Foto: DR
Skønhed

BeautyBoosters fik en millioninvestering i ’Løvens Hule’: ”Det er gået rigtig stærkt siden optagelserne af programmet”

Af Maria Frederikke Munch Thorgaard 13/01/2022
Følger du med i 7. sæson af 'Løvens Hule' på DR? Så har du også set BeautyBoosters og deres smarte koncept, hvor det i bedste convenience-stil nu er muligt at få fikset bryn, vipper, hår og negle hjemme hos sig selv. Vi har talt med Louise Bencard og Maria Refsgaard om deres koncept, hvad det har givet dem at være med i 'Løvens Hule', og om hvad fremtiden bringer for BeautyBoosters.

7. sæson af det populære DR-program 'Løvens Hule' er godt i gang, og i andet afsnit møder vi bl.a. iværksætterduoen Louise Bencard og Maria Refsgaard, der står bag skønhedskonceptet BeautyBoosters.

I takt med at du i dag kan få det meste leveret til døren, mente Louise Bencard og Maria Refsgaard, at det var tid til, at dine favorit-skønhedsbehandlinger også skulle kunne komme til dig. Ikke mindst fordi der generelt er rift om tiderne, og det er svært at få tider uden for normal arbejdstid.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor grundlagde Louise Bencard og Maria Refsgaard i slutningen af 2019 BeautyBoosters, der gør det let for kunderne at få fikset hår, negle, bryn og vipper – derhjemme. Smart for mødre og andre travle typer (tænk bare på den transporttid, du sparer). Og nemt for artisterne, fordi de slipper for at stå for hele den administrative del af en forretning.

Indtil videre rykker BeautyBoosters’ omkring 40 behandlere ud i København og fra februar også i Aarhus. Behandlingerne, der bookes online, tæller alt fra shellac og browlamination til børneklip og blowdry, og priserne starter fra 399 kroner.

Og så du andet afsnit af sæsonens 'Løvens Hule', ved du også, at BeautyBoosters fik en millioninvestering fra Mia Wagner og Christian Arnstedt. I den forbindelse har vi spurgt Louise Bencard og Maria Refsgaard om …

Hvis man booker tid hos en traditionel skønhedssalon, får man hele velværeoplevelsen med. Hvorfor skal man booke sine behandlinger hos BeautyBoosters?
"BeautyBoosters tilbyder de samme behandlinger som i en salon, men tilbyder derudover også en fleksibilitet og convenience, du ikke kan få hos de gængse saloner. Hos BeautyBoosters skal du ikke spilde tid på transport, parkering, ventetider eller normale åbningstider, da du får hele salonen leveret til dig – om du vil have lavet derhjemme, på kontoret eller på hotelværelset. Vi har åbent fra tidlig morgen til sen aften samt weekender, og kan derfor tilpasses alles kalender – uanset om du er nybagt mor eller travl karrierekvinde. Derudover går vi meget op i, at behandlinger ikke behøver være kedeligt og stift. Vi vil gerne tilføre et socialt aspekt ved, at man kan få lavet sine behandlinger sammen med en, man holder af, og hygge derhjemme imens. F.eks. kan man få sin mor forbi til en pedicure, drikke rosé med en veninde og få lavet negle imens eller få et lash lift på kontoret med sine kolleger inden fredagsbaren."

Hvilke behandlinger kan vi se frem til, at I udvider med?
"Vi forventer snart at kunne behandlinger såsom BB Glow, voksbehandlinger og spraytan, og indenfor nærmeste fremtid håber vi også at kunne tilbyde både botox og restylane."

Hvornår udvider I til andre byer?
"Vi åbner i Aarhus til februar, og vi glæder os rigtig meget til endelig at kunne bringe convenience og fleksibilitet til Jylland. Vi håber at kunne åbne op i flere af de store danske byer i år, og det smarte ved vores koncept er jo, at salonen er med i tasken – så det er ikke svært for os at åbne nye lokationer. Hvis der er tilstrækkeligt interesserede kunder og behandlere, så kan vi teknisk set åbne alle steder."

Hvad er der sket for Beauty Boosters siden 'Løvens Hule'-optagelserne?
"Vi har længe arbejdet på at få udviklet vores egen makeupserie, og det er endelig sket – vi har netop lanceret en ny kurateret webshop, hvor vi forhandler vores eget brand BeautyBoostersCosmetics, som er en vegansk, parfumefri og allergivenlig makeupserie. Derudover forhandler vi også en række af nøje udvalgte brands, som vi selv bruger i vores daglige virke som skønhedsprofessionelle. Det havde på ingen måde været muligt at gøre så hurtigt uden den investering, kyndige hjælp og sparring, vi har fået som følge af 'Løvens Hule', hvor Mia og Christian valgte at investere i os. Derudover har vi fået rigtig travlt med vores behandlinger, åbnet en negleuddannelse i samarbejde med neglebrandet CND, rekrutteret en masse nye skønne Boosters (skønhedsbehandlere, red.) til vores team og fået en fuldtidsansat til at hjælpe med administration og kundeservice på kontoret. Det gør, at vi kan fokusere meget mere på ekspansion og forretningsudvikling. Det hele er mildest talt gået rigtig stærkt siden optagelserne af programmet – og det hele er så spændende lige nu!"

Du kan se Maria og Louise i 'Løvens Hule' her.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-04-03/jacquemus-evt-med-buksen-til.jpg

Jakke, Jacquemus, 4.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/jacquemus.png

Jeans, Jacquemus, 3.170 kr.

Køb her
/2023-04-03/prada-option-i-sort-og-hvid.png

Hæle, Prada, 6.400 kr.

Køb her
/2023-04-03/trine-tuxen2.png

Øreringe, Trine Tuxen, 1.200 kr.

Køb her
/2023-04-03/antipast-hos-another-nue.png

Sokker, Antipast hos Another Nue, 330 kr.

Køb her
/2023-04-03/anthurium.png

Blomster, Blomster Bjarne, 128 kr.

Køb her
/2023-04-03/skall.png

Cardigan, Skall Studio, 2.900 kr.

Køb her
/2023-04-03/masterpiece-2-in-1-lash-wow-aben-002.png

Masterpiece 2 in 1 Lash Wow Mascara, Max Factor hos Matas, 150 kr.

Køb her
/2023-04-03/marni-2_0.jpg

Taske, Marni, 4.100 kr.

Køb her
/2023-04-03/macfy23_lockedkiss_lipcolour_doyenne_open_3000x3000.png

Locked Kiss Ink 24HR Lipcolour Doyenne, Mac hos Zalando, 270 kr.

Køb her
/2023-04-03/louise-roe-hos-bahne.png

Champagne glas, Louise Roe hos Bahne, 600 kr.

Køb her
/2023-04-03/aiayu.jpg

Skjorte, Aiayu, 1.300 kr.

Køb her
/2023-04-03/flatlist.png

Solbriller, Flatlist, 1.600 kr.

Køb her
/2023-04-03/honey_300122_06311.png

Cleanser, Honey, 280 kr.

Køb her
/2023-04-03/sea-home.png

Pude, Sea home, 1.280 kr.

Køb her