Foto: Michael Kors and ELLE
Annonce

Emili Sindlev: "Jeg planlægger aldrig mine outfits i forvejen, og når jeg gør, ender jeg altid med at ændre dem"

af Annonce 1/10/2018
Den danske influencer Emili Sindlev er med sine næsten 200.000 følgere på Instagram et af de mest eftertragtede stilikoner lige nu. ELLE har mødt det danske stilikoner og fået hendes bedste stiltips til, hvordan hun kombinerer sin personlige stil med hverdagen...

Den nye generation af forretningskvinder klæder sig præcis som de vil, og er ikke længere dikteret af tidligere dresscodes som klassiske dragter, suits og andre mere "uniform-lignende" outfits.

I dag er førsteprioriteten, at man klæder sig efter sin person og klæder sig på den måde, der fremhæver personligheden bedst.

Med andre ord; dit tøj skal sige noget om, hvem du er - og heldigvis for det!

Og lige præcis dét, er Michael Kors som mærke fortaler for, og derfor har de teamet op med tre kvinder, der er nogle af nordens mest stilige, og som hver dag kommunikerer stil, mode og trends til hundredtusindevis af følgere på Instagram.

Michael Kors har indgået et stort samarbejde med de tre skandinaviske influencere Lisa Olsson, Darja Barannik og Emili Sindlev og bedt de 3 influencere om at fortolke Fall 2018 kollektionen fra MICHAEL Michael Kors med udgangspunkt i deres dagligdag, hvor de ofte er 'on-the-go'.

Få et indblik med Emili Sindlevs hverdag nedenfor og oplev Lisa og Darjas længere nede.

Foto: Michael Kors and ELLE
Influencerne Darja Barannik, Lisa Olsson og Emili Sindlev i det skandinaviske kampagne-samarbejde med Michael Kors. Emili er klædt i: Læderjakke 4100 kr., sneakers 1600 kr., kjole 1900 kr. taske: 2800 kroner. MICHAEL Michael Kors Nedenfor kan du få den danske influencer Emili Sindlevs bedste stiltips til at kombinere arbejdslivet med personlige stil, ligesom hun fortæller, hvordan hun er lykkedes med at blive en af de mest eftertragtede influencere på Instagram i dag. Hvornår føler du dig mest powerful? "Jeg føler mig mest powerful, når jeg er komfortabel i min stil. Der er ikke noget værre end at tage noget på, man ikke føler sig tilpas i. Jeg udstråler selvsikkerhed, når jeg føler mig tilpas i mit outfit". Hvordan klæder du dig på til en almindelig dag? "Jeg planlægger aldrig mine outfits i forvejen, og når jeg gør, ender jeg altid med at ændre dem. Selvfølgelig planlægger jeg mine outfits til modeuger, da det er begrænset, hvor meget tøj jeg kan have med, når jeg rejser. Stilmæssigt klæder jeg mig ikke anderledes til en arbejdsdag end alle andre dage – jeg tager også til møder og på stylingjobs i stærke farver og print. Jeg klæder mig nok lidt mere komfortabelt, når jeg er "on-the-go", f.eks. har jeg altid sneakers på, når jeg er rundt for at samle tøj til en fotoskydning".
Foto: Michael Kors and ELLE
Taske, 2800 kroner. MICHAEL Michael Kors Hvad betyder mode for dig? "Mode har betydet alt for mig, siden jeg var helt lille. Så længe jeg kan huske, har jeg lavet udklip fra min mors modemagasiner og stylet mig selv. Mode for mig betyder, at man får lov til at være eksperimenterende og have det sjovt med det, man har på". Dine 3 bedste stiltips til et vigtigt møde på jobbet? - Klæd dig komfortabelt – du skal føle dig tilpas i det, du har på, hvis du vil udstråle selvsikkerhed - Vær tro mod din egen stil – alle kan se hvis det, du har på, ikke afspejler din autentiske stil - Vær ikke bange for farver og print. Jeg ville til enhver en tid kombinere farver, mønstre og prints - selv til et forretningsmøde. Hvordan er du nået dertil i din karriere, hvor du er i dag? "Jeg var heldig at få lov til at arbejde som assistent på et modemagasin i en ung alder, og så tog det fart derfra. Jeg har en stor passion for styling, så det var fantastisk at få lov til at arbejde behind-the-scenes på et magasin. Samtidig har jeg elsket at dele min personlige stil på Instagram, som heldigvis blev taget godt imod, hvor jeg hurtigt voksede til mange tusind følgere. Herefter fik jeg arbejde som stylist på et andet modemagasin, samtidig med at jeg blev signet af Social Zoo til at udvikle på mit arbejde som influencer".
Foto: Michael Kors and ELLE
Emili er klædt i: Bukser, 1300 kroner, Taske, 2800 kr. Jakke, 9500 kr, Sweater MICHAEL Michael Kors. Dine bedste tips til at opnå succes? "Instagram: bliv ved med at poste hver dag – og vær unik. Stylist: Dyrk din unikke identitet som stylist – og stop aldrig med at lade dig inspirere af de ting, du ser". Hvor ser du sig selv om 5 år? "Ingen ved heldigvis, hvilken retning branchen bevæger sig i. For 5 år siden var det utænkeligt at have en karriere som den, jeg har nu, så det er svært at sige, hvor det bevæger sig hen om 5 år. Men jeg ved, at jeg kommer aldrig til at give slip på styling og mode". Hvorfor er det vigtigt for dig at have personlig stil? "Som influencer er det utroligt vigtigt, fordi der er nok derude allerede, der prøver at kopiere hinanden. Jeg tror på, at man kommer meget længere ved at være autentisk til sin egen stil'

I galleriet kan du se Darja Baranik og Lisa Olsson i MICHAEL Michael Kors Fall 2018, ligesom du kan læse et interview med Darja Baranik og Lisa Olsson om deres bedste stiltips og fortolkninger af MICHAEL Michael Kors Fall 2018. Se hele MICHAEL Michael Kors Fall 2018 her