3 tips til håret med Matas Stylingstriber
Annonce

3 tips til håret med Matas StylingStriber

af Annonce 24/10/2016
Er du glad for hårprodukter, som ikke koster en formue, men som er uden parabener, phthalater og ikke indeholder allergifremkaldende parfumestoffer? Så er Matas StylingStriber et perfekt valg, og her kan du få tips til, hvordan du bruger 3 af seriens nyeste produkter: Matas Speed Blow Dry Spray, Matas Oil Styling Cream og Speed Blow Dry Spray.

Du har sikkert allerede stiftet bekendtskab med Matas StylingStriber, der består af mere end 30 stylingprodukter, som hjælper med mere fylde, glans og hold i dit hår.

Og som altid, når det gælder Matas Striber, så er der tænkt på det skånsomme indhold. Matas StylingStriber er nemlig uden parabener, MI og phthalater og indeholder desuden ingen af de 26 særligt allergifremkaldende parfumestoffer.

Matas StylingStriber er derfor det oplagte valg, hvis du hverken vil gå på kompromis med din økonomi eller dit hår.

Her er på ELLE-redaktionen har vi sat fokus på tre af de nyeste produkter i serien, nemlig Matas Speed Blow Dry Spray, Matas Oil Styling Cream og Speed Blow Dry Spray, som alle er guld værd i en travl hverdag.

I galleriet har vi samlet de tre produkter, hvor du, udover lidt information om det enkelte produkt, også finder tips til, hvordan du kan gøre din hårstyling og din hårpleje endnu nemmere i hverdagen.

Psst... Brug pilene eller 'swipe' dig gennem galleriet!