Mød topmodellen Anya Lyagoshina som er i front for Objects SS17-kampagne
Foto: Benjamin Laustrup / PR
Trends

Mød topmodellen Anya Lyagoshina som er i front for Objects SS17-kampagne

af Pernille Hammershøj Madsen 3/03/2017
Den russiske topmodel Anya Lyagoshina er i front for Objects nye kampagne, ”I Am The Story”, og her vægter ærlighed højere end likes på Instagram, og de ”ægte” billeder fra Anyas liv i New York sættes højere end det perfekte filter og ditto selfie. Her kan du møde Anya Lyagoshina, og lære det nye Object bedre at kende.

Med den russiske topmodel, Anya Lyagoshina, i front, er Objects kampagne ”I Am The Story” mærkets eget lille opgør med modebranchens konstante jagt på likes og bestræbelse på at fremstille en så poleret version af virkeligheden som muligt. Med ”I Am The Story” vil Object nemlig gerne vise en mere ærlig fremstilling af virkeligheden og alt det, som et almindeligt liv fører med sig af hverdagsagtige gøremål og op- og nedture.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Derfor fandt folkene bag Object, der hører under Bestseller-koncernen, kampagnemodellen Anya Lyagoshina via hendes Instagram-profil, og de syntes, at profilen viste et ærligt og fuldendt billede af den unge topmodels personlighed. Som 15-årig blev Anya Lyagoshina opdaget i metroen i Moskva, og som 17-årig flyttede hun alene til New York for at gøre karriere som international model.

Som ramme for, ”I Am The Story SS17”, havde Object valgt et smukt og rustikt gammelt landsted på Sicilien, og ELLE blev inviteret med, behind the scenes, for at opleve den autentiske sicilienske stemning og møde Anya Lyagoshina. Det blev til et interview, som du kan læse lige her:

Har du et favorit item fra kollektionen?

“Vi skød billeder hele dagen i går, og kender du den følelse, når du tager noget på, og det føles rigtig godt? Min favorit er en af jakkerne med camouflageprint og en slange på skulderen og ryggen. Først og fremmest kan jeg godt lide farven, og slangen gør den cool. Object handler om at lave god kvalitet men med små detaljer, der skiller sig ud" (se jakken i galleriet herunder).

Hvilken del af din egen historie tror du, at Object først faldt for, da de valgte dig som kampagnemodel?

“Object fandt mig på Instagram, og da jeg så moodboardet, var der mange billeder af mig i naturen og alle mulige andre steder. Og jeg tror, det er en af grundende til, at de valgte mig – inspirationen kommer fra Sicilien, og det at udforske nye ting. Jeg tror, at de kunne se, at jeg kan lide at rejse, og jeg rejser meget med mit job, men jeg kan også lide at opleve nye ting, og jeg tager gerne et par dage fri til at gå på museum. Jeg er en nysgerrig person, som godt kan lide at se nye ting.”

Hvad kan du bedste lide at lave på en fridag i New York?

“Jeg har faktisk lige haft et par fridage, før jeg rejste til Sicilien. På den perfekte fridag vågner jeg af mig selv uden en alarm og laver mig en god og sund morgenmad. Jeg kan altid godt lide at lave morgenmad, det er noget af det vigtigste hver dag, og jeg laver min egen grønne matcha te, som jeg selv rører op.

Så sætter jeg noget musik på, og jeg kan godt lide vinyl eller gammel, klassisk musik men også nogle gange elektronisk – det kommer an på dagen, men jeg kan godt lide den lyd, som vinylen giver. Jeg bor i Williamsburg og der ligger et ”farmers market” tæt på, hvor jeg sommetider køber frisk frugt og grønsager. Jeg kan også godt lide at gå på museum, og der er så mange i New York – der er altid nye udstillinger og nye ting at udforske og se. Jeg lærte meget om historisk kunst i skolen, og nu kan jeg godt lide at udforske samtidskunsten på egen hånd. Nogle gange går jeg også til yoga eller pilates og hænger ud med venner.”

Hvad er det første, du lægger mærke til, når du kommer tilbage til New York efter at have besøgt din bedstemor som bor i Sibirien i Rusland?

“Forskellen i alt – men først og fremmest en forskel i luften. I Sibirien er der skov overalt, og luften er meget frisk. I New York er det fuldstændig modsat. Generelt er russere mere – de smiler ikke hele tiden, men i New York er folk meget sådan: ”Hi, how are you”, og smiler hele tiden. Bare fordi du går ud og handler, smiler du ikke til alle i Rusland – nogle gange kigger folk mærkeligt på dig, men det er bare fordi, de er ærlige, og de smiler ikke uden grund. I New York virker folk ikke altid ærlige, men begge steder er rare, folk er bare forskellige i deres måde at udtrykke sig på. Jeg foretrækker den ærlige attitude, men hvis man kunne få en kombination af den russiske og amerikanske måde at udtrykke sig på, ville det være perfekt.”

Hvad synes du om den danske stil, og hvad er dit forhold til dansk mode?

”Jeg har været i København én gang, og jeg kan huske, at jeg havde en fridag, hvor jeg gik en tur i Københavns gader. Det var efterår, og alle havde lange frakker på i et minimalistisk snit, og det kunne jeg virkelig godt lide, fordi det minder om noget, jeg selv ville gå med. Jeg synes, stilen er meget enkel og flot udført. Du kan også se, at det er god kvalitet med unikke detaljer - jeg kan godt lide dansk mode, og jeg har indtryk af, at folk virkelig respekterer moden. De tager ikke hvad som helst på.

I Rusland er det helt anderledes og et stort virvar af forskellige stilarter. Der er så mange forskellige mennesker, og går man en tur i Moskva, ser folk meget forskellige ud, men generelt vil de gerne bare holde sig varme og tænker ikke lige så meget over deres stil. Jeg kunne godt tænke mig et mere kreativt syn på moden i Rusland.”

I galleriet kan du se Anya Lyagoshina i front for I Am The Story-kampagnen SS17, som blev taget på det rustikke og naturskønne Sicilien:

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her