Annonce

Sådan skaber du et cosy-chik julelook

af Aller Creative Studio, annonce for Vero Moda 8/12/2020
Julen har bragt velsignet bud... i hvert fald, hvis man kan gå julen igennem kun iført sit sweatsuit. Og det kan du sagtens! Vi guider til det ultimative julelook i sweatsuit-format.

Der findes to typer til jul: Dem, der dresser helt op, og dem der mener, at det, der hører julen til, er hyggelige, bløde materialer og elastik i livet, der ikke strammer ... Og lur os, om tilhængerne af sidstenævnte ikke har fået flere disciple i løbet af det forgangne år, hvor vi for alvor har lært hvor alsidigt (og behageligt) jerseytøj og sweatpants er, uanset ugedag og klokkeslet.

Det er nemlig ikke til at komme uden om, at sweatsuits er blevet nærmest synonym med 2020, og hvorfor ikke gå linen ud, og iføre dig et klædeligt sæt juleaften? Når alt kommer til alt, er det trods alt langt mere egnet til det forestående julegodte-orgie, end stramme kjoler og tætte strømpebukser, ikke? Det bedste er, at sweatsuitet sagtes kan dresses op, så du stadig se festligt og påklædt ud juleaften, uden at gå på kompromis med komforten. Skab et cosy-chik look ved at sætte et par stilletter (gerne med en iøjnefaldende detalje som et spænde, der glimter) sammen med dit sweatsuit, rede håret stramt tilbage i en hestehale, iføre dig store, glimtende statement-øreringe og røde læber (det er jo jul). Hvis dit afslappede julelook skal have en cool kant, kan du tage en oversized skjorte under sweatshirten og lade skortens underste kant og ærmer kigge frem. Resultatet er casual og cool på samme tid - og der er stadig masser af plads il både risalamande og konfekt. Hvis julen derimod for alvor skal være afslappet, hyggelig og ultra-intim, ligesom anbefalingerne foreskriver, så er mulighed for at gå all-in på et afslappet look næsten for uimodståelig. Det betyder, at selvom julestellet kommer på bordet og gåsen pyntes pænt, kan julemiddagen sagtens indtages iført tykke hyggestrømper og de blødsete og mest lune materialer. Det er måske lige netop dét touch, der gør, at julen går fra at blive en stresset affære og et udstyrsstykke, til en rolig, hyggelig og helt afslappet aften, hvor man har det ekstra rart med de allernærmeste.

Vero Moda har netop lanceret deres julekollektion, der meget i tråd med tiden består af seks ultimative items til en hyggelig jul derhjemme. Kollektionen består, ud over et musthave sweatsuit, der snildt kan dresses op og ned, og som er lavet af økologisk bomuld i en lækker beige nuance. Dertil findes en oversized skjorte, en anvendelig ribtop med dyb udskæring, en hyggelig strik, der er som skabt til første juledag på sofaen og en lang dunfrakke, til julens obligatoriske gåture.

Se hele kollektionen i galleriet nedenfor.

Vero Modas julekollektion er i butik og online nu.