Foto: All Over Press / Produktfoto
Annonce

Sådan skaber du stilen fra catwalken med smykker fra Dyrberg/Kern

af annonce 12/09/2017
Hvilke smykker skal du gå efter for at ramme de største internationale efterårstrends? ELLE guider dig til 6 smykker fra Dyrberg/Kern, der rammer efterårets største runway tendenser spot on!

Intet lyser mere op i den kommende mørke tid end funklende smykker, der titter frem over store kraver og under huekanten eller glimter om kap med festkjolen, når vintermusikken spiller.

Uanset anledningen skal der smykker til, når efterårets look skal sammensættes! Og hvorfor nøjes med ét smykke, når du kan gå efter fine smykkestyles, der er som skabt til hver af den kommende sæsons største trends. Hos Dyrberg/Kern er det nemlig muligt at få de smykketrends, der matcher de internationale runway looks, men til en pris hvor alle kan være med – og det endda uden at gå på kompromis hverken med materialer eller design.

”Når en ny kollektion skal skabes, ser vi på, hvad der sker ude i verden, samtidigt med at vi kigger indad. Dyrberg/Kerns dna handler om, at skabe smykker, der kan ses og som skaber opmærksomhed i en kombination af nordisk enkelthed og international luksus. Dette vil vi gerne give nye udtryk hver sæson - med nye farver, nye spændende materialer, og lige det dér nye, der tegner sæsonen nu,” siger Henning Kern, der er medstifter og designer for Dyrberg/Kern.

Læs også: Her er de bedste Gigi og Bella Hadid-looks fra New York Fashion Week SS18

I efterårskollektionen er der arbejdet med luksuriøse halvædelstene som rød jade og sort onyx, der gør at hverdagen bliver lidt mere luksuriøs og de fine, dybe farver og skinnede metaller gør, at et hvert outfit får en elegant kant.

Med udgangspunkt i efterårets seks største internationale hovedtrends, der er identificeret til modeugerne i Paris, London, New York og Milano af ELLEs moderedaktion, guider vi til de smykker der skal til for at ramme tidens største trends med danske smykker fra Dyrberg/Kerns AW17 kollektion.