Beskyt og plej din hud i sommersolen med Avène solprodukter fra apoteket
Annonce

Beskyt og plej din hud i sommersolen med Avène solprodukter fra apoteket

af Annonce 7/06/2019
Gør solcreme og aftersun til en lækker del af din daglige hudplejerutine, når sommeren for alvor banker på lige om lidt. Så undgår du nemlig, at din hud tager skade af solens stråler – og både dit nutidige og fremtidige jeg vil takke dig.

Solpleje til både ansigt og krop uden tvivl en af de bedste investeringer, du kan gøre dig, når kommer til beskyttelsen af din hud i sommervarmen.

Udover at solens stråler er direkte skadelige for din hud uden den rigtige beskyttelse, er de også uden tvivl en af de allerstørste syndere, når det kommer til rynker og pigmentforandringer i huden. Forandringer, som ofte først kommer til syne senere i vores liv, men som man skal tage hensyn og forbehold for så tidligt som muligt.

Derfor kan det ikke understreges eller anbefales nok, at man bruger solbeskyttelse i alle sommermånederne, og for at gøre det nemt som muligt, kan det anbefales, at man gør det til en del af sin daglige skønhedsrutine om morgenen. Så er man nemlig sikker på at få det gjort, og endda som en del af den skønhedsrutine, vi alligevel udfører morgen efter morgen.

Når det gælder solcreme og aftersun er du med garanti allerede bekendt med det franske apotekermærke Eau Thermale Avène. Avène har faktisk været det mest solgte solbeskyttelsesmærke på de europæiske apoteker gennem de seneste 10 år.

Alle produkterne fra Eau Thermale Avène er baseret på beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende termalkildevand fra Avène-kilden i Frankrig.

Nedenfor finder du en en guide til, hvordan du bedst beskytter din hud i solen:

1. Beskyt dig, mens du er i solen

Det vigtigste er naturligvis, at du passer godt på din hud, når du er i solen. Generelt gælder det om at finde nogle solcremer, som passer til dig og dit behov – og huske de gode solvaner.
  • Undgå solen mellem klokken 12 og 15
  • Brug let tøj og solbriller som beskyttelse mod solens stråler
  • Brug rigeligt med solbeskyttende creme og påfør solbeskyttelse ofte, især ved badning
  • Undgå altid længerevarende ophold i solen, selv ved brug af solbeskyttelse
Solcremerne fra Avène giver bred og effektiv UVA- og UVB-beskyttelse takket være et kompleks af kun fire solfiltre. Solfiltrene er stabile og nedbrydes ikke af solens stråler. Et kraftigt antioxidant-kompleks sikrer samtidig beskyttelse mod de frie radikaler, der dannes flere af ved ophold i solen. Frie radikaler giver oxidativt stress og bidrager til for tidlig aldring af huden, men ved at bruge Avène solcreme – og i øvrigt følge de gode solråd – minimerer du din risiko for solskader. Cremerne føles fuldstændig matte og ikke-fedtende på huden med det samme, og produkterne er helt uden hvidt skær på huden. Avène kalder konceptet 'Nude Skin Feel', og det dækker over fornemmelsen af ikke at have creme på men visheden om at være optimalt beskyttet.

2. Plej din hud efter du har været ude i solen

Når du kommer hjem efter en dag i solen, er det en god idé at fokusere på at genoprette hudens fugtbalance. Især hvis du har tilbragt dagen på stranden, kan huden føles tør, varm og irriteret. Tag derfor et kort, kølende bad og plej kroppen med en lækker aftersun og en fugtgivende serum til ansigtet.

Du kan også eksfoliere kroppen blidt med en mild bodyscrub, der fjerner de døde hudceller og gør huden flot og glansfuld. Hvis du har fået for meget sol, skal du naturligvis ikke bruge bodyscrub, da din hud bare skal have ro til at komme sig.

Avène Sun Reflexe SPF 50+, 30 ml, 90 kr. // Avène Sun Lotion SPF 50+, 250 ml, 220 kr. // Avène Sun Mist SPF 30, 150 ml, 210 kr. // Avène Sun Spray SPF 30, 200 ml, 210 kr. // Avène After-sun Repair Lotion, 200 ml, 140 kr. // Avène Hydrance Rehydrating Serum, 30 ml, 270 kr. // Avène BODY Gentle Scrub, 200 ml, 160 kr. // Avène Termalkildevand, 50 ml, 40 kr.

3. Beskyt dig selv og miljøet

Udover at solcremer fra Avène har en bred og effektiv UVA- og UVB-beskyttelse og er biologisk nedbrydelige, så indeholder de heller ikke silikoner eller vandopløselige solfiltre, hvilket gør, at de efterlader et minimalt miljømæssigt aftryk.

Bruger du solcremer fra Avène, beskytter du dermed både din hud optimalt mod solen samtidig med, at du gør en indsats for at passe på havmiljøet.

Avène kalder det 'Skin protect – Ocean respect' og samarbejder med organisationen PUR PROJECT om beskyttelse af havenes koralrev.

Psst... Læs mere om 'Skin protect – Ocean respect' og Avènes øko-ansvarlige tilgang til solbeskyttelse her.

Du finder produkterne fra Eau Thermale Avène på apoteket, og du kan få endnu flere råd om hudpleje og solbeskyttelse på Eau-thermale-avene.dk