varmecurlere
Foto: Launchmetrics/Spotlight
Hår

Bedst i test: Årets bedste varmecurlere – og alt, du skal vide om den nye hårtrend

Redaktionen 31/05/2023
Curlerne er vendt tilbage, og de er mere populære end nogensinde. Her oplister vi årets bedste varmecurlere og giver dig den ultimative guide til et perfekt resultat med curlerne.

Denne artikel indeholder sponsorerede links.

Vi er blevet vilde med gear, når det kommer til hår. Varmluftsbørster, krøllejern, hårtørrere og glattejern har fundet vej ind på badeværelseshylden, så vi kan style håret lige, som vi vil.

Bedst som vi troede, at vi havde udstyr nok, dukkede en ny TikTok-trend op, og den har taget verden med storm. Skal vi lytte til de millioner af videoer, vi finder på TikTok, er curlere et af de bedste værktøjer, hvis vi gerne vil skabe de perfekte krøller.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er den ultimative guide til, hvordan man bruger (eller ikke bruger) varmecurlere – også kaldet rollers – og de varianter, der er bedst i test.

Bedst i test: Varmecurlerne, der skaber perfekte krøller

Scoll længere ned for at læse længere anmeldelser om de bedst sælgende varmecurlere. Find også tips og tricks til, hvordan du bruger curlerne.

Bedste varmecurlere:

Bedste varmecurlere til at skabe volumen:

Virker varmecurlere?

Varmecurlere er absolut ikke noget nyt. Men da de fleste af os ikke har set de små rollers siden 90’erne, er der alligevel noget eksotisk, eller måske nærmere nostalgisk, over dem.

Med et hav af videoer på TikTok, er vores forventninger til store, wavy krøller helt i top. Især fordi vi også var med på den virale trend med at sove med sokker i håret sidste år – og med ganske gode resultater.

Varmecurlere giver et mindst lige så flot resultat. Først minder krøllerne mest af alt om Sandys fra Grease, men efter et kort stykke tid, begynder håret at falde fint med smukke, bløde krøller. Dagen efter er håret lige så fint, og på tredjedagen har du stadig et lækkert naturligt fald i håret.

Bedste varmecurlere: Her er toplisten

Udvalget af varmecurlere er ikke det største i Danmark, men følger vi trenden, vil der højst sandsynligt dukke flere og flere op på markedet. Her er alt, hvad du behøver at vide om de to bestsellere lige nu.

Bedste varmecurlere: PRO-Luxe Rollers – Remington

Remingtons varmecurlere PRO-Luxe Rollers er de mest omtalte varmecurlere lige nu og bliver udsolgt, så snart de rammer butikkerne. Og curlerne fortjener virkelig al opmærksomheden.

De varmes op på 90 sekunder og har en god variation mellem små og store spoler (25 mm og 32 mm). Efter lidt øvelse er det nemt både at afgøre, hvor meget hår, der kan rulles op, og at placere curlerne i håret. Klemmerne er hårde nok til at holde spolerne på plads, men alligevel bløde nok til ikke at efterlade mærker i håret. I æsken er der 20 curlers, otte i en mindre størrelse og 12 lidt større.

Krøllerne holder i flere dage, hvis du prepper med varmebeskyttelse og eventuelt en volumegivende spray. Resultatet bliver mere holdbart, hvis du lader spolerne sidde i lang tid, men ti minutter er alt, der skal til for at give flotte krøller med det helt rigtige bounce.

Find PRO-Luxe Rollers – Remington her.

PRO-luxe Rollers – Remington

Læs mere om PRO-Luxe Rollers – Remington her.

Bedste varmecurlere til volumen: Thermo-Ceramic Rollers – BaByliss

BaByliss Thermo-Ceramic Rollers har 20 curlers i tre forskellige størrelser (32, 26 og 19 mm). Variationen i størrelsen på varmecurlerne gør det også muligt at lege lidt mere med din styling.

Varmecurlerne har tre forskellige varmeindstillinger. Har du tyndt hår, er den laveste temperatur (90 grader) tilstrækkelig, men har du lidt tykkere hår, kan den højeste temperatur på 140 grader være god.

Curlerne er supernemme at rulle op i håret og giver en smuk volumen, der holder længe – vi taler luksuriøse bølger med store krøller. Det eneste negative ved varmecurlerne er, at de kommer med 10 clips og 20 nåle. Nålene er noget sværere at sætte på varmecurlerne, men med lidt øvelse kan det også lade sig gøre.

