Foto: PR
Annonce

Denne foundation startede som makeupartisternes bedst bevarede hemmelighed

Af ELLE Native - Annonce for Armani Beauty 19/04/2022
Det siges, at dette produkt startede som makeupartisternes bedst bevarede beauty-hemmelighed i 00'erne

I årtusindeskiftet gik makeup-looket fra at være 90'ernes tunge lag på lag-makeup til at være det dengang banebrydende, 'no-makeup-makeup'-look. Nu handlede det om lækker, naturlig hud med masser af 'glow' og et mere afdæmpet udtryk. 00'ernes mest efterspurgte makeupartister var nu dem der skabte 'flawless skin'.

Hemmeligheden bag de efterspurgte makeupartisters 'magic touch' var LUMINOUS SILK FOUNDATION fra Giorgio Armani, som kom på markedet i år 2000.

Foto: PR
Luminous Silk Foundation 429,95 kr.
Læs mere og køb her

SOM SILKE PÅ HUDEN

Som modehus har Armani altid været forført af de eksklusive naturmaterialer. Så at Giorgio Armani fik inspirationen fra charmeuse-silke til, hvad der senere hen skulle vise sig at være banebrydende for makeup-scenen, stod skrevet i stjernerne. I over to årtier har pressen, de største Hollywoodstjerner og beauty-fans verden over hyldet, den silkebløde foundation, som den dag i dag stadig er et af skønhedsbranchens mest anvendte og efterspurgte produkter.

Det kan godt være, at det ikke længere er makeupartisternes bedst bevarede makeup-hemmelighed, til gengæld er det en hemmelighed, som alle bør kende. Produktet er intet mindre end fantastisk, og heldigvis behøves du hverken være stjerne eller professionel makeupartist for at få en del af den magiske effekt.

GUIDE TIL DEN UTIMATIVE ’ARMANI GLOW’ - RUTINE

Armanis LUMINOUS SILK-linje består af flere produkter hvor du i fem steps, kan opnå det som kaldes 'The Armani Glow'. Et ægte stjerne-look med masser af glød og ensartet hud.

1)
Første step handler om at prime din hud før du påfører din makeup. Påfør LUMINOUS SILK HYDRATING PRIMER med fingerspidserne og massér let på din hud i hele ansigtet, omkring næsen, rundt om læberne, i panden, og lidt af halsen.

2)
Andet step er LUMINOUS SILK FOUNDATION der korrigerer, ensarter og fremhæver din glød. Et godt tip er at teste to eller tre nuancer på din kæbe for at se, hvilken tone der matcher din hud. LUMNIOUS SILK FOUNDATION kommer i 24 nuancer.

3)
LUMINOUS SILK MULTI-PURPOSE CONCEALER kan bruges både før og efter din foundation for at skabe ekstra highlight på huden. Brug den også til at dække de mørke rander og lysne de naturlige skygger i ansigtet.

4)
FLUID SHEER kan bruges på flere måder og giver en naturligt boost af glød og farve. Påfør på kinder, under brynet, det øverste af dine læber og på næseryggen for at highlighte og fange lyset i dit ansigt. Nuancerne fra 5 til 8 kan bruges som en blush på æblekinden eller blendes ud langs kindbenene og op mod ørene. Du kan også blende produktet med din foundation, den bronzefarvede nuance tilfører et let romantisk 'sunkissed' look.

5)
LUMINOUS SILK GLOW FUSION POWDER bruges som det sidste touch for at skabe 'The Armani Glow'. Produktet giver en holdbar glød og sørger for at du ikke skal bekymre dig om at friske op i løbet af dagen.

Foto: PR
Heldigvis holder stjernernes hemmeligheder ikke længe. Især ikke, når det handler om, hvordan vi opnår den perfekte hud.

Armani Beauty

LUMINOUS SILK-serien har vundet adskillige beauty-awards. Serien er en favorit blandt kendisser og beauty-fans. LUMINOUS SILK FOUNDATION er olie-fri, har en silkeagtig tekstur og holder dagen ud. En del af formularen bag LUMINOUS SILK FOUNDATION bygger den patenterede 'Micro–fil&trade-technology', som blandt andet sikrer at produktet holder længe og "blendes" som silke på din hud.