Foto: Imaxtree
Hudpleje

Chefredaktørens hudterapeut: ”Jeg har brugt dette produkt i 17 år, og jeg sværger til det”

af Anne P 10/03/2020
Det er no wonder, at ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal tør overlade sin hud til kosmetolog Sultana Iqbal. Hos hende er den nemlig i trygge hænder med over 16 års erfaring i skønhedsbranchen. Af samme grund er vi nysgerrige efter at høre, hvordan en ekspert som Sultana selv plejer sin hud, så vi kan blive inspireret og blive klogere på vores egen.

På Gammel Kongevej i hjertet af Frederiksberg finder du den luksuriøse skønhedsklinik Power Treatments.

Ejeren af klinikken er kosmetolog Sultana Iqbal, der har over 16 års erfaring indenfor skønhedsbranchen.

På Sultanas klinik udbydes alle typer af ansigtsbehandlinger, som tager udgangspunkt i din huds individuelle behov. Hendes tankegang bag alle behandlingerne er, at de skal tage udgangspunkt i faglighed, velvære og synlige resultater – og det er nok derfor, at ELLEs chefredaktør Cecilie Ingdal tør at overlade sin hud til Sultanas trygge hænder.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs med herunder når Sultana giver svar på, hvilke produkter og hudplejeråd, hun selv sværger til.

Hvad er dit all-time favorit renseprodukt og hvorfor?

Jeg elsker at bruge Phyto Oil Cleanser fra Chris Farrell. Den er meget blid, men kan stadig fjerne al min makeup! Jeg gider ikke bruge så meget tid på det, så den er det perfekte renseprodukt for mig. Jeg har brugt den i 17 år, og jeg sværger til den. Jeg elsker at finde produkter, der bare fungerer, så jeg ikke skal tænke over det i min travle hverdag.

Hvilken creme beskytter bedst huden imod kulde?

Mit tip er at bruge en fed creme, der ikke er baseret på ingredienser som tilstopper huden. Jeg bruger Phytamille, der består af 90% olie og 10% vand.

Hvad gør du, hvis du skal forkæle dig selv rent spa-mæssigt?

Jeg tror, det er sjældent, at folk, der arbejder med beauty rent faktisk selv har tid til at nyde godt af skønne behandlinger! Det er det samme for mig. Og med tre børn derhjemme er det ikke spaoplevelser, jeg har flest af. Men når jeg endelig har tid, så forkæler jeg mig selv med en thailandsk massage fra et lille sted her på Frederiksberg. De har hjulpet mig rigtig meget, og det er bare en dejlig oplevelse. Særligt når man står så meget op hver dag, som jeg gør.

Hvad ville du aldrig byde din hud?

Min filosofi er at holde huden i balance - og det er der mange forskellige måder at gøre på. Og mange forskellige måder ikke at gøre det på. Men først og fremmest vil jeg aldrig bruge hudpleje, der tilstopper min hud. Jeg har arbejdet indenfor faget i 17 år nu, så jeg kender alle faldgruberne, og jeg ved, hvad der fungerer. Det er derfor, at jeg fører Chris Farrells produkter.

Læs også: Skønhedsredaktørens 10 forårsfavoritter.

Hvad er det bedste hud-tip, du nogensinde har fået?

Det er enormt vigtigt at tænke på, hvilken PH-værdi hudplejeproduktet har, da den normale PH-værdi for huden er 5 til 5. Det gør derfor en kæmpe forskel, at du arbejder med hudpleje, der også ligger indenfor denne værdi. Det er dette koncept, som jeg arbejder ud fra, og hele min filosofi om en hud i balance bygger på.

Hvad er dit bedste trick til en smuk hud med masser af glød til en festlig aften?

At få en smuk hud til en festlig aften bunder selvfølgelig i, at du har en hud, der generelt er i balance - og så kan du gøre lidt ekstra, når du skal ud. Jeg elsker en velplejet hud uden for meget makeup – blot en let foundation, velplejede bryn og så min skarpe, røde Chanel-læbestift. Et absolut godt tip inden en festlig aften er, at du skal passe på med at booke din ansigtsbehandling lige inden, du skal ud. Alt efter hvilken behandling det er, kan huden være lidt rød og irriteret, og det er ærgerligt inden en aften ude. Så gør det eventuelt et par dage før og tal med din behandler om, hvad din hud har brug for for at stråle.

Hvad gør du selv, hvis du får en bums?

Jeg lader den være! Som de fleste nok ved, så bliver det ofte værre, hvis man begynder at pille i den. Jeg bruger en Chris Farrell L mask natten over, og så er den væk. Men fordi jeg har så stor fokus på at holde min hud i balance, så er det sjældent, at jeg kæmper med bumser.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her