Find BaByliss Thermo-Ceramic Rollers her.

Thermo-Ceramic Rollers – BaByliss

Hvordan bruger du varmecurlere?

Det er ikke så svært, som det ser ud til, selv om det kan tage en gang eller to at få tag på. Her er en simpel trin-for-trin guide:

1. Håret skal altid være tørt, når du bruger varmecurlere. Børst grundigt håret igennem, og påfør varmebeskyttelse. Selv om varmespolerne ikke bliver så varme som et glattejern eller krøllejern, bliver håret stadig udsat for varme. Varmebeskyttelse giver også fasthed til håret, som får krøllerne til at holde længere.

2. Del håret op i sektioner for at gøre det nemmere at komme til alt håret og mindske risikoen for sammenfiltring.

3. Tag en lok hår, der er lige så bred, som den varmecurler du har, og stræk håret ud. Placer spolen over eller under hårlokken (krøllerne tager form afhængig af, hvilken retning du krøller), og begynd at rulle op mod hovedbunden. Start fra enden, og arbejd dig op mod hovedbunden

4. Ønsker du volumen fra hovedbunden, kan du med fordel rulle varmespolerne hele vejen op, men hvis du i stedet ønsker lidt løsere krøller, skal du ikke rulle håret lige så stramt. Fastgør med en clips eller hårnål, alt efter, hvad der følger med curlerne.

5. Lad varmecurlerne hvile i håret, mindst 10 til 15 minutter, men gerne længere. Når du ruller curlerne ud igen, bør du vente med at rede krøllerne igennem, til håret er kølet helt af.

Er varmecurlere godt for håret?

I modsætning til for eksempel krøllejern bliver varmecurlere ikke særlig varme. Du risikerer med andre ord hverken at brænde dit hår eller dine fingerspidser. Men husk på, at det stadig er varme, og derfor skal du ikke være nærig med varmebeskyttelsen. Brug enten spray eller en leave in-creme, der også beskytter mod varme.

Hvor længe skal varmecurlerne sidde i håret?

Varmecurlerne skal sidde i håret i mindst 10 til 15 minutter, men kan med fordel sidde længere for at give håret mere form. Varmecurlerne skal være helt kolde, når du tager dem ud.

Hvilke varmecurlere er bedst?

De curlere, der er bedst i test, er Remingtons PRO-Luxe Rollers, men du skal overveje, hvilken hårtype du har, og hvilke resultater du ønsker. Det kan sagtens være en anden type varmecurlere, der passer til dig.

Hvis du har tykkere hår, bør du investere i varmecurlere, der er lidt større i størrelsen. Det samme gælder, hvis du ønsker lidt større og løsere krøller. Vil du derimod arbejde ekstra meget med volumen og have lidt mindre krøller, passer lidt smallere varmecurlere til dig.

Virker varmecurlere i kort hår?

Selvfølgelig, men så får du selvfølgelig lidt færre krøller eller bølger. Et godt tip er ikke at rulle varmecurlerne helt op til hovedbunden, hvis du vil have lettere krøller, der falder pænt. Hvis du har skulderlangt hår eller længere, kan du absolut prøve varmecurlere.

Årets bedste varmecurlere – og alt om den nye hårtrend

Keramiske varmecurlere eller ej?

Den keramiske belægning hjælper med at fordele og bibeholde en jævn varme i hele håret og gør også, at håret bliver mindre kruset. Styling tools med keramisk belægning er derfor at foretrække og er mest almindelige – både når det kommer til fladjern, krøllejern og varmecurlere.

Holder krøllerne længere med varmecurlere?

Ja. Men det er vigtigt at preppe håret, inden du bruger varmecurlerne. Varmebeskyttelse beskytter og giver hold og en volumegivende spray øger volumen. Det er også vigtigt at lade krøllerne hvile, efter du har fjernet varmecurlerne. Det er også vigtigt at lade curlerne sidde i mere end ti minutter.

Hvordan fungerer varmecurlere?

Curlere og varmecurlere adskiller sig ved, at almindelige curlers ikke bliver varme, mens varmecurlere, præcis som navnet antyder, skaber krøller med varme. Curlerne rulles op i håret og skal ligesom varmecurlerne sidde i så længe som muligt. Som regel kan man sige, at det er hurtigere at opnå en styling med varmecurlere.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her