Denne hårtrend fra din barndom er tilbage
Foto: Imaxtree
00'erne er tilbage

Den største hårtrend fra din ungdom hitter igen

af Vera Olivia Lissner Rømer & Emilie Østerby Bruun 15/09/2021
00'erne har ringet, og de vil have deres ikoniske styles tilbage. Noget tyder dog på, at det ikke ligefrem kommer til at ske. Endnu en trend fra din ungdom er nemlig in (igen).

Du skal en tur i gemmerne, for der er et helt bestemt hårstyling-tool, som du skal finde frem, hvis du vil følge med på den nyeste (og gamle) 00'er-trend.

På trods af, at det er gået mere end 20 år siden årtusindskiftet, så er 00'er-stilen altså mere in end nogensinde. Vi har for eksempel tidligere set et comeback for de ikoniske Evisu-bukser og D&G-trøjen, og i sommers var det kædebæltet, der meldte sin tilbagekomst. 

Nu er turen kommet til crepejernet. Hvis nogle havde fortalt os for fem år siden, at lavtaljede bukser, glitrende smykker, sommerfugle-spænder, små håndtasker, croptops og crepet hår ville hitte igen, så havde vi ikke troet vores egne ører.

Læs også: 11 Instagram-hårguides der vil ændre måden, du styler dit hår

Man kan nærmest ikke scrolle på Instagram, uden at et 00'er-inspireret outfit dukker op, og de fleste stjerner har da også haft travlt med at vise, at de er hoppet med på trenden. 

Det gælder eksempelvis sangerinden Olivia Rodrigo, som for nyligt har genbrugt Britney Spears' kjole fra 00'erne i musikvideoen til sangen 'Brutal'.

De cute crepe-krøller har nu også fået et comeback, og mange kendisser har kastet sig ud i det velkendte look – i større eller mindre grad. 

ELLE har fundet 7 stjerner, der i den grad bringer trenden tilbage. 

Så find crepejernet frem i en fart, og spice looket op med et par glitrende sommerfugle-spænder i håret! Så kan du vist ikke gå helt galt i byen.

Læs også: Her er modeikonet Chiara Ferragnis hemmelige trick til en god hårdag