Babyliss klarer jobbet med blot et tryk på en knap. Den roterende varmluftsbørste fanger fint hvert et hår uden risiko for, at håret filtrer sig sammen. Resultatet er pæn volumen, flot formede længder og færre hår, der "flyver". Varmluftsbørsten kommer med fire udskiftelige hoveder til styling.

Læs mere om 'Big Hair Lustre' fra Babyliss her.

Bedste letanvendelige varmluftsbørste, Black Gold Volumizer Dryer – Hot Tools

Lad dig ikke snyde af den gigantiske størrelse: 'Black Gold Volumizer Dryer' fra Hot Tools er utrolig nem at bruge i både vådt og tørt hår, uanset om du har en page eller langt hår. Selvom børsten er stor, ligger den godt i hånden og den fine blanding mellem korte og lange pigge gør, at børsten glider let gennem håret uden at filtre sammen. Varmluftsbørsten har en kraftig hårtørrer, der hurtigt får håret tørt. Størrelsen på børsten gør, at stylingen klares på få minutter. Denne varmluftsbørsten er også et perfekt quick fix at bruge i tørt hår, når det skal gå lidt ekstra stærkt.

Læs mere om 'Black Gold Volumizer Dryer ' fra Hot Tools her.

Bedste varmluftbørste budget, One-Step Hairdryer and Volumiser – Revlon

'One-Step Hairdryer and Volumiser' fra Revlon minder på mange måder om Hot Tools-varianten, men er ikke lige så nem at få store krøller med. Revlons berømte varmluftsbørste giver flot volumen og glans og har en god blanding af nylonnitter og svinebørster (som er lidt længere end Hot Tools' varmluftbørste). Toppen og længderne får en flot bøjning, smuk volumen og håret føles også luftigt og let, Der er en grund til, at varmluftsbørsten fra Revlon fik sin hype – og den er endda prisvenlig.

Læs mere om 'One-Step Hairdryer and Volumiser' fra Revlon her.

Bedste varmluftsbørste mod kruset hår, Hair Blow Dryer Brush – Amika

Den store varmluftsbørste modvirker krus og håret forbliver glat og skinnende hele dagen. Varmluftsbørsten er også perfekt at bruge i tørt hår til at fiksere frisuren selv et par dage efter vask. Varmluftsbørsten er let i vægt og ligger fint i hånden. Den lange ledning på tre meter er især værdsat.

Læs mere om 'Hair Blow Dryer Brush' fra Amika her

Bedste varmluftsbørste til tykt hår, HYDRAluxe Volumising Air Styler – Remington

Remingtons varmluftsbørste 'HYDRAluxe Volumising Air Styler' passer til al slags hår, men er et rigtig godt alternativ, hvis du har tykkere hår. Piggene i børsten er lidt længere end konkurrenterne, hvilket gør, at den glider endnu nemmere gennem håret. Varmluftsbørsten er let i hånden og er desuden prisvenlig.

Læs mere om 'HYDRAluxe Volumising Air Styler' her.

Varmebørste: Bedst i test

Bedste varmebørste til volumen, Rise Hot Brush – ghd

Hvis du vil have dit hår til at nå nye højder, er Rise varmeværktøjet noget for dig! Den runde varmebørste gør det nemt at komme nær hovedbunden og skaber en fantastisk volumen. Varmebørsten varmer hurtigt op, overstiger aldrig 185 grader (hvilket så også betyder, at håret ikke udsættes for unødvendig høj varme) og har mange anvendelsesmuligheder. Børsten kan bruges til kun at give volumen til hårrødderne, og den er nem at forme toppen med, men kan også bruges til at skabe definerede krøller. Et brugervenligt multiprodukt, der gør stylingen stilfuld og holdbar!

Læs mere om 'Rise Hot Brush' fra ghd her

Bedste trådløse varmebørste, 9000 Cordless Hot Brush – Babyliss

Den nye '9000 Cordless Hot Brush' fra Babyliss er i en klasse for sig. Den trådløse varmebørste har en batterilevetid på 40 minutter (og oplader på tre timer), glider utroligt igennem håret og skaber virkelig den perfekte bølge – uden det mindste besvær. Varmebørsten har tre varmeindstillinger og føles rigtig stabil i hånden. Det er simpelthen umuligt at fejle med denne.

