Foto: Ganier
Skønhed

Georgia May Jagger: "Jeg foretrækker at se glasset halvt fyldt."

af Laura Marie Gotthardt 13/08/2015
Den smukke og karismatiske model, Georgia May Jagger, er netop blevet udvalgt som ny international talskvinde for Garnier Fructis. Læs et eksklusivt interview med den unge model lige her, hvor hun fortæller om sin karriere, sin selvopfattelse, og hvordan det er at være datter af to kendte forældre..

Datter af Rolling Stones forsangeren Mick Jagger og modellen Jerry Hall. På listerne ’Top 50 Models’ og ’The Money Girls’ på models.com. Forsidemodel for British Vogue og ELLE Argentina. Kampagnemodel for Mulberry. Listen er uendelig lang, og nu kan 23-årige Georgia May Jagger også skrive talskvinde for Garnier Fructis på CV’et.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se også: ELLE guider: Sådan booster du dit løb

Læs et eksklusivt interview med den smukke, unge model lige her, hvor hun fortæller om sin travle hverdag, sine interesser, og hvor hun er om 10 år...

Se også: Cheap'n'chic: Prikker på budget

Hvad betyder Garnier Fructis for dig?

Garnier Fructis er for mig et brand, som omfavner energien og glæden ved livet og en optimistisk dynamik. Det repræsenterer også naturens styrke. Det er et ekspert mærke, som ikke går på kompromis med forkælelse, og det er en vigtig balance for mig.

Hvad fik dig til at sige ja til at blive talsperson for Fructis?

Jeg kan se mig selv i Fructis filosofi, og jeg tror, vi deler de samme grundværdier: energi, teamwork, humor, styrke. Fructis er et brand, som giver folk styrke og muligheden for at udtrykke deres personligheder. Når du har et stærkt, sundt og smukt hår, så bliver du med det samme mere selvsikker. Jeg er meget begejstret over at repræsentere et så moderne brand.

Hvordan startede din karriere? Har du altid gerne ville være model lige som din mor og søster?

Helt ærligt, da jeg var yngre, ville jeg ikke være model og lave det samme som min mor og søster. Men så gik jeg med til en enkelt skydning, og det nød jeg, og det gør jeg stadig, så jeg blev bare ved!

Hvor ser du dig selv være om 10 år?

Jeg er kun 23, så 10 år føles som et århundrede! Jeg nyder virkelig mit liv lige nu og prøver at få det bedste ud af det - uden at lave planer for en alt for fjern fremtid!

Hvis du ikke var model, hvad vil du så gerne være?

Mange ting: Jeg kan godt lide at fotografere, billedhuggerkunst, kunst generelt, så jeg ville nok lave noget inden for det område. Jeg ville elske at dedikere mere af min tid til de her interesser.

Hvordan vil du definere dig selv?

Jeg er en optimistisk person; jeg foretrækker at se glasset halvt fyldt. Sjov er også et hovedtræk af min personlighed; jeg tager livet, som det kommer med en stærk humor, og jeg prøver aldrig at tage mig selv for seriøst. Når det er sagt, er jeg også hårdarbejdende, det er noget, jeg har fået fra min uddannelse. Jeg har altid arbejdet meget for at få det, jeg gerne vil have, og jeg tager aldrig noget for givet. Til sidst vil jeg sige, at jeg er en teamworker; jeg har stærk tiltro til, at vi er bedre og stærkere sammen end alene, og jeg kan slet ikke se mig selv uden mine venner og min familie.

Er du meget opmærksom på dit image, og hvad folk tænker om dig?

Jeg lægger ikke rigtig mærke til, hvad folk tænker om mig; det synes jeg er spild af tid. Jeg er den jeg er, og det synes at være den bedste måde til at føle mig tilpas med mig selv og andre.

Du er 23 år med et meget aktivt professionelt liv; hvordan formår du at holde balancen mellem dit professionelle og personlige liv?

Jeg prøver at holde balancen mellem de to. Jeg tror, at jeg er meget heldig at lave det, jeg gør - at rejse så meget, at møde alle de her fantastisk kreative mennesker, og der er også personer i industrien, som er mine virkelig gode venner, så jeg prøver at bruge det som en mulighed f.eks. at arbejde sammen, eller mødes de forskellige steder vi er og tilbringe tid sammen, når det er muligt.

Hvordan ser en typisk dag ud for Georgia May Jagger?

Med undtagelse af modeshows og skydninger, så har jeg et meget normalt liv. Men når jeg rejser med arbejde eller skydninger, er det ret vildt, jeg har ikke et eneste minut til at slappe af i. Jeg hopper af flyet direkte ind i en taxa og videre til location. Jeg gør mit arbejde, og så hopper jeg ind i en taxa videre til en anden location og så tilbage på et fly, som tager mig hjem. Under de her travle perioder prøver jeg ikke at glemme at sove og spise ordentligt.

På grund af dine forældre havde du et meget offentligt liv meget tidligt; hvordan har det ændret dit liv?

Jeg var heldig at være meget beskyttet af mine forældre. Det var meget vigtigt for dem at holde os væk fra medierne. De ville gerne have, at vi havde et så stabilt og normalt liv som muligt.

Du er britisk fra din far og amerikansk fra din mor, hvad har du tilegnet dig fra hver kultur?

Fra mine britiske rødder har jeg tilegnet mig min accent, min humor og min interesse for eklekticisme. Mit behov for frihed og selvstændighed er helt sikkert meget amerikansk.

Se også: Edie Campbell x H&M: Eksklusivt interview med topmodellen

Bliv inspireret af den stilfulde Georgia i galleriet nedenfor.

Psst...brug pilene i galleriet eller 'swipe' dig igennem.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her