Skønhedsredaktøren: 10 december-favoritter

Foto: PR
Så blev det (endelig!) december, og ELLEs Beauty Director, Anne P., er for alvor kommet i julestemning.
 
Derfor har hun samlet de allerlækreste beautyprodukter, så du kan forkæle dig selv eller dine kære i december måned, for julen er hjerternes og ikke mindst gavernes fest!
 
 
December er også en måned, som byder på et hav af hyggelige begivenheder og skønne fester, så derfor hjælper Anne dig godt på vej med de helt rigtige beauty-sager.
 
Eksempelvis finder du blandt hendes december-favoritter en absolut must-have teksturhårspray, som giver dit vintertrælse hår ekstra volumen, og får det til at sidde præcis, som det skal - selv efter cykelturen til arbejde om morgenen, eller efter en tur på dansegulvet i de sene nattetimer.
 
 
Du finder også en knaldrød læbefarve fra Nars, som giver de perfekte jule (og kysse) læber. Og så finder du ikke mindst 'La Femme Prada'-parfumen fra Prada, som med singuddommelige og grandiøse blomsterduft med garanti vil være et forførende sidste touch til julens fine og festlige looks - og lede dine bejlere i din retning under misteltenen.
 
 
Ja, der er nok af lækre beauty-sager til at pynte din december måned, hvis du spørger ELLEs Beauty Director, Anne P..
 
Her får du Annes 10 december-favoritter, som er den perfekte inspiration til årets venindegave, værtindegave eller bare selvforkælelsesgave, fordi julen er gavernes fest!
 
Glædelig jul...
 

Skønhedsredaktøren: 10 december-favoritter

 

Relaterede artikler