Josephine Skriver
ELLE Style Awards
Interview

Josephine Skriver: ”Vi kan sagtens finde på at holde vores bryllup på en helt almindelig tirsdag!”

af Rose Maria Boelsmand 10/07/2019
I sommeren 2020 skal Danmarks hotteste topmodel Josephine Skriver giftes. ELLE mødte Victoria’s Secret englen til en snak hendes utraditionelle bryllupsplaner, da hun skød forsiden til ELLEs juli-nummer i Tisvilde.

Det skete under nordlyset i grænselandet mellem Norge, Sverige og Finland, flere 100 kilometer nord for polarcirklen. Altså forlovelsen. Josephine Skriver og hendes kæreste, musikeren Alexander Deleon, var sammen med National Geographic ombord på en båd, der sejlede i det allernordligste Norge, for at dykke med Josephines yndlingsdyr, spækhuggeren. Det var i november måned 2018, og dagslyset var begrænset til omkring fem timer om dagen, hvor solen kun akkurat strejfede horisontlinjen, og alt ellers var mørkt. Der var i alt 12 mennesker ombord på båden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

”Min kæreste var vildt mærkelig under hele turen. Han er normalt meget social, men pludselig gik han meget op i, at vi skulle finde alene tid… Hvilket var lidt svært på en lukket båd med 12 andre ombord, og hvor man sov i køjesenge. Og så var han nærmest besat af tanken om at vi skulle se nordlys. Alene.”

Det holdt dog lidt hårdt med at se nordlyset, mens de var ombord på båden, men heldigvis fik Josephine en aflysning på et job i New York, der gjorde at parret kunne tage en ekstra dag i Norge.

”Vi tog ind på land til en gruppe, der hedder Chasing Lights. De sætter næsten ikke nogen grænser for, hvor langt de vil køre for at finde nordlys. Så vi endte med at køre i fire timer i snestorm gennem Norge og Sverige for til sidst at nå helt til Finland, hvor der er en bjergkæde, der bryder skyerne. Der fandt vi en frossen sø, hvor de tændte bål og lavede varm kakao til os, og lige pludselig bragede nordlyset igennem. Vi sad bare og tænkte ”hold nu op. Pludselig, da jeg vender mig om mod min kæreste, sidder han på knæ. Jeg troede han gjorde grin med mig, så jeg siger, ”ej, lad være med at være fjollet.” Og han svarer: ”for en gangs skyld, skat, tag mig lige seriøst.” Han havde hele tiden vidst, at han ville fri under nordlyset. Det var bare så romantisk. Og så faldt femøren for mig, hvorfor han havde været så besat af at vi skulle være alene, og at vi skulle finde det nordlys. Og hvorfor jeg ikke havde måtte låne hans jakke på båden, hvor ringen havde ligget i lommen hele ugen.”

Frieriet kom meget bag på Josephine, der ikke havde regnet med at det ville ske før engang i 2019.

”Han slog benene væk under mig, med den måde han friede på, og havde slet ikke set den komme der. Jeg havde på fornemmelsen, at det nok ville være omkring 2020, fordi han har noget med tal og datoer, og jeg vidste, at det ville irritere ham at blive gift i 2019. Så jeg troede først han ville fri i 2019, så vi kunne blive gift i 2020, da man jo siger at man helst skal giftes inden for et år. Så det kom lidt bag på mig, at det skete, da det gjorde. Men det var helt vildt.”

Josephine fortæller, at hun faktisk aldrig har været typen, der har forestillet sig at skulle giftes – og i hvert fald ikke, at det ville være noget, der ville ske før hun, med sine egne ord, blev gammel. Men det har ændret sig lidt nu, hvor hun er blevet lidt forelsket i hele den eventyrfortælling, der er i at kunne dele sin kærlighed med to familier og alle sine venner. Men det har også været lidt en udfordring at tackle, hvordan man forener minimum fire sprog og mindst ligeså mange traditioner på én dag. Det er nemlig sådan at Josephine både har dansk og tysk familie, mens Alexander kommer med amerikanske og mexicanske slægtninge og venner.

