Glossier, The Bath Duo
Foto: PR
Skønhed

Glossier lancerer to helt nye produkter – derfor skal du købe dem lige nu

af Maria Frederikke Munch Thorgaard 17/11/2021
Der er godt nyt til alle Glossier-fans! For nu lancerer det hypede beauty brand, Glossier, to helt nye produkter i forbindelse med deres 'Holiday Collection'. Men skal du have fingrene i dem, gælder det om at være hurtig ved tasterne. Læs hvorfor her.

Det er altid spændende når et af verdens mest hypede beauty brands, Glossier, giver lyd fra sig. Særligt når der er tale om helt nye produkter.

Og her er der altså ikke blot tale om en udvidelse af et eksisterende produkt, men faktisk om to helt nye produkter, i forbindelse med Glossiers 'Holiday Collection'.

Idag, den 9. november, lancerer det amerikanske beauty brand nemlig tre gavesæt, hvori et af dem indeholder helt nye produkter: I æsken 'The Bath Duo' finder du både et fint duftlys og lækre badekugler, som vi absolut gerne vil have stående fremme på vores badeværelseshylde!

Duftlyset, der er lavet af en blanding af kokos og sojavoks, har samme duft, som de skønne 'Body Hero'-produkter og badekuglerne, der er 100 procent veganske, indeholder forskellige olier, der blødgør kroppen, så du kan ligge i badekarret og blive helt afslappet og helt blød.

Mangler du (også?) et badekar, så sæt 'The Bath Duo' på ønskelisten sammen med et ønske om et ophold på et hotel med badekar.

Du bør dog overveje, om du tør vente helt indtil jul med at se, om du får gaveæsken forærende. Deres nye kollektion er nemlig limited edition og de to nye produkter kommer ikke umiddelbart til at være en fast del af sortimentet fremover. Så du skal skynde dig!

Foto: PR
Glossier, The Bath Duo

Du kan købe Glossier 'The Bath Duo' til 365kr. HER.