ELLE Runway Se hele By Malene Birgers AW21-kollektion

Foto: Hedvig Jenning

Copenhagen Fashion Week AW21 afholdes fuldt digitalt, og du kan følge med i alle shows og kollektioner lige her på ELLE RUNWAY. Her vil ELLEs modeteam opdatere dig på de største tendenser og øjeblikke fra AW21-modeugen i København.

Det danske brand, By Malene Birger, blev grundlagt i 2003 af designeren af selvsamme navn, Malene Birger. Brandet bygger på skandinavisk minimalisme og producerer altid langtidsholdbare-, kvalitetsitems. Brandets vision er at inspirere kvinder til at være kreative, feminine og frie.

By Malene Birgers AW21-kollektion er en maximalists aftryk på en bohemian minimalist. Den er forsøget på at skabe noget rent og autentisk - men også modigt.

Læs også: Se hele Lovechild 1979s AW21-kollektion

ELLEs Editor-in-Chief, Cecilie Ingdal, beskriver By Malene Birgers AW21-kollektion på følgende måde:

“That cream coat … Var ikke bare det første der ramte os, da invitationen til By Malene Birgers AW21-show kom ind ad døren, men også en af de gennemgående kommentarer på By Malene Birgers Instagram, da showet blev vist der. Den cremefarvede frakke er da også efterårets bud på ’The dream coat’ – og samtidig varsler den nye takter for et af Danmarks mest ikoniske modehuse. Det er søstrene Ellen og Maja Dixdotter, der sammen har sat en ny retning, hvor bløde materialer og silhuetter, layering og diskrete detaljer i en monokrom farveskala med creme, nougat og sort – kun afbrudt af en smygende knaldrød kjole og et småternet jakkesæt – dominerer.”

Se hele showet og den ny kollektion, inkl. ELLE-redaktionens favoritter, i galleriet herunder.

By Malene Birger AW21