Elvital
Annonce

Dehydreret hår? Her er din hårrutine i 4 trin

Annonce for L'Oréal Paris Elvital 12/09/2023
Har dit hår brug for et ordentlig fugtboost efter ferien? Her er rutinen, der redder dit dehydrerede sommerhår.

Sommermånederne er en ekstremt hård periode for håret, da sol og badning slider meget på det. Det er ikke ualmindeligt, at håret føles dehydreret, slidt og livløst, nu sommeren nærmer sig sin afslutning. Derfor er det ekstra vigtigt at give håret fugtgivende pleje.

Hvis du er interesseret i hudpleje, kender du sikkert til den populære ingrediens, hyaluronsyre. Men vidste du, at hyaluronsyre faktisk også er en god ingrediens til dit hår?

L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump-serien er beriget med hyaluronsyre. Et molekyle, der naturligt findes i kroppen, og som absorberer 1000 gange sin egen vægt i vand og hjælper med at give fyldigt hår.

4 trin til et fugtet og fyldigt hår

Trin 1 – Rens håret med shampoo

Vask håret med Hyaluron Plump shampoo til dehydreret hår. En fugtgivende shampoo, der udglatter hårets overflade og giver håret fugt i 72 timer*.

Shampoo

Trin 2 – Følg op med balsam

Påfør Hyaluron Plump balsam til dehydreret hår. Den fugtgivende balsam gør det øjeblikkeligt lettere at rede håret ud og tilfører fugt i 72 timer*. Håret bliver mere glansfuldt, 10 gange mere fugtet* og livligt uden at blive tynget ned.

Balsam

Trin 3 – Giv dit hår Wonder Water

Efter balsam, så prøv Elvital Hyaluron Plump Wonder Water Lamellar Treatment for at vitalisere håret og tilføre intens fugt. Produktet giver glans og gør håret 18 gange mere fugtet**.

Trin 4 – Spray med serum

Afslut med Hyaluron Plump Moisture Plump Serum, et fugtgivende leave-in serum til daglig brug i dehydreret hår. Formlen er baseret på kraften i et 2% Hyaluronic Care System og fylder håret med fugt samt øger fiberdiameteren med 9%***. Brug det dagligt som en fugtspray for 10 gange mere fugtet hår og til at style dine længder. Tynger ikke håret ned.

Wonder Water

*Instrumentel test efter brug af Elvital Hyaluron Plump shampoo og balsam.

**Instrumentelle tests

***Instrumentelle tests

Elvital Hyaluron Plump

Mød hårplejerutinen Elvital Hyaluron Plump fra L'Oréal Paris. Et intenst fugtboost, beriget med hyaluronsyre.

Læs mere om Elvital Hyaluron Plump-serien her.