Foto: PR
Skønhed

De 10 bedste beauty-julekalendere

af Maria Frederikke Munch Thorgaard 19/11/2021
Nedtællingen til december er skudt i gang, så vi har fundet de beauty-julekalendere, der skal gøre måneden om muligt endnu smukkere.

Er du beauty-entusiast? Så er der godt nyt! Hvert år rider flere og flere skønhedsbrands nemlig med på julekalender-bølgen, og i år er der er altså exceptionelt mange at vælge mellem.

Mens The Body Shop er en gammel kending i julekalender-gamet (og allerede oplever efterspørgsel fra trofaste julekalender-fans i september) er det første gang i år, at Chanel lancerer deres (luksus-)udgave.

Udover den daglige og glædelige overraskelse ved at åbne en ny låge, er en beauty-julekalender en rigtig god anledning til at få testet produkter og finde nye favoritter.

Og så overstiger værdien af indholdet også oftest udsalgsprisen. Derfor skal du heller ikke vente for længe med at slå til – flere af kalenderne er nemlig så populære, at de hurtigt bliver udsolgt.

I galleriet herunder finder du 10 af de bedste beauty-julekalendere, der med garanti vil forskønne dig og din december bare lidt mere.