Foto: PR
Annonce

Vi guider til gaveæsker fra Biotherm, der med garanti vil forskønne hverdagen

Annonce for Biotherm - af ELLE Native 2/12/2021
Både at give og modtage forkælelse som gave er noget vi alle elsker. Når vi bruger vores hudplejeprodukter, plejer vi nemlig ikke kun vores hud men også vores sind. Gode hudpleje-rutiner kan derfor fungere som et lille afbræk i hverdagens rutiner med fokus kun på dig.

For mange er hudplejeprodukter en luksus, vi ofte selv glemmer at prioritere i hverdagen og derfor er hudpleje også en ønskeliste-klassiker. Det kan dog være svært at finde rundt i hudpleje-junglen og finde de produkter, der matcher modtagerens unikke behov, men det har vi heldigvis en løsning på.

Biotherm, som har over 60 års erfaring med udvikling af hudpleje, har nu gjort det nemmere for os alle at finde de perfekte skønheds-julegaver. Vi har lavet en guide med fire gaveæsker med forkælelse fra Biotherm, hvad enten du leder efter gaven til din mor, veninde, din bror eller dig selv.

Du kan læse mere om Biotherms produkter her

Se og bliv inspireret af de lækre gaveæskerne nedenfor og find den rigtige forkælelsesgave og en kærlig pause i hverdagen til dem, du holder af.

Den luksuriøse forkælelse

Foto: PR

Biotherm Blue Therapy Red Algae Gaveæske består af fire produkter: en opstrammende creme, et serum, en anti-age øjencreme og en anti-age natcreme, samt en fin toilettaske til at samle alle produkterne i. Gaveæsken, der sørger for at hele ansigtet får den nødvendige daglige pleje fra a-z. Du kan ikke gå galt i byen med denne serie af effektive og luksuriøse skønhedsprodukter og så er det i øvrigt også en oplagt gave til dig selv.

Blue Therapy Red Algae Uplift (50 ml), er en opstrammende og beroligende creme med ekstrakt af rødalger, der genskaber huden og giver glød. Life Plankton Elixir (7 ml), er et serum til alle hudtyper og bidrager til at hudens kvalitet bliver synligt forbedret og styrket. Blue Therapy Eye Cream (15 ml), er en øjencreme, der mindsker rynker og poser under øjnene og giver et friskt udtryk. Blue Therapy Night (15 ml) er en natcreme til kvinder som ønsker en ansigtspleje hvor huden opleves blødere og mere jævn.

Blue Therapy Red Algae Gaveæske, 529 kr. Værdi af 925 kr. Køb her

Gaven til dig selv eller den gode veninde

Foto: PR

Biotherm Aquasource Gaveæske er den oplagte gave til din søster eller veninde, som vil sætte pris på et hudpleje-kit, der sørger for den helt optimale fugt til huden, og især her i vintertiden, er endnu mere nødvendigt. Gaveæsken består af fire produkter, en ansigtsgel, et serum, en renseskum og en øjencreme, samt en fin toilettaske til at opbevare alle produkterne i.

Aquasource gel (50 ml) er en intens fugtgivende ansigtsgel, der styrker huden, samt tilfører huden en naturlig glød. Life Plankton Elixir (7 ml) er et serum til alle hudtyper, der bidrager til at hudens kvalitet bliver synligt forbedret og styrket. Biosource Cleanser(50 ml) er en renseskum, der dybderenser huden og fjerner eventuel makeup. Life Plankton Eye (5 ml) er en delikat øjencreme med en opfriskende effekt, der styrker det sensitive øjenområde og med tiden mindsker de fine linjer og synligheden af mørke rande.

Aquasource Gaveæske, 299,95 kr. Værdi af 597 kr. Køb her

Til mændene i dit liv

Foto: PR

Står du og mangler den helt perfekte julegave til manden i dit liv? Hvad enten det er til din bror, onkel eller ham du måske er gift med, kan du ikke ramme forbi med Biotherms Aquapower Duo Gaveæske.

Biotherm Aquapower Duo Gaveæske består af Aquapower Cream (75 ml), en fugtgivende dagcreme til mænd og kan anvendes til alle hudtyper samt Aquapower Deodorant Roll-on (75 ml), der giver en langvarig og kølende frisk fornemmelse. Et lækkert og frisk sæt som både giver velpleje og velduft.

Aquapower Duo Gaveæske, 299,95 kr. værdi af 374 kr. Køb her

Den perfekte værtsgave

Foto: PR

Det er god etik at komme med en værtsgave til juleaften og til specielle anledninger hen over julen. Et godt bud på en gave som helt sikkert vil vække glæde er Biotherm Biomains Gaveæske.

Biotherm Biomains Gaveæske består af Lait Corporel (100 ml), en frisk og fugtgivende bodylotion til alle hudtyper og Biomains Hand & Nail Treatment (100 ml), en nærende håndcreme.

Begge cremer trænger hurtigt ind uden at fedte og efterlader huden blød og smidig. Brug Lait Coporel efter de lange bade og Biomans Hand & Nail Treatment dagligt.

Biomains Gaveæske, 149,95 kr. Værdi af 250 kr. Køb her

BIOTHERM - THE POWER OF LIFE PLANKTON

Biotherm har siden 1952 været førende inden for hudpleje, hvor ingredienser af naturlig oprindelse er i centrum. En af disse ingredienser er Life Plankton fra de termiske kilder i Pyrenæerne, hvis styrkende fordele anvendes i samtlige af Biotherms hudplejeprodukter. Med ekspertise fra Biovidenskaben har Biotherm fokus på produkter med effektive formler, og altid med behagelige teksturer og dufte. Biotherm tilbyder hudplejeløsninger til enhver hudtype, behov og livsstil.

Du kan finde flere af Biotherms gaveæsker her.