Kvinde med flot hår
Foto: Unsplash
Annonce

3 steps: Sådan får du liv i dehydreret hår

Annonce for L'Oréal Paris Elvital 9/09/2022
Har du tørt, livløst og fladt hår, kan du få liv i det igen med denne rutine, der giver både fugt og fylde til håret – og som indeholder en helt særlig ingrediens, du stensikkert kender fra din hudpleje.
Logo

Ikke alle dage kan være perfekte hårdage, men hvis du generelt synes, at dit hår ser lidt kedeligt og livløst ud, så har du måske dehydreret hår. Dehydreret hår er en definition, der favner tørt, livløst og fladt hår, som har brug for fugt og fylde.

Løsningen? Den kender du måske allerede fra din hudpleje – den er hyaluronsyre.

Fordelene ved hyaluronsyre er nemlig ikke begrænset til hudpleje. Faktisk har den fugtgivende ingrediens lige så mange fordele for håret, og af samme grund finder den også mere og mere vej til dine hårprodukter.

Fordelene ved hyaluronsyre for håret

Hyaluronsyre findes naturligt i kroppen og kan indeholde 1.000 gange dets vægt i vand, hvilket tilfører fugt til håret og hjælper med at skabe fylde og glans – på samme måde som det tilfører fugt til huden i din hudpleje. Faktisk virker ingrediensen lidt som en svamp, der absorberer og fastholder omkringliggende væske.

Udover at give fugt og fylde hjælper hyaluronsyre også til, at dit hår kruser mindre og bliver mere jævnt, blødt og glossy. Så hvis du kæmper med kedeligt og livløst hår, kan du med fordel implementere hyaluronsyre i din hårplejerutine.

Den perfekte rutine til dehydreret hår

Du kan tilføre hyaluronsyre til dit hår på mange forskellige måder alt efter din hårplejerutine. L’Oréal Paris Elvital har lanceret en serie, Hyaluron Plump, som indeholder hårprodukter med hyaluronsyre, så du let kan implementere ingrediensen i din hårrutine.

For et optimalt resultat anbefaler L’Oréal Paris Elvital denne rutine:

Step 1: Shampoo. Rens håret med Hyaluron Plump shampoo, som glatter hårets overflade og fylder håret med fugt. Påfør shampooen i fugtigt hår, massér hovedbunden, og skyl ud.

Shampoo
L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump shampoo. Find den her.

Step 2: Balsam. Påfør Hyaluron Plump balsam. Den fugtgivende balsam giver håret glans, gør det lettere at rede ud og fylder det med fugt. Fordel den i nyvasket, fugtigt hår i længderne og spidserne. Lad den virke 1 minut, og skyl ud.

Balsam
L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump balsam. Find den her.

Step 3: Serum. Afslut med Hyaluron Plump Moisture Plump Serum, et fugtgivende leave-in serum. Serummet fylder øjeblikkeligt håret med fugt og øger fiberdiameteren. Spray serummet på i fugtigt eller tørt hår. Det styler dine længder og giver fyldigt hår hele dagen – uden at tynge ned.

Serum
L'Oréal Paris Elvital Hyaluron Plump Moisture Plump Serum. Find den her.

Elvital Hyaluron Plump

Den nye serie med hyaluronsyre fra L’Oréal Paris Elvital er i løbet af kort tid blevet et en favorit i flere nordiske lande. Ved brug af shampoo og balsam fyldes håret med fugt i 72 timer, hvilket resulterer i glansfuldt hår, som er 10 gange mere fugtet. Se hele Hyaluron Plump-serien her.