Sophia Roe: Her er forårets absolut musthave
Foto: Armin Tehrani
Trends

Sophia Roe: Her er forårets absolut musthave

af Kirstine Juhl 15/03/2018
Sophia Roe er den danske, professionelle stylist og influencer, som har stylet modeserien Daily Denim samt forsiden i det aktuelle marts-magasin. ELLE har interviewet Sophia, som afslører forårets musthave du bør investere i netop nu.

Hvis du interesserer dig for mode og bruger Instagram som din daglige inspirationskilde, så kender du med garanti allerede Sophia Roe. Den 21- årige influencer og professionelle stylist har betaget os med sin skandinaviske og minimalistiske stil, og hendes univers er dermed på mange måder blevet den fashionable, æstetiske beretning anno 2018, der virker til at være grænseløs i det univers, Sophia Roe har skabt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Sophia Roe: Se mine sko

Den unge stylist har netop nu et momentum i modeindustrien, der rækker langt ud over de danske grænser. Amerikanske Vogue har nemlig fået øjnene op for hende, der gav hende en fremtræden plads på deres Vogue World 100 – den prominente liste, som årligt stiller skarpt på de 100 kreative, nye talenter, der med ubegrænset evne er med til at forme den kreative industri som vi kender den.

Og Vogue synes altså at have mere end et godt øje til den danske fashionista. I februar stillede de igen skarpt på hende, da Vogue udnævnte Sophia som en af de i alt 10 Instagram profiler på verdensplan, du absolut bør følge for daglig inspiration.

Vi kunne ikke være mere enige; Sophia Roe er det danske talent, der med en helt særlig autenticitet formår at være på forkant med trends og tendenser - og heldigvis samtidig giver os andre lov til at få et unikt indblik i hendes verden via Instagram.

Netop derfor står Sophia Roe bag stylingen af forsiden, samt modeserien Daily Denim, i ELLEs aktuelle marts-magasin.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: @sophiaroe

Alles øjne er rettet Sophias vej – og vi har interviewet hende om inspirationskilden til modeserien samt om grænserne mellem privat og professionelt på Instagram. Kom et skridt tættere på Sophias æstetiske univers her.

Du er stylisten bag forsiden samt modeserien Daily Denim i marts-magasinet. Hvad har været din inspiration i dette arbejde?

"Denim må uden tvivl være dét materiale, jeg selv går mest i. For mig er det et klassisk materiale, der kan styles råt, feminint eller klassisk, og denim fungerer både til hverdag og fest. Inspirationen kommer nok fra måden, jeg selv bruger denim i min hverdag, og jeg har forsøgt at style serien ud fra de forskellige stilarter".

Hvad er forårets absolut musthave?

"Man kan ikke undgå et sorbet-farvet suit dette forår!"

Hvad er dit næste køb?

"Mit næste køb må være en af de skønne clutches fra Cèline. Jeg ender altid med at købe de samme type tasker og en pæn clutch har ikke været en af dem - endnu. Jeg drømmer især om denne".

Udover at være stylist, er du også influencer med over 111.000 følgere på Instagram. På hvilken måde ønsker du at inspirere dem, der følger dig?

"Jeg går altid efter at skabe et visuelt univers af de ting, jeg bedst kan lide: kunst, interiør og mode - og selvfølgelig mest af det sidstenævnte. Mange af mine billeder er fra helt almindelige hverdagssituationer, og jeg tror derfor, det er nemmere at spejle sig i mine billeder".

Læs også: Alexa Chung: "De to smukkeste ting i livet er venlighed og at forelske sig"

Din følgeskare på Instagram vokser sig kun større - har du regler for, hvad du deler? Hvor går grænsen mellem privat og professionelt for dig på sociale medier?

"Jeg har helt klart regler. At være en profil på sociale medier handler i stor grad om en hårfin balance mellem at være en profil, som andre kan se op til og lade sig inspirere af. Samtidig skal jeg vise en side, mine følgere kan spejle sig i. Da jeg startede, tog jeg nogle forholdsregler. Jeg kunne eksempelvis aldrig finde på at dele en familietragedie eller et brud med kæresten. Det er jeg som person alt for privat til, at dele med folk, jeg ikke kender. Jeg synes ikke, man behøver at dele alt med hele verden for at gøre sig interessant. Min profil er jo mit arbejde, og jeg er sikker på, de færreste ville dele billeder fra en bytur med chefen".

Hvad er din næste drøm rent karrieremæssigt?

"Lige nu passer rytmen i mit job rigtig godt ind i mit liv. Men jeg har da klart en drøm om mit eget en dag, uden jeg siger for meget".

Vi glæder os til at se meget mere til Sophia Roes skarpe talent i fremtiden. Hvis du ikke allerede følger talentfulde Sophia på Instagram, kan du gøre det lige her - du kan også se meget mere til Sophia Roe i galleriet nedenfor, og hendes unikke talent for styling i det aktuelle magasin.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her