5 ting, der skiller dig ud fra mængden
Foto: Shutterstock
Annonce

5 ting, der skiller dig ud fra mængden

af Aller Creative Studio, annonce for MUGLER. 3/12/2020
Ud over (selvfølgelig) gerne at ville være moderne vil de fleste af os også gerne skille os ud, så folk lægger mærke til os. Se her, hvordan du kan udtrykke din personlighed med valg, der får folk til at vende sig efter dig på gaden.

Tricket til en unik stil er at være bevidst om, hvad man godt kan lide – og derefter skrue lidt op for det, der virker. Det er det, der gør din stil personlig og ekstraordinær. Når du står ved, hvem du er, fortæller du samtidig dig selv, at du er værdifuld. Det kræver nogle gange mod og dristighed, men det betaler sig.

Her er derfor fem genveje til dig, der gene vil skille dig ud og vise, hvem du er.

En markant og dristig duft

En ting, der virkelig betyder noget for, hvordan vi opfatter andre mennesker, er deres duft. Lugtesansen er ekstremt fintfølende og i direkte kontakt med hukommelsen. Det er derfor, en bestemt duft kan få os til at komme i tanke om et bestemt minde eller person. Så din duft er en utrolig vigtig del af den oplevelse, andre får af dig.

Når du skal finde din signaturduft, så tænk over, hvad du gerne vil udstråle – og gå gerne efter en duft med nogle markante kontraster. ANGEL fra MUGLER er en ikonisk duft, som bryder med normerne for den klassiske dameduft. Den er helt uden blomsternoter og har i stedet en unik duftsignatur af blandt andet bergamotte og karamel. En feminin og forførende power-duft – vovet, frigjort og kraftfuld. Også påføringen skiller sig ud. Du sprayer den ud i luften og går igennem duftskyen. En duft, som skiller sig ud og underbygger DIN personlighed.

Parfumen ’ANGEL’ fra MUGLER kan købes HER.

Farver, der fanger øjet

Som duften taler til næsen, taler farverne til øjet. Stærke farver fanger vores opmærksomhed og virker tiltrækkende på os. Så vil du gerne skille dig ud i mængden på en tjekket sammensat måde? Så prøv dig frem med et helt outfit holdt i én og samme farve. Som ikke er sort.

Gå på jagt i din garderobe, og sammensæt et helt outfit holdt i samme farve eller nuancer. Hænger der kun basisfarver på bøjlerne, kan det være, der skal tænkes nyt, næste gang du shopper. Begynd for eksempel med ét markant stykke tøj i en markant og klar farve. Den største effekt får du ved at bruge farvesplashet der, hvor det overrasker mest. Et par pink bukser giver bare mere wauw-effekt end en pink T-shirt. Også frakker og nederdele er gode items at lade lyse op på en grå dag.

Make a statement

Et helt outfit i sort kan selvfølgelig også noget – hvis det er kombineret med et statement-piece. Det kan for eksempel være en oversized sløjfe – i håret, om håndleddet eller på tøjet. En stor cocktailring eller en halskæde med masser af bling. En speciel taske eller en hat, der kalder på opmærksomhed.

Når du bruger et statement-piece, fungerer det især godt, hvis du holder dig til ét per outfit, så den ene ting får den fulde opmærksomhed. Men omvendt er det også super effektfuldt (og sjovt!) bare at fyre den af med alle de ting, du har lyst til på én gang. Der er ingen regler – og hvis der er, er de til for at blive brudt engang imellem.

Ret ryggen – og brug dit kropssprog

Noget andet, der giver ekstra opmærksomhed i enhver situation, er selvsikkerhed. Det er den, der kan gøre forskellen på, om dit look virker gennemtænkt eller kikset. Og så er det din selvsikre udstråling, folk lægger mærke til, drages af og husker dig for.

Brug dit kropssprog bevidst til at udstråle selvtillid og glæde. Ret ryggen for at vise dig selv og verden, at du står ved, hvem du er. Og smil alt det, du orker! Når vi smiler, sker der nemlig flere ting, både med os selv og dem omkring os. Folk opfatter dig som gladere, nemmere at være sammen med og mere tiltrækkende, og selve det at smile får din hjerne til at sende lykkehormoner ud i kroppen, så dit stressniveau reduceres, og du føler dig gladere. Det er nærmest magisk.

Bryd reglerne

En anden måde at markere sig i forhold til andre er ved at kombinere trends på en uventet måde. I stedet for at style dine mest moderne items som alle andre, så sæt nogle ting sammen på en mere personlig og uventet måde. Eller bare lige efter, hvad du har lyst til.

Igen er genvejen at gå efter kontraster. Det kan for eksempel være kontraster i stil, materialer, finhed (festligt vs afslappet) og kønssignaler (maskulint vs feminint). Måske fungerer dine bløde sweatpants helt vildt godt sammen med en fin korsagetop, de grove smækbukser med en fin blondebluse, eller et maskulint suit sammen med en feminin duft og røde læber. Kun fantasien sætter grænser for, hvordan du kan bruge kontraster til at vise, hvem du er.

ANGEL by MUGLER – til kvinder, der tør skille sig ud

  • MUGLER brandet er grundlagt af den visionære, franske fashion designer, Manfred Thierry Mugler
  • MUGLER universet er kreativt, ekstraordinært, overdådigt og befriende
  • ANGEL blev lanceret i 1992 og var en milepæl i historien om moderne parfume
  • ANGEL var den første epokegørende gourmand duft på markedet
  • Parfumøren bag ANGEL fik ideen til at ’oversætte’ MUGLERS barndomsminder om duften af konfekture og markedspladser til en duft
  • ANGEL flakonen var, da den blev lanceret, et revolutionerede kunststykke indenfor glasteknologi
  • ANGEL påføres ikke, hvor pulsen banker, men sprayes ud i luften, hvorefter man går gennem duftskyen

Læs mere om ANGEL-duften her