November nyheder
Foto: Ceen Wahren
Skønhed

5 skønhedsprodukter, du ikke vil gå glip af i november

af Maria Frederikke Munch Thorgaard 5/11/2021
Fra hudpleje til hårpleje, makeup og parfumer. Hver måned bliver der lanceret hundredvis af skønhedsprodukter. ELLEs skønhedsredaktion har udpeget fem af de bedste.

The Beauty Sleeper x Holly Golightly

Du kender The Beauty Sleeper for deres store silkesovemasker, der, når du tager den på, markerer soveritualet og lukker alt lys ude, så du kan sove bedre. Nu har The Beauty Sleeper slået sig sammen med Holly Golightly, og resultatet er to stribede limited edition-sovemasker, der rammer butikkerne i denne måned. Lige i tide til også at ramme din ønskeliste.

Sovemaske, The Beauty Sleeper x Holly Golightly, 850 kr. Denne kan købes her

Foto: PR

Efterårets gode duftsky

Med noter fra bl.a. tonkabønne, kaffe og sandeltræ er Byredos nye unisexparfume, 'Mumbai Noise', den perfekte let-tunge efterårsduft.

'Mumbai Noise', Byredo, eau de parfum, 50 ml, 1.015 kr. Denne kan købes her

Foto: PR

Græskarmaske

Du kender The Body Shop for ingredienser som mango, avokado og kokos og nu har de udvidet det 'spiselige' sortiment med græskar – hvilket jo et helt perfekt for sæsonen. Græskarenzymer er kendt for deres eksfolierende egenskaber, så krukkens indhold er en maske, du bruger i brusebadet og som efter fem minutter har renset huden og givet den sund glød.

'Pumpkin Instant Radiance In-Shower Mask', The Body Shop, 75 ml, 150 kr. Denne kan købes her.

Foto: PR

Wauw

Øjenskygge, eyeliner, blush, bronzer og highlighter. De 10 forskellige nuancer i Giorgio Armanis smukke 'Eccentrico'-palet kan bruges til lidt af hvert, hvis du altså nænner at tage den i brug.

'Eccentrico Palette Face & Eyes', Giorgio Armani, 895 kr. Fås hos bl.a. Magasin. 

Foto: PR

Mere glød, tak

Står du og mangler en ny ansigtscreme, har franske Decléor lanceret en, din hud helt sikkert vil kunne lide. Den lette creme absorberes lynhurtigt, og takket være et miks af gode vitaminer, hyaluronsyre og essentielle olier sørger den for at udjævne og beskytte huden, tilføre den masser af fugt og smuk glød. 

'Vitamin Glow Cream', Decléor, 50 ml, 465 kr. Fås hos bl.a. Magasin.

Foto: PR