Find den rigtige solcreme, der både passer på dig og miljøet
Annonce

Find den rigtige solcreme, der både passer på din hud og har omtanke for miljøet

af Annonce 29/05/2019
Hvilken solcreme skal du bruge, når du er aktiv i solen, til hverdag eller på storbyferien? Gerne en, som både passer på dig selv og har omtanke for miljøet? Vi guider til, hvordan du kan finde den helt rigtige solcreme...

Sommeren nærmer sig – heldigvis med hastige skridt - og det betyder solcreme. Faktisk er det et af de vigtigste hudplejeprodukter, hvis du vil holde din hud ung og smuk hele livet.

Men måske er du en af dem, der har tendens til at springe solcremen over, fordi du synes, det er besværligt, fordi den fedter eller efterlader en hvid film på huden? Du er ikke den eneste, men ikke desto mindre er det vigtigt, at du får ændret på den vane.

Løsningen er at finde en solcreme, der passer præcis til dig og dit behov, og som har en let konsistens, ikke fedter og lægger sig usynligt og let på huden.

For så burde der ikke være nogen undskyldning eller årsag til at springe den vigtige creme over - vi lover dig, at din hud vil takke dig både nu og i særdeleshed også fremover.

Måske kender du allerede det franske apotekermærke Eau Thermale Avène. Avène er særlig kendt for Avène Termalkildevand, som virker beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende på huden - du har den måske allerede stående hjemme på badeværelseshylden? Hvert sekund bliver der faktisk solgt en flaske Avène Termalkildevand på verdensplan, og vandet bruges i alle hudplejeprodukterne fra Avène.

Avène er også anerkendt for solbeskyttelse, som har været nummer ét på de europæiske apoteker gennem de seneste 10 år.

Udover at solcremer fra Avène har en bred og effektiv UVA- og UVB-beskyttelse og er biologisk nedbrydelige, så indeholder de heller ikke silikoner eller vandopløselige solfiltre, hvilket gør, at de efterlader et minimalt miljømæssigt aftryk.

Bruger du solcremer fra Avène, beskytter du dermed både din hud optimalt mod solen samtidig med, at du gør en indsats for at passe på havmiljøet.

Avène kalder det 'Skin protect – Ocean respect' og samarbejder med organisationen PUR PROJECT om beskyttelse af havenes koralrev.

Psst... Læs mere om 'Skin protect – Ocean respect' og Avènes øko-ansvarlige tilgang til solbeskyttelse her.

Nedenfor finder du en en guide til hvilken solcreme, du skal gå efter i fem forskellige situationer og behov:

1. Til storbyferien

Gå efter en let og lækker solcreme, der samtidig giver glød til ansigtet. I den nye solcreme Avène B-Protect SPF 50+ frigives de innovative mikroindkapslede pigmenter ved påføring og sikrer en smuk glød til ansigtet. Solcremen beskytter mod forureningspartikler og er så lille, at du kan tage den med i tasken og friske op i løbet af dagen.

Avène B-Protect SPF 50+, 30 ml, 100 kr.

2. Når du er aktiv i solen

Hvis du dyrker sport i solen, har du brug for en creme, der ikke svedes af eller føles klistret på huden. Det får du med den nye Avène Sport Fluid SPF 50+, der er helt transparent og ikke-fedtende. Cremen har en ekstra let og forfriskende tekstur, absorberes med det samme og den er meget vandfast og svedresistent.

Avène Sport Fluid SPF 50+, 100 ml, 175 kr.

3. Til hverdagen

Gør det til en god vane at bruge solcreme i ansigtet som en del af din skønhedsrutine. Brug solcremen lige efter din dagcreme, inden du lægger makeup. Så får du det bedste og mest naturlige resultat. Gå efter en solcreme som Avène Sun Fluid SPF 50+, der har en let tekstur, er mat og ikke-fedtende – og ikke efterlader et hvidt skær på huden. Avène kalder konceptet 'Nude Skin Feel', og det dækker over fornemmelsen af ikke at have creme på, samtidig med at du er optimalt beskyttet. Cremen indeholder også antioxidanten Pre-tocopheryl, som beskytter huden mod frie radikaler.

Avène Sun Fluid SPF 50+, 50 ml, 150 kr.

4. Til håndtasken

Husk også en taskevariant af din yndlingssolcreme, så du kan friske op i løbet af dagen. Det er især vigtigt på steder som for eksempel overlæben, hvor solcremen bliver slidt af, når du drikker og spiser. Det samme gælder hænderne, der ligesom brystet er meget udsatte for solens stråler. Selv en vandfast solcreme bliver slidt af i løbet af dagen, hvor du vasker hænder mange gange med sæbe. Genopfrisk også solcremen inden du cykler hjem fra arbejde eller sætter dig ud i solen for måske at nyde en kop kaffe med veninderne.

Avène Sun Reflexe SPF 50+, 30 ml, 90 kr.

5. Ekstra beskyttelse til de mindste

Har du børn, skal du også huske at passe godt på deres hud. Avène Sun Lotion Kids SPF50+ og Sun Spray Kids SPF50+ er meget beskyttende, meget vandfaste, uden parfume og er meget lette at fordele på huden. Hvis du tidligere har været irriteret over, at proppen til din solspray altid falder af i tasken, så har Avène løst problemet. På disse flasker er proppen nemlig en integreret del af selve sprayen, hvilket også sparer plast – til gavn for miljøet.

Avène Sun Spray Kids SPF 50+, 200 ml, 210 kr.

Avène Sun Lotion Kids SPF 50+, 250 ml, 220 kr.

Du finder Avène på apoteket, og du kan læse mere på www.eau-thermale-avene.dk