Skønhedsredaktionen anbefaler: Syv favoritter til din vinterhud

Skønhedsredaktionen: Syv favoritter til din vinterhud
Foto: All Over Press/produktfoto

Når der står frostgrader på termometeret, er din fine, skandinaviske hud ekstra tilbøjelig til at fremstå tør, grå og trist. Heldigvis behøver du ikke vente helt til foråret for igen at få den gennemfugtede hud, der stråler af sundhed og skønhed.

For med de rette produkter kan du nemlig pakke din hud ind i en symbolsk dynejakke af cremer og olier, der beskytter dig og din krop mod vinterkulde, temperaturskift og blæst.

Og hvordan passer man så ekstra meget på sin hud i de koldere vintermåneder?

Det første, nødvendige skridt mod strålende vinterhud er at kigge efter andre produkter end dem, du bruger om sommeren. Din hud har brug for en federe, mere nærende creme i de koldere måneder, og det kræver måske derfor lidt research at finde de bedste cremer til netop dig og din hudtype – men din hud vil takke dig for den tid, du sætter af til at finde de bedste plejeprodukter på markedet.

Læs også: Tip fra hudspecialisten: De bedste råd til sensitiv hud 

Heldigvis behøver du ikke at kigge langt. For i galleriet nedenfor har vi samlet syv af skønhedsredaktionens bedste bud på effektive og nærende produkter, der vil få dit hår til at stråle, din hud til at gløde og fylde kroppen med den fugt, der er så nødvendig fra nu og frem til foråret.

Swipe dig igennem skønhedsredaktionens syv favoritprodukter og gå en strålende vinter i møde… 

Skønhedsredaktionen: Syv favoritter til din vinterhud

Relaterede artikler