Læs mere om 9000 Cordless Hot Brush her

Bedste varmebørste til krøller, Magic Style Brush 30 – OBH Nordica x Björn Axén

'Magic Style Brush' fra Björn Axén er den magiske varmebørste med mange muligheder. Den brugervenlige børste kan skabe volumen i hovedbunden og give lokkerne et ordentligt løft. Børsten kan skabe flotte bølgekrøller men kan også bruges til at lave mere definerede krøller. Blandingen af ​​kampigge og rør gør, at den glider let gennem håret, uden risiko for at sætte sig fast. Der er tre størrelser.

Læs mere om 'Magic Style Brush 30' fra OBH Nordica x Björn Axén

Bedste varmebørste, Glide Professional Hot Brush – ghd

'Glide Professional Hot Brush' fra ghd er den perfekte varmebørste, der gør forvandle håret fra en strittende høstak til smukt kæmmet på mindre end fem minutter. Børsten gør håret fladt og skinnende, men kan også bruges til at indramme ansigtet. Varmebørsten har desuden en ioniseringsfunktion, som gør, at håret bliver mindre statisk, at kruset falder markant, og at håret samtidig får en flot glans.

Læs mere om 'Glide Professional Hot Brush' fra ghd her

Kan du bruge en varmluftsbørste på vådt hår?

Absolut! En varmluftsbørste har en indbygget hårtørrer, der samtidig tørrer håret. Det kan dog være noget tidskrævende at få et vådt hår tørt med kun en varmluftsbørste, så det kan være en god idé først at føntørre håret, så håret i stedet bliver fugtigt og derefter forme ved hjælp af varmluftsbørste. Stylingværktøjet til varmebørsten føntørrer derimod ikke samtidig. Begge varmeværktøjer kan også bruges i tørt hår, men glem ikke at påføre varmebeskyttelse inden brug af varmeværktøjerne.

Sean McMenomy
Varmebørste 2022 bedst Varmebørster

Hvilken varmluftsbørste er bedst?

Der er masser af varmluftsbørster på markedet. Nogle er store, andre lidt mindre. Der er endda roterende varmluftsbørster, der gør arbejdet med et tryk på en knap.

Hvordan bruger man en varmluftsbørste?

Det fantastiske ved en varmluftsbørste er, at den er så nem at bruge. Træk børsten gennem håret og rul derefter håret op mod hovedbunden (vandret). Vent et par sekunder og drej derefter varmluftsbørsten lodret for at spinde håret ud. Du kan også vælge blot at forme toppene ved at trække i varmluftsbørsten i korte bevægelser, mens du drejer børsten på langs. Formen på dit hår afhænger af den retning, du spinder varmluftsbørsten i. Lægger du håret under børsten, formes håret også udad fra ansigtet. Placer du i stedet børsten over håret, indrammer håret ansigtet.

Foto: Sean McMenomy
varmeborste bedst i test 2022 bedste varmluftsborste

Hvad er forskellen mellem en varmluftsbørste og en varmebørste?

En varmluftsbørste er en rund børste og føntørrer i ét, mens en varmebørste er en børste, der former håret med varme. En varmebørste fås både i form af en pagajbørste og en rundbørste.

Hvad er forskellen mellem en blæsebørste og en varmluftsbørste?

Kært børn har mange navne, så varmluftsbørste kaldes nogle gange også for blæsebørste. Revlons blæsebørste er for eksempel en varmluftsbørste.

Foto: Sean McMenomy
bedst Varmluftsbørster bedst i test 2022

Virker varmluftsbørsten på tyndt hår?

Varmluftsbørsten er et fantastisk produkt – især hvis du har tyndt hår. En varmluftsbørste er for eksempel med til at booste volumen, hvilket er ekstra taknemmeligt, fordi tyndt hår også ofte mangler volumen.

Hvad slider mest på håret, glattejernet eller varmluftsbørsten?

Glattejern har en højere temperatur end en varmluftsbørste og slider derfor som regel mere på håret. En varmluftsbørste er også mere skånsom end et krøllejern, fordi varmen fordeles mere over længderne.

Artiklen er oprindelig udgivet på ELLE.se.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her