Læs også: Få Josephine Skrivers farverige sommerlook fra forsiden

”Én ting er sikkert: Det bliver ikke et traditionelt bryllup. Det bliver mere en stor fest, end en formel affære med bordplan og lange taler. Det skal mere være en hyldest til kærligheden, og vi er faktisk ude i en loose fest-model med foodtruck og den slags. På den måde undgår vi måske også talerne, for det går jo slet ikke, når der bliver talt minimum fire sprog mellem vores familier og venner. Så vi skipper alle de bizarre kulturelle traditioner, og på den måde bliver det nok i bund og grund mest mexicansk, hvor alt er meget uformelt, men meget festligt! Vi kunne også sagtens finde på at holde brylluppet på en helt almindelig tirsdag.”

Og festen er bestemt ikke det eneste punkt, hvor parret har tænkt sig at gøre det på deres helt egen måde. I stedet for en traditionel honey moon, planlægger de at invitere den tætteste familie og de allernærmeste venner på en family moon efter brylluppet. Det gør de delvist, for at undgå de såkaldte ’wedding blues’, altså den tomme fornemmelse af, at det hele er overstået, der kan opstå i dagene efter den store dag, og dels for at være sammen med dem, de holder mest af på en langt mere intim måde, end den store bryllupsfest ligger op til.

”Det bliver en længere ferie i et stort hus, hvor vi kan være sammen med dem, vi elsker mest, og de kan omvendt lære hinanden godt at kende. Vi overvejer også at blive intimt gift igen foran de allernærmeste på vores family moon. Det bliver nok også her, vi kommer til at få det taler, vi prøver at undgå til brylluppet, og det bliver stensikkert her, at vi siger vores ægteskabsløfter…”

Men brudekjolen, den kommer på til den store fest, og selvom der stadig er næsten et år til, at bryllupsklokkerne kimer, er det en af de ting, der måske stresser Josephine mest omkring brylluppet – og også der, hvor det er allersværest at tage en beslutning.

”Det sværeste ved at vælge brudekjole er, at man skal jo gerne beslutte sig næsten et helt år inden, fordi det tager så lang tid at få dem bestilt og lavet – men jeg kan jo nå at ændre mening 100 gange. Jeg ville helst beslutte mig en måned inden, hvor der ikke var så lang tid til at ændre beslutningen. Jeg skifter hele tiden mening, og har en masse Pinterest boards i gang, men lige nu er jeg ude i noget tætsiddende, og leger med tanken om lange ærmer og blonder. Jeg er dog så heldig, at jeg har fået udlevet mine ’prinsessekjoledrømme’ på den røde løber, så det er ikke den slags skrud, jeg er ude i.”

Læs også: Se Josephine Skriver få sine allerførste Victoria's Secret vinger

Selvom der er meget planlægning og mange beslutninger før den store dag, er Josephine ekstremt afslappet og meget lidt bridezilla-agtig i sin tilgang til brylluppet. For hende handler det meget mere om stemning og nærvær end om materielle add-ons.

”For mig handler det mest om at være nærværende, når vi er sammen med alle de mennesker, vi har valgt at dele vores dag med. Ellers kan det hurtigt gå op i, at man skal have taget opstillede billeder og sådan. Vil hellere se billeder, hvor folk har det sjovt. Jeg er ikke typen, der går op i den rigtige borddækning, gaver til alle gæsterne og de helt rigtige blomster. Det er ikke det folk husker, og det er slet ikke det, jeg vil huske om 20 år. Det er stemningen i langt højere grad, end alt det materielle omkring. Derfor går vi også efter en location, der er nem at komme til, og som bare lægger op til at vi kan have en god fest”

En ting er sikkert: Vi GLÆDER os til at følge med i Josephines bryllup, når den store dag kommer.

Husk at se hele modeserien med den smukke bride-to-be i ELLEs julinummer, der er på gaden indtil 24. juli.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her