ELLE x LOréal Paris: Backstage med Key Makeup Artist Sine Ginsborg til By Malene Birger
Annonce

ELLE x L'Oréal: Backstage med Key Makeupartist Sine Ginsborg til By Malene Birger-showet

af Annonce 6/02/2017
I samarbejde med L'Oréal Paris var vi med backstage til By Malene Birgers A/W 2017-show, som blev afholdt i cool og rå omgivelser ved Copenhagen Skate Park. L'Oréal Paris stod for showets makeup, og her kan du møde Key Makeupartist Sine Ginsborg, som fortæller hvordan hun skabte årets look til showet.

Beautylooket til By Malene Birger blev skabt af L'Oréal Paris med Key Makeupartist Sine Ginsborg i front, og i samarbejde med L'Oréal Paris var vi med Key Makeupartist Sine Ginsborg backstage lige inden showstart til en snak om det fine look.

Sine Ginsborg og L'Oréal Paris skabte et look, hvor der var fokus på fejlfri hud, røde læber, sort liner og masser af sort mascara. Et beautylook, som komplimenterede By Malene Birger-kvinden anno 2017 til perfektion, da brandets A/W-2017 bød på masser af hverdagsglam med referencer til 70'erne, sport og markante accessories som store øreringe og store tasker.

Hør Sine Ginsborg fortælle om beautylooket til By Malene Birgers A/W 2017-show, hvordan det blev til, efterårets største makeuptendenser og find ud af hvilke tre beautyprodukter, som den erfarne makeupartist selv sværger til i videoen fra backstage-området inden showstart:

I galleriet kan du se alle catwalkbillederne fra By Malene Birgers gennemførte A/W 2017-show og se hvordan Sine Ginsborgs makeup så ud in action under showet.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet.