Skønhedsredaktørens favoritlook: Nude og støvede rosa nuancer til julens fester

Foto: Imaxtree

Når mørket falder på og julelysene tændes til decembers festlige lejligheder, kan du med fordel sætte ekstra fokus på en dragende øjenmakeuppen, der virker dragende i stearinlysenes skær. Til årets julemakeuplook er ELLEs Fashion & Beauty Director, Anne P., særligt inspireret af beautylooket der kunne opleves til den libanesiske designer Elie Saabs haute couture-show, hvor mørke, varme og matte farver virkede som instant blikfang.

De nude og støvede rosa nuancer kombineret med de mørke øjne giver looket en karakteristisk og underspillet eksklusiv kant. Smukt, elegant og virkelig pænt.

Annes tip:

"Et helt mat look kan være utrolig smukt. Matte læber, mat øjenskygge og en mat hud. Men husk, at nøglen til en mat hud ikke er pudder, men masser af fugt under en mat foundation. Så lever huden fortsat, og resultatet er flot."

Se også: Skønhedsredaktørens favoritlook: Giv lokkerne liv med smukke krøller

Se med i galleriet nedenfor, hvor Anne P. har lavet en beautyguide til dig, så du kan se, hvilke produkter du skal bruge for selv at skabe det smukke og festlige look med de nude og støvede rosa nuancer. 

skønhedsredaktørens favoritlook: Det festlige matte decemberlook

Relaterede artikler